S

Binbaşı
01 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar yarın kesin almam gerekiyor r5 3600 B450M-DRAGON sıkıntısız çalışır mı?

int cafede kullanılacak bazı yorumlarda vrm soğutucusunun olmadığından bahs edilmiş

sistemin kalan parçaları şu şekilde 2x8gb 3600 ram 1070 ekran kartı corsair 550w 80+ psu

yorumlarınız çok değerli teşekkürler
Merhaba arkadaşlar yarın sistemi alacağım adetli olacak r5 3600 ile sıkıntı yapmadan çalışır mı?

ekran kartı 1070 ram 2x8gb 3000mhz

Yarın almam gerekiyor yorumlarınız çok değerli...
1. Yazıcı
https://www.akakce.com/lazer-yazici/en-ucuz-hp-laserjet-m477fnw-cf377a-wi-fi-tarayici-fotokopi-faks-renkli-cok-fonksiyonlu-fiyati,5683618.html

2. Yazıcı
https://www.akakce.com/fotokopi-makinesi/en-ucuz-kyocera-m5521cdn-fiyati,322374385.html

Son olarak ise mürekkep püskürtmeli dakkada 55 sayfa basabilen ciss sistemli aşağıdaki yazıcı gözüme ilişti
https://www.akakce.com/murekkep-puskurtmeli-yazici/en-ucuz-hp-pagewide-pro-mfp-477dw-d3q20b-wi-fi-tarayici-fotokopi-renkli-cok-fonksiyonlu-yazici-fiyati,9274717.html

Bu yazıcılardan hangisini alırsam dolumunda dramında sorun daha az yaşarım hangisinin bakım parçaları vs daha uyguna gelir kyoceranın drum ı tonerlerinin üzerinde değil sanırım 100 000 sayfa sonra değişimi gerekiyormuş bakım kiti olarak fakat nette fiyatını bulamadım.
Merhabalar,

şu an kullanmakta olduğum sistem

i5 4570 işlemci
16 gb ddr3 ram
gtx1070 ekran kartı
600w 80+ psu

denemek için bir set i5 9400f 16 gb ddr4 ram ve anakart aldım oyunlarda fps in artığını gördüm
işlemci dar boğaz yaptığı için yeni nesil işlemciye geçmeyi düşünüyorum.

Forumda araştırma yaptığımda 9400f yerine r5 2600 alınmasının daha iyi olacağı söylenmiş. (bu arada amd 3000 serisi işlemcilerde çıkacakmış sanırım)

Bu arada internet cafe işletiyorum.

Adetli alacağım için 2600 almak daha mantıklı geliyor ayrıca devamlı soket değiştirdiği için hep anakart masrafı çıkmakta.

Sizlerinde fikirlerinizi almak istedim.

İyi günler.
Merhaba geçtiğimiz aylarda Toshiba Daiseiaki serisi klima aldım Dış ünitenin kodu RAS-22S3AV-TR İç ünitenin Kodu ise RAS-22N3KVR-TR

Sitesinde ürünlere baktığımda daiseiaki serisinin dış ünite kodunun RAS-22N3AV-TR olduğunu gördüm.

Benim dış ünitem ise suzumi serisindeki kod ile örtüşüyor.

Özetle benim dış ünitem suzumi serisi iç ünitem daiseiaki serisi mi olmuş oluyor. ?
Merhabalar başlıktaki gibi bilek desteği olan sol tarafta makro tuşu olmayan Türkçe karakter tuş dizilimine sahip numerik tuş takımı olan mekanik klavye arıyorum öneriniz var mı acaba teşekkürler
485 TL olan prim tutarı bu gün baktığımda 568 TL olmuş bağ-kur ödeyen arkadaşlar bilginiz var mı ?
maksimum 2000 tl monitör hariç oyun bilgisayarı önerirmisiniz
Bağkur aylık 568 Tl oldu geçmiş olsun !

Edit: Resim eklendi.

Merhaba arakdaşlar daha önce konu açmıştım 2010 corollamı satıp başka bi araç alacaktım fakat kaza yapınca araç perte ayrıldı bende kasko parası gelene kadar fiorino aldım, binek araca göre inanılmaz rahatsız bir araç (sonuçta arkası makaslı ne beklenebilir ki )

Konumuza dönersek

Bütçem 60-65 civarı sedan dizel manuel 2. el araç bakıyorum sıfır araçlar inanılmaz pahalı

Aklımdaki araçlar Jetta corolla veya focus, birde alakasız olacak ama nissan qashqai de olabilirmi diye düşünmeden edemiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Saygılar
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
feyt180 Sorunlu alışveriş bozuk anakart sattı! 120 TL havaya uçtu. Sattığı ürünün arkasında durmaz ve itinayla ailenize küfür eder !
AkadamiNET sorunlu alışveriş parayı gönderdim ürün gelmedi.200TL

Sorunsuz Alışverişlerim:
Fenerbahçe SK - righteous@ - blackdiamond16- aRDaa - bukalemun - izomer - ozyoldas-dede28-mutama-FATALIST-blackdiamond16
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.888
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 14.840 (Bu ay: 296)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.