Şimdi Ara

[[[ OPERA MINI 5 BETA (muhtesem!!) ]]] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
18.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opera mini 5.0 dan merhaba :) 4.2 gibi hizi gorsellik guzel gercekten turkce surumunu istiyorum ama
  • ya beyle donanimhaber.com olarak foruma cepten hangi link ile giriyorsunuz soylermisiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

ya beyle donanimhaber.com olarak foruma cepten hangi link ile giriyorsunuz soylermisiniz???

Telefonun tarayıcısı google dan otomatik mobil sürümü açıyor

http://www.donanimhaber.com/mobile/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Forumda topikleri açtığımızda yazılar eksik çıkıyordu önceki sürümlerde, bundaki durum nedir.

O sorun benide cok rahatsız ediyordu ama bu sürümde yazılar eksiksiz okunuyor

@mrtbrc6378;

telefonunu kapatip acip dene. belliki ram sıkıntın var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 17 Eylül 2009; 18:09:39 >
  • java oynatmıyor değil mi hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

java oynatmıyor değil mi hala...

oynatmiyor maalesef. ilerde de oynatamaz sanirim
  • Programın kendi kodlaması java zaten, kendi içinde java oynatması bana pek mümkün görünmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Forumda topikleri açtığımızda yazılar eksik çıkıyordu önceki sürümlerde, bundaki durum nedir.

O sorun benide cok rahatsız ediyordu ama bu sürümde yazılar eksiksiz okunuyor

@mrtbrc6378;

telefonunu kapatip acip dene. belliki ram sıkıntın var.

Her hata verdiğinde açıp kapayacaksak 4.2'ye devam derim.

• Arkadaslar biri bana opera 5 deki rrs olayini anlatabilirmi.Bir turlu cozemedim
  • Renoir deneyen var mı ?
  • nokia n95 te calisiyor mu bu sürüm
  • samsung F480 de calisiyor mu bu surum?calisiyorsa nasil ve nereye yukleriz?
  • opera sayfasında n 79 yok....
  • 5800 DA KULLANMAYA BAŞLADIM DÜN MÜKEMMEL BİR TARAYICI OLMUŞ YALNIZ DAHA BETA ARADA KİTLENİYOR AMA BU SORUN LAR 1 AY İÇİNDE ÇÖZÜLÜR.

ADAM GİBİ BİR TARAYICI BULDUM SONUNDA 5800 İÇİN.
  • Font u very small yapınca small da çıkan türkçe karekterler çıkmıyor ..
  • N97 de opera mini 5 ile canlı tv falan izleyebiliyormuyuz?arkadaşlar ben mesela dün Trt yi izleyemedim?var mı izleyebilen.
  • flash videoları oynatamaz. radyo -tv izlenemez. s8003 te kullanıyorum. bir defa bile sorun çıkarmadı beta olması açısından. şu da dikkatimi çekti. en küçük font da göstermiyor ya hani türkçe karakterleri, eğer ki forumda dolaşıyorsan mesela adam yazının bir bölümünü daha büyük font kullanarak yazmış. O kısmı düzgün gösteriyor. opera 4.2 de de aynı sorun vardı. bunu yapmak çok zor mu anlamıyorum. küçülünce şğı karakterlerini gösteremiyor. hayret birşey.

http://my.opera.com/turkish/forums/forum.dml?id=14759

burada dile getirmeliyiz bu sorunları. yoksa kimse ilgilenmez diye tahmin ediyorum. ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: taken21

javalarda da calisiyor

zaten özellikle javalar icin tasarlanmıyor mu symbian da cok gerek yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeKNoYDN -- 18 Eylül 2009; 15:19:47 >
  • 5300'da denendi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Renoir deneyen var mı ?

Tam ekran olacak şekilde boyutlandırarak inceleme konusunda paylaştım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.