Bildirim
megane 2 1.6
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Ben 1-1,5 sene kadar kullandım.Performansından çok memnun kaldım açıkçası
.Çabuk hızlanıyor+115 beygir zaten.Frenleri falan da çok güzel yalnız bazen kırmızı ışıkta bana sorun yaşatıyordu.Arabayı kaldırmak için debriyajdan ayağı uzun süre çekmemek lazım.Onun dışında pek fazla da yakmıyordu.Paraya ihtiyacım olduğu için sattım.
_____________________________ -
Dostum oncelıkle ıyı geceler
eğer megane 2 almak ıstıyorsan kesınlıkle tiptronik almamanı onerırım
bunun nedenı ıse akrabamada megane 2 dedıgın gıbı 1.6 var tiptronik
ancak arabanın 2.vitesinde bır problem var 0-100 yaptıgında gaza asıldıgında 1 den gecıs guzel anca 2. viteste 4500-5000 devır arasında motorda bır boğulma oluyor ve bu 1-2 sanıye kaybettırıyor. Bunu gıdıp servısle konustuk ordakı tanıtım araclarında da test ettık hepsı boyle
bunun bı sorun olmadıgını arabanın bu sekılde oldugunu soyledıler.
Ama bu soyledıgım tiptronık vıtes megane 2 ıcın
onun dısında ıyı yonlerı de soyle sıralanabılır
16'' jantları
205 taban lastıklerı bulunmakta
ayrıca arac bence cok hos bı gorunume sahıp
ozellıkle xenon far arabayı cok hos gosterıyor.
bence tek eksıgı cruise control un bulunmaması
ancak kendı sınıfındakı arabalarla kıyaslandıgında bence gayet basarılı bı arac
Saygılar_____________________________ -
Bence 3 yıldır Türkiyede 1 numaralı 1.6 araç. Perfarmans dış görünüş, iç dizayn, frenler herşey çok güzel. _____________________________ KulüPRenaulT Megane II 1.6 16v. Dinamik EP
DACIA LOGAN KLÜBÜ LAUREATE 1.6 MPI AC AJ GP Kiraz Kırmızı -
0dan 100e kac sanıyede cıkıyor onu deneyen varmı _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: 1453m
0dan 100e kac sanıyede cıkıyor onu deneyen varmı
Fabrika verılerıne göre 0-100 = 12 saniye
Fabrika verilerine göre düz vites 10.9sn ki buna rağmen 6.8lt lik tüketim verisi açıklanıyor
Dostum renault nun sıtesınde 12.4 yazıyo turkıye sıtesınden baktım duz vıtes megane ıcın bı yanlıslık olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: nitrousoxide
ancak arabanın 2.vitesinde bır problem var 0-100 yaptıgında gaza asıldıgında 1 den gecıs guzel anca 2. viteste 4500-5000 devır arasında motorda bır boğulma oluyor ve bu 1-2 sanıye kaybettırıyor. Bunu gıdıp servısle konustuk ordakı tanıtım araclarında da test ettık hepsı boyle
16'' jantları
Saygılar
Cruise Control var.
quote:
Orjinalden alıntı: nitrousoxide
16'' jantları
Saygılar
Cruise Control var.
Karıstırmıs olmalıyım ufak bilgi hatasından dolayı ozur dılerım dostlar
Yol tutuş konusunda sert kullanımlarda sorun var sanırım.. _____________________________ -
quote:
megane 2 1.6 nasıl arkadaslar kullananlar varmı performansı nasıl test eden varmı 100 km hıza kac sanıyede cıkıyor
sifir alacaksan o paraya yeni coralla 1.6 , yeni honda civic 1.6 golf 1.6 fsi bakmani tavsiye ederim ....._____________________________ 2020 allure sport 308 ultimate kirmizi -
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
quote:
megane 2 1.6 nasıl arkadaslar kullananlar varmı performansı nasıl test eden varmı 100 km hıza kac sanıyede cıkıyor
sifir alacaksan o paraya yeni coralla 1.6 , yeni honda civic 1.6 golf 1.6 fsi bakmani tavsiye ederim .....
