Şimdi Ara

## OpenGL Testi FurMark Güncellendi ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## OpenGL Testi FurMark Güncellendi ##

oZone3D.net ekibi OpenGL tabanlı test uygulaması FurMark'ın 1.4.0 sürüm numaralı yeni versiyonunu yayınladı. OpenGL 2.0 tabanlı ekran kartları ile kullanılabilen uygulamanın yeni versiyonu ile gelen yenilik ve değişiklikler ise şu şekilde;

- QXSGA -2560x2048- modu eklendi.
    - Stabilite testi için "extreme burning" modu eklendi. Uygulama komut satırı dahilinde bu mod kullanılabiliyor.
    - Komut satırı parametreleri eklendi. Kullanıcılar çözünürlük, msaa seviyesi gibi ayarlar komut seti üzerinden yapılabilecek.
    - Zamanlamalar artık milisaniye olarak gösteriliyor
    - Sürücü tanımlama geliştirildi.

FurMark 1.4.0'ı indirmek için;
    http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

• ilk yazan benim sanırım yine vatana millete hayırlı olsun sanırım bu yeni cıkan nvidia gtx lerin benchleri için cıkarıldı daha iyi kasabilsin die
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

ilk yazan benim sanırım yine vatana millete hayırlı olsun sanırım bu yeni cıkan nvidia gtx lerin benchleri için cıkarıldı daha iyi kasabilsin die

Bencede
  • Ekran kartı bölümünde bu program ile ilgili bir konu vardı.Yeni sürümü hayırlı olsun
  • skor :1218
  • Score: 117 o3Marks

FPS Min:2
    FPS Avg:2
    FPS Max:5
    Time:60000
    1280*1024/MSAA:0x
  • bu da bizim skor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 PhysX test sonuçları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu da benim yeni skorum.sakın şaşırmayın bende hala şokunu yaşıyorum tüm kartları ezecek bir skor ve FPS oranım var.Ardı ardı 3 defa yaptım hepsindede böyle sonuçlar çıktı.ne iştir anlamadım doğrusu

Score: 10468

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splintercell -- 25 Haziran 2008; 20:39:41 >

• skor 2602
  • bu da bizden

• quote:

Orjinalden alıntı: splintercell

Bu da benim yeni skorum.sakın şaşırmayın bende hala şokunu yaşıyorum tüm kartları ezecek bir skor ve FPS oranım var.Ardı ardı 3 defa yaptım hepsindede böyle sonuçlar çıktı.ne iştir anlamadım doğrusu

Score: 10468

yukardada 117 skor yazmışsın ne iş anlamadım

• Bu testte bir sorun var.Mümkün değil o kartın o puanı alması

İşlemci 3.2 yazıyor ama 2.8 de çalışıyor.Baştan sona bir terslik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 25 Haziran 2008; 21:12:52 >
  • Vista 64 bit desteği yok galiba bu programda
  • quote:

Score: 117 o3Marks

hocam o nasıl skordur öyle sisteminiz nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocisun

quote:

Score: 117 o3Marks

hocam o nasıl skordur öyle sisteminiz nedir?

bu testi yazdıktan sonra bide 10000 küsür puan çeken bi post atmış bende onu anlamadım

• buda benim skor

acaba 9600gt si ve 9800gx2 si olan birileri varsa atabilirse sevinirm merak ettim :D ?

Driver versiyonu yazmıyor ama 8.6. Vista 64 Bit.
  • ben 375 aldım x1600pro ekran kartım :D
  • Arkadaşlar 10k lık skora şaşıranlara anlatayım.
    Programı Türkiye mizin maçına kadar didik didik ettim.Kurcaladım falan sonrada şunu farkettim.Bu kıyağımıda unutmayın

Bakın öncelikle Media Player Classic i açın.
    Burada aksiyon sahnesi bol olan herhangi bir filmi oynatın.
    Daha sonra FurMark programını açın.
    Burada Fullscreen diye bir seçenek onun yanındaki tik işaretini kaldırın.Yani testi tam ekran değilde pencere modunda yapın.Test başlar başlamaz.
    Hemen Player da oynayan filme dönün.Aksiyon sahneleri bol olacak yalnız.1 dakika sonra test bittiğinde FPS oranınızın 100-200 hatta iyi kartlarda ve sistemlerde 300 olacağını göreceksiniz.

peki bu bir sorunmu mantıken bakarsanız bir bug var programda ama teoride herşey normal.Bakınız testi pencere modunda yapıyorsunuz.Program o an ekrandaki hareklete göre testi sürdürüyor ve buna göre FPS belirliyor.Siz filmi açtığınızda ister istemez aksiyons ahneleri olan bu görüntülerde FPS oranınız tavan yapıyor.

Siz FPS artışına yardımcı olmak için Media Player Classic den yararlanıyorsunuz.Buna bir nevi ATı deki UVD teknolojisinin yazılımsal hali de denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splintercell -- 26 Haziran 2008; 12:27:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.