Şimdi Ara

Opel Grandland X kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
10
Favori
20.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Opel Grandland X modeli aracımızı geçtiğimiz cuma günü teslim aldık , 200 km kadar kullandım , İzmit'e gidip geldim , araçta ses izolasyonu güzel , 17 inch jant lastik var konforu tatmin edici , 1.2 motor otomatik vites aldık , yakıt tüketimi hakkında net bilgi vermem için ilk depoyu bitirip fullemem gerek ama araç yol bigisayarının verdiği rakamlar eski Astra'mızdan daha düşük.
    Tek sıkıntı çatı iç kaplamasında kumaş ve plastiğin birleştiği yerde sorun var , bayi çatı kaplamasını değiştireceklerini belirtti.



  • Hayırlı olsun ... kesinlikle güzel araç güle güle kullanın.
  • Hocam hayırlı olsun. Yakıt tüketimi ne değerlerde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu kimse forumda alan?
  • Üzerinden epey zaman geçmiş ama yakıt değerleri sorulmuş; 2018 1.6 Dizel otm. Exelance aracımızı 10 aydır kullanıyoruz. Şehir içi 6,8 Litre. şehir dışı 5,4 Litre şu anki yakıt değerleri. Araç 12.000km oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019 1.5 Dizel otomatik enjoy aracım. Temmuz da aldım, şuan 3800km ve ortalama yakıt tüketimi 5,3 litre görülüyor. sakin kullanıyorum, şehiriçi 70, otoban 120 sabit giderim genelde.
    kabin sesi yol tutuşu gayet güzel. tek problem şoför kapısı iç döşeme kolumu dayayınca gıcırtı yapıyor ara ara. bakalım servise uğrayıp kayıt açacağım ilk fırsatta.
  • aslansezer A kullanıcısına yanıt
    silikon sprey alıp araya sıkın hocam gıcırdayan yerler için. astralarda da var aynı problem, fayda ediyor
  • Bende dün itibariyle 1.5 Dizel Otomatik Enjoy paket siparişimi verdim, 60 bin 12 ay sıfır faizle
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    teşekkürler öneriniz için,
    eski aracım Megane dı, silikon spreyle bayağı haşır neşirdim ama 0 km araca silikon sprey hoşuma gitmiyor açıkcası, beklentim daha yüksek haliyle servis çözsün diyorum bakalım ne diyecekler
  • Merhaba, grandlandx otomatik vites topuzu, elimle çektiğimde bende yukarı doğru geliyor, sizde de öyle mi acaba yoksa bir sıkıntı mı var ?
  • MühendisBey08 M kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel otm excelance. Bende böyle bir problem yok. Hiç oynamıyor yerinden. Şanzıman kolu ile vites topuzu bağlantısında gevşeme falan olmuş olabilir. Servis kolayca halledicektir. Benim eski aracım honda civic de hep olurdu. Kendim sıkardım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bat26 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim araç sıfır, büyük ihtimalle sıkmayı unutmuşlardır herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Dün itibarıyla ben de 1.6 dizel Excellence ile aranıza katılmış bulunuyorum.
    Bu kadar güzel bir aracın ana başlığı olan bu başlığın bu denli boş ve yalnız bırakılmasını çok ilginç bulduğumu da belirtmek isterim.
    Aracı almadan önce de forumda araç hakkında araştırmalar yaparken derli toplu bir başlık yerine dağınık başlıklardan oluşan birçok başlık görünce şaşırmıştım.
    Tüm başlıkları tek bir başlık altında toplayıp konuşmaları o başlık altından yapsak daha iyi olur diye düşünüyorum zira kısa sürede bu aracın kullanıcılarının sayısının artacağı kanısındayım.
    Araç ararken İstanbul ve yakın illerdeki bayilerde istediğim özelliklerde tek bir araç bile olmaması nedeniyle böyle düşünüyorum.
    Bu zamana kadar Grandland x hakkında açılmış başlıkları tek bir başlık altında toplamak için ne yapmamız gerekiyor?
    Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa ve yardımcı olabilirse çok iyi olur.
    En azından ne yapmamız gerektiğini bile söylese yeter ;)




  • arkadaşlar bu forumun boş olmasının sebebi kullanıcıların facebook ta yazışmaları. pek çok otomobil kullanıcıları facebook tan yazışıyor artık.ben bu forumu tercih ederim. aracı aldıktan sonra burada detaylı yazarım. Kullanıcılar genel olarak bu arabadan memnun ufak tefek sorunlar çıkıyor ama Kronik bir sorun görmedim zaten Peugeot 3008 ile aynı platformda üretilmiş Yani aynı araçta diyebiliriz birnevi. Sadece Peugeot 3008 deki göz boyayan oyuncaklar yok. Mesela hayalet ekran yok. Onun dışında en alt donanım seviyeli araç kullanıcıları bagajda aydınlatma olmamasından şikayetçi. Enjoy modeli olması lazım. Gerçi bazıları serviste bagaj aydınlatması yaptıklarını söylüyor. Genel olarak durum bu. Yakıt olarak çift kavramalı araçlardan yarım ile 1 litre daha fazla yakıyor. Ama çift kavramalı şanzıman ların zamanla gösterdiği sorunları göstermiyor özellikle çift kavramalı şanzımanlar da zamanla vites değişimlerinde ki sarsıntı ya da Mekatronik arızaları çok büyük zararlara sebep oluyor .aracı yaptıran hemen elden çıkartmaya çalışıyor Bu nedenle tam otomatik şanzımanlı Opel grandland x çift kavramalı araçlardan daha mantıklı. Yakıt tüketimi şehir dışı 5,5 litre şehir içi 6 buçuk 7 arası ortalamada 6 6.30 civarı yakıyor. Detaylı bilgi almak isteyenler Facebook grandland x grubundan bilgi alabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arabayı alanlara tavsiyem 19 inç ebatlı jant almayın.konfor konusunda problem oluyor.tabi bütün suv araçlarda oluyor. ama kendi şahsi tecrübem suvlar arasında en konforlusu grandland dır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook ta grandland için 2 gurup var birisi
    https://m.facebook.com/groups/217824528732377

    diğeri
    https://m.facebook.com/groups/2326622420928288
    dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum çok memnunum, ufak tefek önemsiz eksikleri(bagaj aydınlatma olmaması, çubuk anten olması, vs.) dışında harika bir araç, bu aracı genelde bilenler aldığı için kullanıcı sayısı az diye düşünüyorum, her sokak başında göremeyeceğiniz ender rastlanan araç olması güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisBey08

    Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum çok memnunum, ufak tefek önemsiz eksikleri(bagaj aydınlatma olmaması, çubuk anten olması, vs.) dışında harika bir araç, bu aracı genelde bilenler aldığı için kullanıcı sayısı az diye düşünüyorum, her sokak başında göremeyeceğiniz ender rastlanan araç olması güzel
    Kesinlikle katılıyorum ;)
    Bence de etrafta az görülen bir araca sahip olmak çok güzel birşey :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 80A

    Kesinlikle katılıyorum ;)
    Bence de etrafta az görülen bir araca sahip olmak çok güzel birşey :)

    Alıntıları Göster
    çok heveslenmeyin. Yakında çok görmeye başlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook tan bi Paylaşım
    Opel Grandland X kullanıcıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.