Hocam zaten senin Megane al demen beklenmezdi.. İyi öneri
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
quote:
sifir alacaksan o paraya yeni coralla 1.6 , yeni honda civic 1.6 golf 1.6 fsi bakmani tavsiye ederim .....
Hocam zaten senin Megane al demen beklenmezdi.. İyi öneri
o paraya bunlar varken önermem tabiyki ayrica :
0-100
golf fsi : 10.8 sn
yeni corolla : 10.4 sn
megane hb 1.6 : 10.9 sn
megane sedan : 11.1 sn
yeni honda civic : 10.3 sn
sedan olmasina rağmen corolla ve civic hb meganedan seri...._____________________________ 2020 allure sport 308 ultimate kirmizi
-
eğer 35 -40 milyarlık araba düşünen arkadaş varsa şu an pyasada bana göre alınabilecek birkaç sorunu en az marka var. megandan yaptırıp da sattık kurtulduk.servise gitmekten gına gelmişti.
auris fiatına göre iyi bence
yeni cıvıc güzel yol sesi ve birkaç işçilik kusuru hariç.
yeni corollayı 1 sene beklemek gerek ıvır zıvır bir iki sorun varmış.
golf goal fsi iyi seçenek TSİ si çok para ve gelecek yıl kasa değiştireceğini düşünürsek fsi goal daha mantıklı
jetta sedan severler için hatta bana göre en çok uyan onun TSİ si kasa da 2012 den önce değişmiycek ama 102 bg lisinden uzak durun çok yakıyormuş
vw fiatları biraz uçuk
ford focus chia güzel 115hp turu zayıf biraz ve arka kapı plastiği çok düşük kalitesiz
2 eli düşünmeyen uzun süre binmeyi düşünen için skoda octavia fsi yi beyendim servislerinin durumunu bilmiyorum
arkadaşlar uzun süre araştırmalarımız sonucu birkaç arkadaşla bu modellerin en az sorun çıkaracak listesinde olduğunu öğrendik .sizlerle paylaşmak istedim
bir de RENAULT ile ilgili illa da megan 2 almak isteyen arkadaş varsa FAZ 2 lerde bir çok şeyin iyileştirildiğini duyduk EXTREM modeli donanımsız sade ve sağlam deniliyor. ben inanmıyorum ama bilginize..._____________________________ tsi
-
ömrümün sonuna kadar ne renault ne megane nede vel satis ..
inşallah renault almak zorunda kalmam bir daha hele hele megane ..
Allah düşmanımı bile megane a bindirmek zorunda bırakmasın ..
çok büyük heveslerle aldım .. sattım üzerimden tonlarca yük kalktı ..
megane a bakma ..kazalı megane lara bak .. yürüyen tabut o arabalar ..
adam buzda kaydım altı üstü diyor fren diskleri paramparça olmuş gerisini sen düşün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 24 Nisan 2007; 20:08:50 >_____________________________
-
Meganeler EuroNcapta BMW 1 Serisinden daha yüksek puan almıştır
_____________________________ 2017 BMW 3.18i Edition Sport Line // 2013 Mercedes-Benz C180 CGI FascinationPS4 Slim 1TB // ASUS Zenbook UX32VD // Apple Mac Mini i5 -
yapma yaw .. _____________________________
Benzer içerikler
- focus 1.6 ti-vct kronik sorunları
- toyota 1.33 motor kronik sorunları
- fiat linea 1.3 multijet urban yorum
- bmw 320i ed kronik sorunları
- suzuki s-cross yorum
- porsche cayenne elektrikli fiyat
- en az yakan arabalar
- nissan micra 2025
- 35 tfsi ne demek
- xiaomi su7 türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler