Şimdi Ara

[[[ OPERA MINI 5 BETA (muhtesem!!) ]]] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
18.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rrs ne ya RSS mi?
  • ilk yukledıgım 2-3 gun çok hızlıydı şimdi oldukça yavaş sebep ne olablir.silip kurdum ama yıne aynı..
  • nokia 6680 de denedim çalışıyor.
    nokia 6680 2003 model telefondur. yani 6680 deki symbian yazılım hangisiyse ve işlemci hangisiyse o ve muadilindeki telefonlarda da çalışacağını düşünüyorum.
  • Gercekten cok guzel ve kullanisli. Tek eksigi T9u kullanamama olusu. Tesekkurler.
  • çok eksiği var sayfalar yavaş
  • Java uyumu varmı acaba?
  • yaklasik 10 gündür yokum forumda. paylaşımı yapti sonra kaçtı denmesin. ban yemiştim. sorularıniz varsa cevaplarım memnuniyetle.

@psiko53;
    zaten bu program basta java telefonlar icin yazılmış.
  • Teşekkürler Taken Kardeşim ;))
  • youtubedan bir videoya giriyorum watch videoya tıkladığımda bu linke bağlanmak istiyor musunuz diyor evet diyince de internet explorerdan açmaya çalışıyor ve oynatmıyor.Var mı bir çaresi.Win mobile 6.1 kullanıyorum.
  • bu program gprs ile mi yoksa wi-fi ile mi çalışıyor ?
  • gercektende coK ii Suan operminiden yaziyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sskun

bu program gprs ile mi yoksa wi-fi ile mi çalışıyor ?

cep telefonunda wi fi destegi varsa wifi ile de baglanabilirsin.gprs ise artık her telefonda var..
  • En kisa zamanda deniycem. Program cikali ne kadar olmus benim yeni haberim oluyor.
  • bende c510 var . dün evde denedim süper bi program herşeyiyle. diğer sürümleri denemedim ama hoşuma gitti.
  • S8003 YOUTUBE NASIL GİRCEKK TEŞŞEKKÜERLER OPERA MİNİDEN GİRİYO AMA İZLEMİO
  • Skyfire programı ile Youtube videolarını izliyebilirsin.
  • İlk çıktığı gün indirdim gerçektende görünüm olarak daha iyi olmuş, kullanımı daha pratık olmuş, mutlaka ufak tefek hataları olacaktır beta olduğu ıcın ben farketmedim daha ama, herkese tavsiye ediyorum zaten. arkadaşlar gerek yok diyorlardı operaya hızdaki farkı görunce ağızları açık kaldı.
  • samsung i8910 da çalışır mı bu müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

samsung i8910 da çalışır mı bu müdür?

winmobile işletim sistemlidi sanirim.. yanlis hatirliyor olabilirim. eger öyleyse calisir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.