Şimdi Ara

Opel kaliteli bir marka mıdır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
1
Favori
19.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım Fransız bir arkadaş Almanlara olan hıncını çıkarıyor bu konuda.

Neyse ki bizim yerli aracımız Cadillac marka ve çok kaliteli de bu tartışmalar bizi ilgilendirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 27 Aralık 2016; 12:58:38 >
  • Konuyu açan adam işşiz,belli bir tane Astra yolda giderken ağır saplamış buna.Ee GM batıyorsa sanane bilader.Geçenki konunda gördük neymiş C4 Astradan iyi yol tutuyormuş.Bak tekrar söylüyorum iyi dinle.Astranin yol tutuş konusunda sınıfında tek rakibi Focustur,gerisi Faso fiso.Boş boş konu açıp prim yapma burda.Kendini rezil edersin.Almanlarin amelesi olduğu icin Astra J de K'da yılın otomobili seçildi zamanında.Boş herif.Gel bide ben saplıyım J kasa ile nal toplattırıyım bi sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcngzhn34 -- 27 Aralık 2016; 13:33:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW, Opelden daha kaliteli olsun bi zahmet her segmentte daha pahalı arabaları. Diğer söylediğin araçlar zaten premium segment Opelden daha kaliteli olmaları gayet normal.

Bence Astra ve Insıgnia segmentinde standartları karşılaşayan ama çokta fazlasını vermeyen araçlar. Şuan Astrada full aldığımızda koltuk ısıtma soğutma vs var fakat en güncel araçta Astra Megane ile birlikte.
  • Bazı insanlarda bunu bilerek yapıyorlar. Çünkü 3-4 yıl sonra dökülen iç kaplamaları, gacır gucur sesler çıkaran, sünger gibi yumuşayan koltukları, gevşeyen vites kolunu debriyajını, bozulan elektornik aksamları gören Psa kullanmış kişiler bunlar. Peugeot ki klasik 4 ileri otomatiği bile sorunlu belalı üretmeyi becerebilmiş bir marka. Opel'de sorunsuzluğu ile meşhur bir marka değil ama zamanında psa'lar gibi de birkaç senede gevşeyen araçlar üretmediler, çok daha kemiklidir Opeller.

Şimdi durum farklı olabilir, araçlar toparlamış olabilir (öyle mi zamanla göreceğiz) fakat 2000'lerden son birkaç yıl öncesine kadar üretilen çoğu Psa otomobili düşük kaliteli idi, kullan at kafasıyla yapılmıştı. Hatta Top gear'ın bile sadece Peugeot ile kafa bulan bir kısa bölümü vardır ve çok eğlenceli olduğu kadar isabetli ve haklıdır.

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 27 Aralık 2016; 13:41:50 >
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Geçmişe dönülürse cevabınız yerinde, tespitiniz yerinde.

Fakat günümüzde PSA kendini çok geliştirmişken Opel geri gidiyor.

Günümüzde Opel artık PSA'nın gerisinde kaldığına ilişkin yorumlar sıklıkla belirtiliyor.

Bu bağlamda bir yorum yaparsanız seviniriz.
  • Ben ki golf için forumda şiir yazdım:) ama bu söyleme katılamam.. Opelde kaliteli bir araba,bu kesinlikle böyle..yeni kasa asta 1.6 dizel otomatiği test ettim,muadili a180 ve 1.16d den kesinlikle daha seri bir araçtı. Araba sağlam,frenleri sağlam,teknolojisi yeni...yol tutuşu sınıfının standartlarının üstünde,güvenlik donanımı yüksek...golf e göre eksikliği bana göre sadece ince işçiliği...iç tasarım,direksiyon simidi,bilgi ekran tuşları,el freni vs. Gibi detayları kullanırken golf e göre geride hissetiriyor kendini..ama bu kişiye göre değişir,inanılmaz önemli bir ayrıntı değil bunlar..çoğu sürücü farketmez bile..opel de bir almandır.
  • Millet olarak üretemiyoruz ama her şey hakkında yorumumuz var maalesef. Memlekette herkes bilirkişi eleştirmen. Yok opel şöyle geride vw ileride PSA grubu yol katetti falan boş muhabbetten öteye geçemiyoruz. Konu sahibi arkadaş Opel sahibi olmadığı çok belli. Büyük ihtimal bayi de 2 tur atıp gelip burda bir şeyler yazmış. Almayın kardeşim. Serbest piyasa PSA hoşuna gidiyosa kendini içinde mutlu hissettiysen git al hayırlı olsun.
  • çok komiksin arkadaş.başarılarının devamını dilerim.
  • pasa_ kullanıcısına yanıt
    Sahip olduğu Opel araçların listesi;

1996 Vectra CD 2.0
    2009 Opel Insignia 1.6 180 Hp Cosmo + FlexRide, Sunroof, Isıtmalı-Soğutmalı Koltuk, Navigasyon vs.

Aynı hatayı 3. kez yaparak bir Astra K 1.6 CDTI Otm. Excellence Sunroof+Kış Paketi 2 alacaktım ama test ettim ve vazgeçtim.

PSA da eski PSA değil, artık PSA çok ileri araçlar üretiyor.
    Opel de eski Opel değil, artık Opel malzemeden çalıyor. 100.000 TL'lik araba satıp 10 TL'nin hesabını yaparak sofra bezi kalitesinde döşeme kullanıyor.

Insignia Cosmo ve Elite dahil olmak üzere tüm kumaşları sofra bezi kalitesinde.

Opel alsam da suni deri alırım, kumaşları çok kötü.
  • O kadar da iyi değildir.

Elbet iyi tarafları varken kötü taraflarıda var .
  • Herhalde konu sahibinde şu arızasever fransızlardan biri var. Elinde internet var bi Wats çubuklarını araştır. Bi de PSA grubunun arızalarına bakıver bi zahmet.
  • Opel atanamamis alman arabasidir, alman muhendisliginin yuz karasidir ayni zamanda.
  • Opel vs citroen tartışması tad vermez konu yavaş yavas vw vs opele kayacak.
  • Premium markalardan sonra vw ve opel gelir kalite konusunda. Eski veya yeni fark etmez bu böyledir.

Günümüzde psa grubunun da çok ciddi yatırımları var ve ben beğeniyorum. Ama psa grubu verimli ve yeni olan birçok şeyi ilk olarak peugeot modellerinde kullanmayı tercih ediyor. Yeni motorlar, şanzımanlar, platformlar ve ağırlık azaltma çabaları hep peugeot da deneniyor; antin kuntin tasarımlar, airbumplar, ortası dönmeyen direksiyonlar, devir saatsiz araba üretmeler gibi ne kadar gereksiz ve arabadan anlamayan kişileri çekecek yenilikler varsa onları da citroene koyuyor. Bu durumda da citroen, peugeotun yan markası gibi konumlandırılıyor. Bence artık citroen; vw, opel, ford, toyota, peugeot gibi markalardan ziyade hyundai, renault, fiat ve hatta dacia gibi araçlara rakip olarak üretiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 27 Aralık 2016; 15:28:39 >
  • Maalesef gerizekalılar tarafından yönetilen firmadır. Opel şakşakcılarına bakmayın siz haklı bir noktaya değinmişsiniz, akıllı politikalar ile vw ile çok fena kapışır hatta malzeme kalitesi dışında bir çok konuda öne bile geçebilir. Ancak bu şapşal firmamızın şuanki uğraşı astralarda kaput keçesini çıkarmak, wats süspansiyonu kaldırmak vs gibi kendini öne çıkaran özellikleri kaldırarak basit hesaplarla kendi ayağına kurşun sıkmak olduğundan hiç bir zaman iflah olmayacaktır.
  • Alırsan opel,olursun cengiz topel!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta düzey markadır.
  • Don't feed the troll.
  • Forum anti Volkswagenci kaynıyordu bir Opelci eksikti O da oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.