Bildirim
opera görünümü bozuldu lütfen yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynen bana da oldu. Nedense Google'ın eski tasarımı çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya gerçekten can sıkıntısı görünürlüğe önem veren birisiyim başka tarayıcı kullanmak istemiyorum chrome 2 aydır bozdu kendini 100 de 100 çalışıyor facebookda donuyor yavaş işliyor neden bilmiyorum opera iyi bu konuda o yüzden opera kullanıyorum ve bu sorunu çözmek istiyorum -
Flash player'la alakalı olabilir. Flash player güncel mi? -
evet flash playeri güncelledim olmadı -
Aynı sorun -
bu operayı nasıl düzeltecez arkadaşların bilen yokmu -
Birde buradan sormak lazım.http://forums.opera.com/
Düzenleme: Zaten sorulmuş. Javayı güncelleyeyip bir daha dener misiniz?
http://forums.opera.com/discussion/1833710/google-search-result-changed-display
2.Düzenleme: Geçmişi çerezleri vs. silip denediniz mi? Çerezler etkin mi?
Sayfanın devamını okumadım, eklenti önerenlerde var. Tüm yöntemleri uyguladığı halde sorunu çözemeyenlerde var.
3.Düzenleme: Başlığı da Opera Google Görünüm Sorunu diye değiştirirseniz aynı sorunu yaşayan kullanıcıların konuyu bulma ihtimali kolaylaşır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba50 -- 3 Mayıs 2014; 21:49:27 >
-
sagolun verdiginiz bilgiler için denicem söylediklerinizi umarım düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_9
sagolun verdiginiz bilgiler için denicem söylediklerinizi umarım düzelir
Çeviride sıkıntı olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. -
eklentiyi yükledi sorun düzeldi ama tarayıcıyı kapatıp açtıgımda eklenti etkisini yitiriyor ayarı bidaha yapmak zorunda kalıyorum neden acaba -
aynı sorundan muzdaribim bıktırdı gerçekten. bi ton yer imim var fakat ne buluta aktarıyor nede pc ye çıkarıyor. chorome içe veri al seçeneğinde operayı görmüyor vs vs. opera sade iyi güzel ama can sıkıcı yanlarıda çok. -
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_9
eklentiyi yükledi sorun düzeldi ama tarayıcıyı kapatıp açtıgımda eklenti etkisini yitiriyor ayarı bidaha yapmak zorunda kalıyorum neden acaba
Onun çözümünü bulamadım. -
sagolun verdiginiz cevaplar için -
Keşke bende de öyle olsa... -
sizin şikayet nedir -
Eski görünümü özledim. O eski çubuk ve gölgeyi. Her şeye anında erişebiliyordum. Şimdi o 9 kareye basacan da oradan istediğini bulacan. Bazı eklentiler var da reklamlı, eskisi gibi değil, ingilizce. Onu internette hep arıyorum. Yanıt verirseniz çok sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X