Şimdi Ara

Opet fiş vermediği gibi gazı da tam vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada bir opette çalışan elemanlar öyle sinir bozucu ki fiş tedavülden kalkmış ya da hiç fiş olayı tarihte görülmemiş gibi davrandıkları yetmiyor üstüne gazı eksik koymuşlar ben tek ışık yanarken 40 tlye doldurttuğum gaz 170 tldeykenb 50 tl daha doldurdu henüz 90 kmde tek ışık kaldı bunlar nasıl insan kul hakkı yemede sınırları zorlamış nereye şikayet ediliyordu epdkdan ve ?

• Hocam soylediklerinden hic birsey anlamadim ama

Bazi istasyonlarin gaz ve benzin yerine hava bastigina inaniyorum .. Makine gazi yada benzini vermis gibi gosteriyor ama vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Hocam soylediklerinden hic birsey anlamadim ama

Bazi istasyonlarin gaz ve benzin yerine hava bastigina inaniyorum .. Makine gazi yada benzini vermis gibi gosteriyor ama vermiyor

hava bastığını ben de biliyordum bu dolandırıcılar hem hava basıyor hem de fiş olayına gelince değişik tuhaf hareketleri oluyor o fişi ben isteyecekmişim diğer bayilerde öyle bir olay hem 50 tl 100 tl bayılacam hem de fiş isteyecem kendi istemeden verecek yok
    bu elemanlar fiş sormuyor fiş denen şey yok olmadı gibi davranıyor üstelik oyalıyor
    az gaz koyduğunu anladım o fiyata şamandıradan ses gelirdi dedim gaza zam geldi diye yalan söylemesi de gerekmezdi
  • Gözlerim yandı bu nasıl konu?
  • Bu forumda bir arkadaş konu açmıştı,gaz hakkında ,hangi firmanın gazı alınır,ne tür hileler vardır vb...arama butonu ile bulabilirsiniz,bencede açtığınız konu pek anlaşılır olmamış...
  • hiç o derece yalancı bayi görmedim bakkaldan sakız mı aldık kul hakkı geçti
  • Bizim eve en yakın opette her zaman fiş lazım mı abi diye soruyorlar geneldede hep oradan alıyorum yolumun üstü diye.Fişi vermeyecek olsa bile dururum fişimi kesinlikle başka plaka yazdırtmam doğru mu bilmiyorum ama şirket araçlarının plakasını yazıp gider diye gösteriyorlarmış daha az vergi vermek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence gayet açıklayıcı tekrar söyleyim adam az gaz koyduğu için fiş konusunda da dürüst davranmadı
    50 tl gaz aldım 100 km gitti tek ışık yanıyor şuan gazı çok eksik verdiğine eminim
    öncesinde 40 tl doldurduğuyla 170 km gittim ki en az 225 km ve üzeri gitmesi gerekirdi
    gaz varken 50 tl daha doldurduğunu iddia etti ben de dedim o fiyat olsa şamandıradan ses gelirdi eleman da pişkin gaza zam geldiğini söyledi o makineden fiş de çıkıyor ama o beni enayi yerine koyduğu için ben bilmiyorum sanki ortak olmaya çok mu hevesliyim nereyeşikayetediliyor
    ben gazın hesabında değilim de o fişi ben istemek zorunda mıyım bimde 5 lira çikolataya dahi fiş veriyor bunlar nasıl kaçakçı aşırı kaçakçı iğrendim
  • sorması lazım onu sormuyor gazı eksik koyuyor geçen gaz borusunu yüzüme paflattı hem sayemde kaçakçılık yaptı üstüne yalanlar arsız gibiler rezalet ötesi sahtekarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle35

Bu forumda bir arkadaş konu açmıştı,gaz hakkında ,hangi firmanın gazı alınır,ne tür hileler vardır vb...arama butonu ile bulabilirsiniz,bencede açtığınız konu pek anlaşılır olmamış...

onları önceden okudum 3 sene önce şimdi epdk siteye girdim tc kimlik istiyor şikayete anonim şikayet edilse iyiydi
  • Dünyanın en dolandırıcı milletlerini saysan

1- Meksika

2- Türkiye

Hadi meksika müslüman değil ya Türkiye?

• opet iyiymişmiş opeti öve öve öküz ettiniz bayiye elemana göre değişiyor oradaki yalancı eleman mı opet ?fiş sormayan elemanın reklamı gibi opetin ne reklamını yapıyorsunuz berbat ötesi
    örneğin bir kez sunpete gittim elemandaki güleryüze hayret ettim üstelik fiş dilenmeden sormadan fişimi de aldım
    opetten o fişi ben isticektim de ne mock oldukları belli olsun diye istemedim
  • markaların önemi yok karşına çıkan kim ?
    her türlü alışverişte forumdan büyük mağazadan ünlü şirketten alışveriş yapşıyorum diye kazık yemenin lüzumu yok
  • alışverişlerde doğru dürüst eleman denk gelse tel şirketinden ayakkabıcısına opetinden giyimcisine hepsi fake
  • omgomg kullanıcısına yanıt
    epdk görevli tanıdığım var , yakıt kontrolüne çok önem veriyorlar kısaca yakıtta bir sorun çıkarsa istasyonu öttürüyorlar ceza ile ama , hiç aklıma gelmedi pompa ve makinelkeri kontrol ediyomusunuz demek

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibisin hocam ya ne dedign belli degil neyle suçladığın belli değil. İsteseydin ya sen fişini

• Fiş lazım mı abi diye sorabilen çalışanlara sahip bir istasyona 2. defa gitmem. Çalışanları bile böyle namussuzluk peşindeyse üst tarafta neler dönüyordur kimbilir.
  • Opetin önünden geçmeyeli tam 7 sene olmuş. 7 sene önce mazot aldığımda aracım ariza lambası yaktı ve ekranda uyarı olarak "yakıtta su var" ibaresi belirdi. O günden beri geçmem önünden. Diyeceksiniz ki istasyondan istasyona fark var ama çevremde opetten şikayetçi çok insan var. Direk söylediğim sakın haaa sakın!!!!!
  • ne dediğimi anlamıyorsan algı kapasitesi
    km sayacı var o gün henüz 100 km gittim 50 tl gaz aldığım halde lpg ışıklarından teki yandı ben de daha var dedim
    normalde 50 tlye aldığımda şamandıradan ses gelir depo dolduğuna dair işaret verir içinde yakıt verken 50 tl verdim ve o 50tllik olsa depo dolduğuna dair tartartar öterdi söyledim elemana zam geldi dedi

ama ben neden fiş isteyecem biz her alışverişte fişi kendimiz mi istiyoruz benzinlik diye ne bu havalar olm işinin eri olsun fişimi dil dökmeden versin kendi verecek vermeli
    diğer bayilerde baska yerde opette fişi eline tutuştururlardı
    ne savunuyonuz bugün ben yarın belki de sen ya da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.