Şimdi Ara

Opel Omega hakkındaki yorumlarınız olumlu mu, olumsuz mudur? (Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette gezerken Opel Omegaya rastladım. Oldukça temiz, donanımlı ve diri duruyordu. Hoşuma da gitti. Otomatik ve full dolu.

Bu araç hakkında kullananların yorumları olumlu mudur? Hangi sınıf oluyor Omega? Vectra D sınıfı olduğuna göre Omega da E sınıfıdır diyorlar. Ne kadar doğru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2FB773BB3 -- 1 Ocak 2014; 0:49:11 >

Parça durumunu bilemiyorum.
  • Bu soruyı 15 sene önce sorsaydınız kesinlikle yorumların olumlu olurdu ama şu an 10 yaşını aşmış 200binleri devirmiş ve çoğu otomatik 2.0 ve 2.5'lik araçlar hakkında ne desem boş. Bu aracı alıp rezil olma şansında var vezir olma şansında.

Ama ben şahsen 2014 senesinde o aracı almazdım.

- Bir opel omega sahibi olmak kolay bir iş değildir. Yılların getirdiği yorgunlukla araçta bazı sorunlar çıkabilir. Bütçeniz ne bilmiyorum, almayı düşündüğünüz aracın modelini de yazmamışsınız. Ama tavsiyem 2000 model üzeri bir omega bakmanızdır.

- Bir omega istediğinize göre benzin/lpg masrafını düşünmüyorsunuz. Yine de belirteyim, gerçek bir opel omega 2.5 litrenin altında olmaz ve hatrı sayılır miktarda yakıt tüketir bu araçlar.

- Her araç bakarken yaptığımız üzere, bu aracı bakarken daha bir fazla bakmak lazımdır, satın almadan önce servise ve sanayide güvenilir bir iki ustaya gösterilmelidir.

- Aracın linki nedir?

Ben de opel senator alacağım gibi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey okumuştum internet'te arıza çıkartmayan tek yeri lastikleri diye
  • mükemmel araçtır ancak 15.000 tl'ye alacaksanız 5.000 tl de kenara ayırmanız lazım arıza/bakım vs. için..

Orijinalden alıntı: robotica

Merhaba hocam. Opel omega, markanın amiral gemisi olarak adlandırılan modelidir. Şahane bir yapıya sahip, zamanının ötesinde bir araçtır. Ancak!!!

- Bir opel omega sahibi olmak kolay bir iş değildir. Yılların getirdiği yorgunlukla araçta bazı sorunlar çıkabilir. Bütçeniz ne bilmiyorum, almayı düşündüğünüz aracın modelini de yazmamışsınız. Ama tavsiyem 2000 model üzeri bir omega bakmanızdır.

- Bir omega istediğinize göre benzin/lpg masrafını düşünmüyorsunuz. Yine de belirteyim, gerçek bir opel omega 2.5 litrenin altında olmaz ve hatrı sayılır miktarda yakıt tüketir bu araçlar.

- Her araç bakarken yaptığımız üzere, bu aracı bakarken daha bir fazla bakmak lazımdır, satın almadan önce servise ve sanayide güvenilir bir iki ustaya gösterilmelidir.

- Aracın linki nedir?

Teşekkür ederim tüm yorumlar için. Aracın modelini bilmiyorum, sadece opel omega diye geçiyor ilanda. Baktığım araç 2001 modeldi. Otomatik vites ve LPG li. Masrafı en fazla km de 40-45 krş olur tahminim. Araç o yaşına göre bakımlı ve diri görünüyordu resimlerde. Opel hiç kullanmadım ama araç oldukça hoş duruyordu. Zaten almayı düşündüğüm araç 2.6 lt motora sahip. Ben de o motordan aşağısının çekeceğini düşünmüyorum zaten o kasayı. Denildiği gibi E sınıfı ise en az 1600-1700 kg arasıdır. Zamanında otomatik benzinli D sınıfı 2000 motor Chevrolet Epica kullanmıştım. O kasaya o motor küçük kalıyordu. Üstelik de araç 2007 modeldi. Resmen çekmiyordu araba. Bence E sınıfı bir araç 2.4 den aşağı olmamalı.
    Aracın linkini hatırlamıyorum. Ama 18.000 civarı sahibinden de ilanı vardı. Kuşadasında araç. Siz neden senatör seçtiniz? Omegadan daha mı iyidir dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Merhaba hocam. Opel omega, markanın amiral gemisi olarak adlandırılan modelidir. Şahane bir yapıya sahip, zamanının ötesinde bir araçtır. Ancak!!!

- Aracın linki nedir?

