Şimdi Ara

Qashqai mi corolla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birbiri ile çok benzemeyen iki araç ama bir türlü karar veremedim arkadaşlarım yardım ederseniz sevinirim

Baktığım araçların tipi bence güzel öncelikle belirteyim görüntü yönü ile değerlendirme seniz sevinirim

Baktığım aslında 3 araç var

1. Toyota corolla 2014 1.33 life kmsi 75bine kadar
    2. Nissan qashqai 2010 tekna 1.6 lpg 110 bine kadar
    3. Opel astra j 1.6 edition

Açıkçası bunlar içerisinde qashqai gönlümü celiyor ancak Nissan markasının ikinci eli bakımı parçası nasıldır bu beni diğerlerine göre korkutuyor selamlar saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevgen06 -- 3 Ağustos 2018; 19:36:11 >

• Uppp
  • Kendi kişisel tercihim qashqai. Çünkü ben büyük, heybetli ve güçlü araba seviyorum.
  • Corolla al geç
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Hocam performans açısından çok endişeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevgen06

Hocam performans açısından çok endişeliyim
    Qashqainin performansı da kötü 1.6 atmosferik lpgde araç zor gidiyo kullandım motor eyi değil astradaki de zayıf
  • Dediğiniz gibi elma armut gibi fark var araçlarda, performans olarak sanırım hepsi LPG uygulanıp kullanılacak ise kötü olacak; ayırım için başka kriter yoksa model yılı mümkün olduğunca yüksek ve fiyatı düşük olanı alın...
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Aynen bahsettiğiniz gibi hiç 3 u de b. K gibi :)
  • Qq derim ben.
    Performans kotu olacak yapacka bir sey yok ama onun disinda bence QQ digerlerinden iyi, hem daha cok yeriniz olur.
    Bakim ve yedek parca konusunda Opel cok pahali bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 9 Ağustos 2018; 15:55:29 >
  • Corolla life boş paket zaten 1.33 çok dezavantajlı bir motor, Astra edition güvenlik donanımı dışında boş kapak jant fln onuda geç, QQ tekna çok boş değil diye biliyorum performansını bilmiyorum. Bence alınabilir suv olduğu için diğerlerine göre zaten bir tık ilerde...

Astra edition plus bulunuyorsa oda olabilir cruise control alaşım jant vs , yeterli donanımı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Corolla life boş paket zaten 1.33 çok dezavantajlı bir motor, Astra edition güvenlik donanımı dışında boş kapak jant fln onuda geç, QQ tekna çok boş değil diye biliyorum performansını bilmiyorum. Bence alınabilir suv olduğu için diğerlerine göre zaten bir tık ilerde...

Astra edition plus bulunuyorsa oda olabilir cruise control alaşım jant vs , yeterli donanımı var...
    Edition denk geliyor genelde hocam edition pluslar dediğiniz gibi. Ah keske:)

Yani aynı şekilde düşünüyoruz hocam sizinle. Tekna paketi visiadan sonra geleni yine üç beş bisi var esp falan. İnsanın zoruna gidiyor o paraya o arabalar qashqai de yine teselli var biraz :) sadece yaş olarak tereddüt var hocam qashqaide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevgen06 -- 9 Ağustos 2018; 18:15:12 >
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Yedek parça ve bakım açısından opel mi Nissan mi hocam
  • quote:

Yedek parça ve bakım açısından opel mi Nissan mi hocam
    Daha once Opel sahibiydim ve yedek parca bakim acisindan hic memnun degildim. Her sey cok pahaliydi.
    KArdesim QQ kullaniyor simdi o bence Opelden bir tik daha iyi ama yine de cok ucuz degil bakim konusunda. Anladigim parca fiyati konusunda Opelden iyi.
    Onun dediigne gore Nissan QQ da diger araclarina gore biraz daha fazla bakim ucreti istiyormus. Yurtdisinda daha seyrek bakim varken Turkiyede daha sik bakim varmis vs. Yani QQ diger araclarindan daha pahali diye biraz ittirmeye calisiyor adamlar ama Opel kadar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 9 Ağustos 2018; 18:25:13 >
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Aslında benim için bu değerlendirmeniz çok kıymetli oldu hem opel hem Nissan hakkında bilginizin olması.. Qashqaiden memnun mu peki kardeşiniz genel olarak
  • Hurda indirimiyle 1.6 life corollayı 75e veriyorlar gidin sıfır alın 2 lirayada tüp taktırın 77ye ömürlük araç.
  • quote:

Aslında benim için bu değerlendirmeniz çok kıymetli oldu hem opel hem Nissan hakkında bilginizin olması.. Qashqaiden memnun mu peki kardeşiniz genel olarak
    Cok memnun hocam.

Ayrica ben bir suredir yurt disinda yasiyorum. Bmw 328i kullaniyorum. Turkiye ye geldigimde QQ kiraladim 15 gunlugune, dizel motordu ve bana inanin kotu gelmedi.
    BUrada at arabasi vs. yazanlara sasiriyorum ben. Hic de at arabasi gibi degildi. Bodrumdan Fethiyeye falan gittim, bazi yollar duzgun asfalt bile degil cakil uzerine zift dokulmus o yollarda bile ben bir sikinti hissetmedim.

Iyice detaya gireceksek bana eksik gelen yonu ses sistemi oldu. Yol konforu, performans falan konusunda bana bmw den sonra bu ne kotu arabaymis dedirtmedi. Imkan varsa tabiiki dizelini alin derim ama sanirim onlar daha pahali.

2015 modeldi sanirim benim kiraladigim. KArdesiminki de 2015.

Tam bunlari yazdim ve baktim ki siz 2010 model dusunuyormussunuz ben onu kacirmisim ozur dilerim. Tabiiki bu soylediklerim eski kasaya uymayabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.