|
Arkadaşlar merhaba, OpenAI beta erişimim onaylanmış. Fakat yama çevirisi üzerine nasıl kullanacağımı tam olarak çözemedim. Bu konuda bir rehber vs olursa "oylama" usülü ile "ücretsiz" çeviriler yapabilirim. |
| _____________________________ |

|
Arkadaşlar merhaba, OpenAI beta erişimim onaylanmış. Fakat yama çevirisi üzerine nasıl kullanacağımı tam olarak çözemedim. Bu konuda bir rehber vs olursa "oylama" usülü ile "ücretsiz" çeviriler yapabilirim. |
|
OpenAI ile çeviri yapılmıyor, arkadaş bu zamana kadar yalan söylüyordu, gerçi hala devam ediyor. |
|
Bana da verdiler erişimi fakat tam olarak source'u paylaşmıyorlar. Sadece belli başlı API'leri kullanıma açmışlar ama çok boş api'ler onlar da. Ben Dall-e için kaybolmuştum ama gerçekten işe yarar yapay zeka api'leri hala açık değil. |
|
OpenAI3'dan çeviri yapıyorum diyen, meğeri haçkerlik (!) |
Kardeşim valhalla yamasını oynamanı tavsiye ederim çok güzel olmuş :D barış kardeşimize de selamlar ve teşekkürler :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 26 Mayıs 2021; 1:36:46 > |
|
Translate yamalı oyun oynamam, hele ki hırsızlıkla alınmış yamalı oyun hiç oynamam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
dead rising 4 oyna o zaman kardeş :D onun yaması çok kaliteli |
|
Dead rising 4 translate yama değil ki ? çok kaliteli elle çevrilmiş ücretsiz bir yama :D mesajı da raporladım sen beni raporlamışsın 1 ceza puanı almışım bakalım adaletli yönetim sana da ceza verecek mi :D Bu arada apex çevirideki arkadaşlara selam olsun .naptınız siteyi kapatınca buraya mı sardınız :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 28 Mayıs 2021; 21:34:56 > |
|