|
Bildirim
|
Astra J ile K arasında uçurum var bana göre. Eski kasa daha güzel ve çekiciydi, hala da öyle. Şöyle diyebilirim
Astra J > Golf 6 Golf 7 > Astra K |
Astra k ilk tanitildigi zaman karari vermistim astra alacagim diye hatta astra k basligina kac kere yazdim. Babam normalde boyle seyleri gereksiz gorur ama opel turkiye ile iletisime gecip gelecek ilk 150bg lik araclardan birini almak istedigimi soyledim vs vs.
Aracimi alacagim gun geldi catti, once opelin yanindaki vw bayisinde golf u test ettim, sonra astra'ya bindim yarim saat sonra kendime golf aldim. Golfe bindikten sonra astra bana ciddi anlamda kalitesiz bir arac geldi. Aracta esya koyacak goz yoktu bir kere baya sok olmustum. |
otomatikse astra manuelse golf bu kadar basit iki araçta kalite olarak çok yakın zaten astranın daha kaliteli olduğu yerleri var golfun de daha kaliteli olduğu yerleri var.
|
kesinlikle aynı şeyi düşünüyoruz. k nın iç tasarım plastikleri rezalet kalitesiz gözüküyo.i30 ön konsol tasarımı bu arabadan daha iyi ve kaliteli duruyo mesela.
astra j bence de iç ve dış olarak daha oturaklı.yenisinin arka farları da hiç beğenmedim.artık yeni arabalar birbirine benzemeye başladı.hep ince basık uzun çizgi şeklinde farlar. bu arada performansı ve fiyatları göz önüne almadan golf highline diyorum.golf alınacaksa highline alınır bence. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 25 Aralık 2015; 2:32:00 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|