Şimdi Ara

Optimar istanbul büyüksehir belediye baskanligi anketi - Murat kurum %0,4 ile önde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı

%42,4 Murat Kurum

%42,0 Ekrem İmamoğlu

%4,1 Meral Danış Beştaş

%3,6 Azmi Karamahmutoğlu

%3,4 Mehmet Altınöz

%2,3 Diğer Adaylar

%2,2 Buğra Kavuncu

MDRaporlar (@MDRaporlar) on Xtwitter
    🇹🇷 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 🟠 %42,4 Murat Kurum 🔴 %42,0 Ekrem İmamoğlu 🟢 %4,1 Meral Danış Beştaş ⚪️ %3,6 Azmi Karamahmutoğlu 🟤 %3,4 Mehmet Altınöz 🔘 %2,3 Diğer Adaylar 🔵 %2,2 Buğra Kavuncu 📊 Optimar 🗓️ 21-24 Şubat 2024 👥 3.000
    https://twitter.com/MDRaporlar/status/1765039372058116337

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 5 Mart 2024; 20:36:30 >

Bir Bölenlik yerel seçimde olur, başkanlık seçiminde çok aday olması toplam katılımı artıracağından istenmeyen kişilerin tek başına 50%'yi geçmesi engellenir. Yerel seçimlerde ise en çok oyu alan kazanacağından güçsüz adaylar oy böler.

Noldu bunu neden dile getiren yok? Gareziniz Muharrem İnce'yi taşlamaktı çünkü 2023 seçimlerinde!

Yüzsüz seçmenlere selam olsun şimdi!

2018'de ve 2023'te ettiklerinizi bu yerel seçimlerde bulacaksınız, maalesef CEHAPE'nin etkisiz hale getirilmesi ve muhalefetin önünün açılması için bu seçimlerde AKP'nin başarılı olmasına asla üzülmeyeceğim.

O Kemal ve Çetesi ettiklerini bulacak ama onların da tuzu kuru, olan bilinçsiz seçmene, halka olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 5 Mart 2024; 21:5:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Onu sürekli diyenler zaten utangaç Hdpliler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 5 Mart 2024; 20:49:37 >

Hocam Muharrem İnce'nin bu kadar linç yemesinin en büyük nedeni halkımızın matematiği bilmemesi, anlamaması, inanmaması.

Ülkenin en büyük sorunu matematik ve bilimden uzak bir halka sahip olması.

Matematik ve bilim olmayınca işte karşı blok da bizim blok da ne yalan atsan inanıp oy basıyorlar.

Olan bizim gibi 1% azınlıkta kalan bilinçli seçmenle ülkeyi kalkındırmaya çalışan Muharrem İnce gibi adaylara oluyor.

Bir de anlamadan diyorlar ki Memeleket Partisi 500 bin oy almış ha-ha-ha diye gülüyorlar.

1%'lik azınlık diye boşuna demiyoruz işte, aklı başında seçmen sayısı sadece bu kadar kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 6 Mart 2024; 0:19:51 >

İnce'ye yapılanları görünce muhalefet kitlesinin çoğundan gerçekten soğudum..

Resmen eleştirdiğim o akp kitlesinden zerre farklarının olmadığını gördüm.

Neyse meclise soktukları Sadullah Erginle gurur duysunlar şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2. P0rnosu olmadığı halde bana şantaj kurdular dedi. Seçim haftası geri çekildi.

Ufak bir ekleme de yapayım. 1. Aday olmadan önce de chp genel başkanlık için aday olup kaybetmişti.

Akp kitlesiyle benim aramda ne gibi fark var. Ben takım tutar gibi kişi veya parti tutmuyorum. Siyasette ihraç edilen veya aday gösterilmeyen insanların tutumlarını gördükçe siyasetin “millet meselesi” değil “kişisel mesele” olduğu her halinden anlaşılıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.