Şimdi Ara

opel'de yilsonu indirimleri basladi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel'in 22 Kasım - 31 Aralık 2010 (31 Aralık dahil) Model Yılı 2011 modelleri için tavsiye edilen perakende fiyat ve kampanyaları.

Corsa Modellerinde 1.000 TL ile 5.550 TL arasında değişen indirimler

1. Essentia C'mon Paketli 1.2i Twinport tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 4.800 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 27.229 TL

2. Essentia C'mon Paketli 1.4i Twinport otomatik şansıman tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 5.550 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 31.029 TL

3. Essentia C'mon Paketli 1.3 cdti 75hp tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 4.000 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 32.585 TL

Diğer Corsa modellerinde tavsiye edilen perakende kampanya indirim miktarları:

• Corsa 5 kapı 1.4 litre benzinli Cosmo modellerinde 3.800 TL

• Corsa 5 kapı 1.3 litre 95 hp dizel Cosmo modellerinde 3.700 TLile 5.050 TLarasinda indirim

• Corsa 3 kapı modellerinde 1.000 TL

Not: C'mon Paketi Alaşımlı jantlar+CD MP3 çalar + Direksiyondan kumanda'yi kapsamaktadir.

Yeni Astra Modellerinin benzinli ve dizel tüm modellerinde 2.000 TL indirim

1. HB Enjoy 1.4 100hp tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 2.000 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 37.954 TL

2. HB Sport 1.6 180hp (active select) tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 2.000 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 50.250 TL

• Benzinli ve dizel diğer tüm modellerin tamamında 2.000 TL’lik tavsiye edilen perakende kampanya indirimi mevcut.

Astra Sedan Modellerinde 9.000 TL'sına ulaşan indirimler

1. Enjoy 1.6i 16V 115hp tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 9.000 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 32.994 TL

2. Enjoy 1.3 cdti 90hp tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 8.500 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 36.727 TL

Diğer Astra Sedan modellerinde tavsiye edilen perakende kampanya indirim miktarları 8.500ile 9.000 TLarasında değişiyor.

Insignia Sedan (NB) modellerinde kampanya indirimi 6.975 ile 10.000 TL arasında değişiyor

1. 1.6 litre 180 hp benzinli Sedan Edition modellinde tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 7.692 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 53.081 TL

2. 1.6 litre 180 hp benzinli Sedan Edition modelinde tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 5.800 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 62.885 TL

3. 2.0 litre dizel Sedan Edition modelinde tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 10.000 TL , tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 74.647 TL

alıtı :http://www.arabam.com/haber.aspx?haberID=291124&vzn=1&baslik=Insignia-da-En-Az-6.975-TL-%C4%B0ndirim-Var!

• 2. Enjoy 1.3 cdti 90hp tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 8.500 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 36.727 TL

az önce balıkesirdeki tınaz otomativi aradım 39.500 fiyat verdiler. İndirim bunlara gelmemiş sanırım.
  • siz bu bilgileri nerden aldınız link verebilirmisiniz resmi sitesinde fiyatlar açılmıyor
  • Arkadaş araba.com dan alıntı yapmış aynı şekilde bende sitesindeki fiyatlara baktım açılmıyor
    Opelin niyeti yok galiba pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

siz bu bilgileri nerden aldınız link verebilirmisiniz resmi sitesinde fiyatlar açılmıyor

mesajin sonunda alinti yapilan link var, gormediniz sanirim.

ayrica opelin resmi sitesindeki fiyat linkleri neredeyse kasim ayi boyunca bos idi.

konfor paketli otomatik (eastronic) dizel astra klasik 3 HB icin bu kampanyadan 3 hafta once 40.000 fiyat verirlerken (antakya anıl otomotiv), gecen hafta ayni arac icin 37500 fiyat verdiler(mersin gedizler otomotiv). bakalim bu kampanyadan sonra ne fiyat verecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drecho -- 24 Kasım 2010; 16:19:57 >
  • quote:

