Şimdi Ara

Opel corsa 1.4 twinport essentia sizce ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benzinli alacam aracı tüp taktırma işini araştırdım ve lpg de sorun veriormuş twinport motorlar. Sitelerde araştırdığım kadarıyla 7,6 lt / 4,7 lt (şehiriçi-şehirdışı) yakıyormuş. bu şartlarda ise yine bana uyar mesela 400km yolu yaklaşık 90liraya gidebiliyor olacam sanırım eski aracımda öyleydi. Bu değerlerin üstüne çıkarmı aşırı miktarda mesela 20-30 lira fark oluışur mu yoksa bu değerlere güvenmeli miyim. Bu aracı kullanan varsa bilgilerinden faydalanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

• 1,6 twinport astra var sorun yok şimdilik 5000 km falan oldu taktıralı...
  • hangi marka taktırdınız ? brc söylüyorlar genelde ama iş montajda bitiyor diyorlar öyle olunca markada 2. planda kalıo benim için kafam çok karıştı
  • Lovato marka obd II Benimde kafam çok takılmıştı taktırdım kurtuldum benzinle 160 lira yaktığım yere otogazla 90 lira yakıyor ...Düşün artık gerisini
  • Araba düz mü tam otomatik mi? Tam otomatikler İstanbul'da 20 km/sa ortalama hızlarda 8-8,5 lt /100 km yakıyor. Ben şimdi hanıma aldığımız 0 tam otomatik Corsaya rodaj yapıyorum. 9.0 lt/100 km gibi bir ortalaması var. %70 şehir içi trafik, bol ışıklı falan. 1 tane yokuş var.

Düz vitesse/Yarı otomatikse o değerleri rahatlıkla tutturur. İstanbul dışı şehirlerde tam otomatiğinde o değerlere yaklaşması mümkün.
  • araç düz ben ayda 600-1000km arası birşey yaparım bu şartlarda benzin mi kullanmak yoksa lpg taktırıp risk almak mı daha uygundur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka_33 -- 11 Mart 2012; 20:10:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.