Teşekkür ederim tüm yorumlar için. Aracın modelini bilmiyorum, sadece opel omega diye geçiyor ilanda. Baktığım araç 2001 modeldi. Otomatik vites ve LPG li. Masrafı en fazla km de 40-45 krş olur tahminim. Araç o yaşına göre bakımlı ve diri görünüyordu resimlerde. Opel hiç kullanmadım ama araç oldukça hoş duruyordu. Zaten almayı düşündüğüm araç 2.6 lt motora sahip. Ben de o motordan aşağısının çekeceğini düşünmüyorum zaten o kasayı. Denildiği gibi E sınıfı ise en az 1600-1700 kg arasıdır. Zamanında otomatik benzinli D sınıfı 2000 motor Chevrolet Epica kullanmıştım. O kasaya o motor küçük kalıyordu. Üstelik de araç 2007 modeldi. Resmen çekmiyordu araba. Bence E sınıfı bir araç 2.4 den aşağı olmamalı.
    Aracın linkini hatırlamıyorum. Ama 18.000 civarı sahibinden de ilanı vardı. Kuşadasında araç. Siz neden senatör seçtiniz? Omegadan daha mı iyidir dersiniz?

Opel senator opel'in en iyi aracıdır diyebiliriz, F segmentidir. Baktığım araç 3 litre. Bakalım kısmetse 2. araç olacak. Zevk aracı.

• bu araç 2000 li yıllarda gm çatısı altında abd'de cadillac catera adıyla satılan bir araçtır.eğer dediğiniz gibi ve diri bir araç ise yakıt sorun değilse alınabilecek bir araçtır sürüş ve konforu mükemmel denilecek bir araçtır.zamanında bizde vardı kronik hastalığı otomatik şanzumanıdır.umarım bilgi işinize yarar.....saygılar

Yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi arıza vermeyen tek yeri lastikleridir.

Not= Bunlar çevremde duyduklarım omega sahibi olmadım

Butçeyi bilmiyorum ama temiz bir Ford mondeo işinizi görecektir.
    İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ama şu an için çok sorun çıkarır bence. çok masraf olur.
  • Gerçekten temiz bir omega ne yol sesi alır nede konfor da üzer.Ama masrafı olur ki bu yaştaki arabaların masrafsız olanını bulmak zordur.Arkaadaşım kullanıyor ne zaman buluşsak bi dolaştır beni şu araçla derim.Bu arada alacaksanız 2.6 motor alın gidişi iyidir ki bu araçlar ağır olunca kuvvetisz motorda zevk vermez.Gecen sene uzun yolda lpg de 4 kişi idik araçta ,26 kuruş yakmıştı.Muhtemelen şimdi 30 kr civarlarında yakıyordur.Bunuda göz önünde bulundurun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldıran

2.6 almayın.hem parçaları aşırı pahalı hemde 2.5 e göre daha performanssız.En ideali 2.5 v

2.0 olanları da vectra motoru ile aynı diyorlar. Bu nedenle çok ucuz tamir maliyetleri varmış. Ama herkes 2.5 ten aşağısı keyif vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. 2.5 ne yönden avantajlı?

Bir de CD mi iyidir, elegance mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2FB773BB3 -- 21 Aralık 2013; 13:42:16 >
  • 2.5 v6 alacaksanız önce ustasını bulmanız lazım.Genellikle sorun çıkarmaz ama çıkarırsa da herkes anlamaz diyorlar.Benim araç 2.5 v6 2000 model cd şu an 178 bin km de rutin yıllık bakım dışında bir sorun çıkarmadı şükür.Vectra B de 2.0 da 2.5 de kullanılmıştır.cdx lerde 2.5 kullanılmıştı.Ben bizzat 2 yıl vectra b de 2.0 motor kullandım.Kesinlikle 2.5 motor daha iyi sorunsuzluk anlamında.Ama 2.0 motoru her usta rahatlıkla tamir eder ve tanır.Diğeri işçilik olarak daha zahmetli.

Arıza çıkaracak da ondan. Hiç degilse parçası bol. Ustası bol.

Sanzimana dikkat etmek lazım.

Arka diz mesafesi süper, konforu süper, yakıtı cok.

• Türk insanı gerçektende arabadan anlamıyor, kime sorarsan sor alma der, onun yerine megan al, linea al der iyikide öyle der iki airbag 4 teker meganın 25 bin lira olduğu yerde şaka gibi fiyatlara kaliteli araçlar alabiliyoruz.
  • ne segmentmiş arkadaş kıçı kırık araba ama segmenti z z en son segment te allahım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.