2. Enjoy 1.3 cdti 90hp tavsiye edilen perakende kampanya indirimi 8.500 TL, tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatı 36.727 TL

az önce balıkesirdeki tınaz otomativi aradım 39.500 fiyat verdiler. İndirim bunlara gelmemiş sanırım.

klasik HB astra icin mi?yoksa yeni kasa icin mi bu fiyatlar verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drecho

quote:

astra sedan için 39.500 yeni kasa astra hb 1.3 cdti enjoy için 42.500 fiyat verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne var şu yeni Astranın baz modeli 36 bin tL gibi bir fiyatla satılsa
  • wir leben autos:)
  • Opel Almayı Düşünenler İçin Güzel Haber.
  • quote:

quote:

quote:

astra sedan için 39.500 yeni kasa astra hb 1.3 cdti enjoy için 42.500 fiyat verdi

gedizlerden fiyat listesini almistim, aksam eve gidince bir kontrol edeyim. astra sedan dizel sanirim (yoksa 111. yil ozel serisimi?)

• quote:

quote:

siz bu bilgileri nerden aldınız link verebilirmisiniz resmi sitesinde fiyatlar açılmıyor

mesajin sonunda alinti yapilan link var, gormediniz sanirim.

ayrica opelin resmi sitesindeki fiyat linkleri neredeyse kasim ayi boyunca bos idi.

konfor paketli otomatik (eastronic) dizel astra klasik 3 HB icin bu kampanyadan 3 hafta once 40.000 fiyat verirlerken (antakya anıl otomotiv), gecen hafta ayni arac icin 37500 fiyat verdiler(mersin gedizler otomotiv). bakalim bu kampanyadan sonra ne fiyat verecekler

mersinden alma imkanımda var aslında.

astra sedan 1.3 cdti enjoy ve yeni astra hb 1.3 cdti enjoy modelleri fiyatlarını öğrenebilirmisiniz. karşılaştırma yapmak açısından faydalı olur benim için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gedizlerden fiyat listesini almistim, aksam eve gidince bir kontrol edeyim. astra sedan dizel sanirim (yoksa 111. yil ozel serisimi?)

benim aldıgım fiyatlar 111. yıl sürümü sanırım

• Iskenderun anil otomotiv bugun Astra Classic III dizel icin 35850 fiyat verdi, almayi dusunuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Iskenderun anil otomotiv bugun Astra Classic III dizel icin 35850 fiyat verdi, almayi dusunuyoruz.

astra classic sedan modelimi oluyor?
  • quote:

quote:

Iskenderun anil otomotiv bugun Astra Classic III dizel icin 35850 fiyat verdi, almayi dusunuyoruz.

astra classic sedan modelimi oluyor?

hayir 1 onceki kasa hb oluyor, yani sedanin hb versiyonu (H kasa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Ne var şu yeni Astranın baz modeli 36 bin tL gibi bir fiyatla satılsa

Bence de. Opel'in araçlarını genel olarak severim fakat son zamanlarda iyice VW havasına büründüler. Fiyatlar biraz inmeli. Ben de Insignia almayı düşünüyorum fakat fiyatlara gücüm yetmiyor.
  • arkadaşlar sedan enjoy 1.3 cdti ve yeni astra heb enjoy 1.3 cdti bayilerden aldığınız fiyatları paylaşırsanız sevinirim
  • merhaba arkadaşlar şuan kia sportage için sırada beklıyorum yaklaşık 1bucuk aydan fazla oldu bu araca karar vermeden önce astra 1.4 turbo 140 beygir cosmo için en son 48bin lira ve insignia 1.6 180beygır edition+elegance paket ozamanlar fıyat uzerınden 2bın tl ındırımle insignia 54bucuga gelıyordu en son kaça bırakıyorlar şimdi fiyat alan varmı pazarlıklı ?
  • quote:

Merhaba.

Anılda bu araçlardan var mı ne kadar sürede getirebiliyorlar ve en son kaça bırakıyorlar konuşma fırsatınız oldu mu?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.