Bildirim
opskins kapanıyor mu şimdi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Patron kızdı :) -
https://blog.opskins.com/official-statement-regarding-valve-opskins-steam-accounts/
kapanmıyoruz diyorlar, baya bakiye + pubg set vardı hesabımda ne yapsam bilmiyorum. -
yolun başında alınması gereken önlemleri şimdi almaya çalışmak -
Bu ara bıçak almayı düşünüyordum. Güzel fiyatlar görünmeye başladı lakin ödeme yöntemi olarak g2a payment seçiyorum ve hem kur çok yüksek çekiliyor hem de bayağı bir komisyon alıyor. Başka ve daha ucuz bir yöntemi var mıdır bakiye yüklemenin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüklü bakiyem var. Ödeme peşin haftaya teslimat şeklinde CS:GO'ya ait ne istiyorsanız satabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: samsunum55
Bu ara bıçak almayı düşünüyordum. Güzel fiyatlar görünmeye başladı lakin ödeme yöntemi olarak g2a payment seçiyorum ve hem kur çok yüksek çekiliyor hem de bayağı bir komisyon alıyor. Başka ve daha ucuz bir yöntemi var mıdır bakiye yüklemenin ?
Sanal envanter gibi bir sisteme geçiyorlar sanırım. Botta sadece dragon lore bs (0.48 float) skinim duruyor. Onu da kusura bakmasınlar fiyatlar ucuzlamışken düşüremem. Envanterime geri çekip başka türlü değerlendirir/kullanırım.
Bitskins yükselişe geçecek galiba. Analist oranını nasıl şekillendirecek göreceğiz.
-
Butterfly Tiger Tooth FN 0.00X yada en kötü 0.02 float alabilirsen kaça satarsın bana? -
1000 TL'ye bırakabilirim fakat takas bansız olan çok yüksek fiyata konulmuş. Trade banlılar ise 7 gün + 7 gün şeklinde 15 güne mal olur. Tuhaf bir bıçak seçmişsiniz hocam. Dengesiz fiyata sahip.quote:
Orijinalden alıntı: The Sailor
Butterfly Tiger Tooth FN 0.00X yada en kötü 0.02 float alabilirsen kaça satarsın bana? -
Trade banı olanlarda güzel floatı olan varmı peki?
Trade banlılar ucuz fakat zaman problem. Bansız olanlar ise pahalı. (Arada çok fark var)
Sürekli satılan bir skin değil butterfly tiger tooth.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben az önce bir eşya satın aldım sitede bakiyem vardı 7gün 7 saat sonra trade ile alabilecekmiyim ben bunu anlayamadım bilen aydınlatabilir mi beni ?
21 Haziranda Valve bütün botları banlamazsa alabilirsin. Ama neden daha düşük zamanlı almak yerine 7 gün saati seçtin ki? Resmen kumar oynamışsın.quote:
Orijinalden alıntı: unchange
ben az önce bir eşya satın aldım sitede bakiyem vardı 7gün 7 saat sonra trade ile alabilecekmiyim ben bunu anlayamadım bilen aydınlatabilir mi beni ? -
rakam küçüktü bansız olanları alamıyor idim :) -
Sorun değil. Opskins bununla ilgili bildiri yayınladı. Eğer bu hafta aldığınız itemi ban yüzünden çekemezseniz, iade ediyoruz dediler.quote:
Orijinalden alıntı: unchange
rakam küçüktü bansız olanları alamıyor idim :)
Kaynak:https://twitter.com/opskinsgo/status/1007356817121431553 -
tamam da iadeyi nasıl alacağız ben riske girmemek için itemi sattım trade banı çabuk açılacak bir item aldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X