http://videos.streetfire.net/video/Cop-trying-to-catch-Opel_95093.htm Polis aracını nasıl ekiyo bu araçtan Türkiyede ve kullanmış olanınız varmı
quote:Orjinalden alıntı: Whisper911 çekim hızlı çekim bunun yavaşıda vardı... modifiyeli olabilir...belki nos bile olabilir... Doğru çekim hızlı ama polis arabasına göre inanılmaz dercede iyi hızlanıyor
quote:Orjinalden alıntı: tourneo quote:Orjinalden alıntı: Whisper911 çekim hızlı çekim bunun yavaşıda vardı... modifiyeli olabilir...belki nos bile olabilir... Doğru çekim hızlı ama polis arabasına göre inanılmaz dercede iyi hızlanıyor yavaşı daha belli ediyordu o yüzden dedim ... nos fln olabilir gerçekten acayip uzuyor normal değil
quote:Orjinalden alıntı: tourneo quote:Orjinalden alıntı: Whisper911 çekim hızlı çekim bunun yavaşıda vardı... modifiyeli olabilir...belki nos bile olabilir... Doğru çekim hızlı ama polis arabasına göre inanılmaz dercede iyi hızlanıyor bendede böyle bişey olmalı polis 200 vurmasına rağmen diger araba görünmüyo bile
quote:Orjinalden alıntı: Whisper911 quote:Orjinalden alıntı: tourneo quote:Orjinalden alıntı: Whisper911 çekim hızlı çekim bunun yavaşıda vardı... modifiyeli olabilir...belki nos bile olabilir... Doğru çekim hızlı ama polis arabasına göre inanılmaz dercede iyi hızlanıyor yavaşı daha belli ediyordu o yüzden dedim ... nos fln olabilir gerçekten acayip uzuyor normal değil Hocam Lotus Omega 5.1 sn da 100 km ye çıkıyormuş 1991 de üretilen arabaya göre baya iyi gibi o yılda o motor E39 M5 5.2 miş
quote:Orjinalden alıntı: tourneo quote:Orjinalden alıntı: Whisper911 quote:Orjinalden alıntı: tourneo quote:Orjinalden alıntı: Whisper911 çekim hızlı çekim bunun yavaşıda vardı... modifiyeli olabilir...belki nos bile olabilir... Doğru çekim hızlı ama polis arabasına göre inanılmaz dercede iyi hızlanıyor yavaşı daha belli ediyordu o yüzden dedim ... nos fln olabilir gerçekten acayip uzuyor normal değil Hocam Lotus Omega 5.1 sn da 100 km ye çıkıyormuş 1991 de üretilen arabaya göre baya iyi gibi o yılda o motor E39 M5 5.2 miş öhhhhhhh....911 turbo 996 4.2 de çıkıyor ztn..420 bg le.... ama ben m5 i seçerdim ( m5 hastalığım var birazda )
En hızlı sedan rekoru omegadayken e39 m5 rekoru kırmış ve bmw reklamlarda Fastest saloon on the planet (Gezegendeki en hızlı salon) diye çekmiş
yanlıs hatırlamıyorsam reklamda hız denemesi yapan bir jetimsi aracı önden kamerayla m5 çekiyordu oldukça başarılırı bir reklamdı.... m5 bi tane ya
quote:Orjinalden alıntı: tourneo En hızlı sedan rekoru omegadayken e39 m5 rekoru kırmış ve bmw reklamlarda Fastest saloon on the planet (Gezegendeki en hızlı salon) diye çekmiş fastest saloon car on the planet !!! müthiş bi slogan.çöldeki hız rekoru kıran aracı geçmekle kalmıyor ayrıca ondan da erken duruyordu.