Şimdi Ara

opel astra k 2016 model aracımın üst direklerinde göçüklerin oluşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aracımın üst direklerinde aşağıda fotoğraflarını da ekledim. kendiliğinden göçükler meydana gelmeye başladı. bir sabah sağ arka tarafı fark ettim. sonra ön kısımda olan göçükleri.

önce birisi yaptığını düşündüm ancak zarar verse niye özellikle direklere vursun. sonrasında biri yapmıştır diye üzerine çok düşmedim. geçen arka taraf bu sefer sol tarafta tıpkı sağ taraftaki gibi göçük oluştuğunu gördüm.

bayiye gittim gösterdim, adam diyor ki biri gelip yapmıştır sana gıcık olan ya da yolda geçen biri. bu arada hiçbir iz yok bu göçük olan alanlarda (vurma izi). adama diyorum, abi sen zarar vermek istesen arabaya 3 farklı yere mi gider vurursun birde bunlar direk mi olur yani. adam birşey diyemiyor haliyle. geçiştiriyor. birde bu yerleri dokunuyorum öyle kolay göçecek bir alan değil buralar.

Şimdi opel türkiyeye yazacağım ancak nasıl bir yol izlemeliyim ? sizce neden olabilir ? Aklıma gelen göçükler başlamadan önce ön cam değişimi yaptılar serviste(çatlaktan dolayı). cam işlemi yaparken camı sabitlemek için kullanmaması gereken bir şey kullandılar da esnemediği için mi oluşuyor göçükler diye düşünmeye başladım.

Önce aracı yaptırıp (genel merkez ile görüşüp bilgileri dahilinde) olacaksa bekleyip yine olup olmadığını kontrol ettirebilirim. Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var. Nasıl bir yol izlemem gerektiği ile ilgili.

Bilgi verirseniz çok sevinirim.

opel astra k 2016 model aracımın üst direklerinde göçüklerin oluşmasıopel astra k 2016 model aracımın üst direklerinde göçüklerin oluşması

• Öncelikle geçmiş olsun,

Hocam aracın o kısımları bırakın kendiliğinden göçmesini darbe ile bile ezmek zordur.
    Çok dar ve mukavemetli parçalar. Kamera kaydı bulabilirseniz müsebbibini bulursunuz.

Maalesef memleketimizde iki ayaklı hayvandan aşağı yaratıklar var.

Benim aracı üç ayrı günde üç farlı yerini çizmişlerdi, hem de boydan boya.
  • Civic sahipleri bu konuda tecrübeli onları çağıralım
  • Can sıkıcı durum.Kesinlikle hatalı üretim.Ama opel Tr kullanıcı hatası der işin içinden çıkar bence iyi bir göçükçüye git yaptır civcivci arkadaşlar tecrübeli onlar yardımcı olacaktır inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun,

Hocam aracın o kısımları bırakın kendiliğinden göçmesini darbe ile bile ezmek zordur.
    Çok dar ve mukavemetli parçalar. Kamera kaydı bulabilirseniz müsebbibini bulursunuz.

• Honda'lardaki göçükler daha çok hafif dalgalanmalar şeklindeyi, örneğin:

Ama sizinkilerde maşallah ciddi göçükler söz konusu, bana da dışarıdan müdahaleyle ortaya çıkmış gibi geldi. Yani sacın altında hiçbirşey olasa bile kendi kendine bu seviyede içeriye göçememesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Öncelikle geçmiş olsun,

biri arabaya zarar vermek istese bile ordan bu şekilde yapabileceğini düşünmüyorum. dediğiniz gibi o direkler aracın bildiğim en sağlam yerlerinden birisi ve hiç iz bırakmadan öyle içeriye doğru ezmesi bana mümkün durmuyor.

birde neden direklere sürekli vursun ki. gider aynaya zarar verir ya da başka yerine çok rahat zarar verebilir.

araba evin otoparkında duruyor zaten, iş yerinde de yine güvenlikli alanda. dışarıda park ettiğim yerde de insanlar anlaşması lazım ki farklı zamanlarda böyle birşey olsun.

buda tek aklıma gelen kendiliğinden olduğu ile ilgili.

• Resimlerdeki görülen göçükler kendiliğinden olacak gibi durmuyor çünkü bu kadar aşırı olması için arabayı kanirtmaniz lazım

Dışarıdan bi müdahale olmuş fakat iz kalmaması için basınç uygulayan cismin önüne bez vs koyulmuş gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aykut12344 kullanıcısına yanıt
    Bunu yapanın sizi tanıdığını bile sanmam, piyasa ruh hastası dolu.

Göçük yerlerin 3-5cm sağına soluna yumrukla bile vursanız sağlamlığını anlarsınız.

Benim görüşüm, plastik kaplı jop vs ile kasten vurulmuş.
  • aykut12344 kullanıcısına yanıt
    yüzeyde darbe çizik iz bırakmadan, hafif bir yumruk darbesiyle çok rahat yapılır resimlerdeki göcükler. kendi kendine bu şekilde göçme düşük ihtimal ancak sonuçta iskeletin o bölegelerindeki hatalı bir kaynak yada civata sıkılmamasına bağlıda olabilir.
    sağ ve soldaki göcükler tamamen aynı büyüklük ve şekilde mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı araca (hatta aynı renge) sahibim. Aracın o kısmı gerçekten çok sert. Esneme dahi yapmıyor. Nasıl böyle bir şey olabilir anlamadım.

Geçmiş olsun.

• sopayla bile vurulsa iz oluşur arkadaşlar yapmayın bunda başka bir sıkıntı var. Siz sanayiye veya rs servise bir gösterin onlar tarafsız yorum yaparlar diye düşünüyorum
  • Geçmiş olsun, bu çapta beklemiyordum konuya girmeden önce. Epey büyükmüş göçükler ve bana da kendiliğinden olması ihtimali zayıf gibi geldi, sanki dışarıdan bir darbe ile olmuş gibi. Umarım müsebbibini bulursunuz.
  • Çok net bir şekilde dışarıdan darbe almış. Dikkat ederseniz göçen parçalar bir kaç cm sonra bitiyor. Bir malzemenin ortasından göçmesi için üzerinde belli bir gerilim/stres olması lazım. Sizin araçta ise parça orada bittiği için gerilmeye/strese bağlı çökme olayı olması pek mümkün değil.

Tek taraflı olsa manyağın biri yapmıştır diyeceğim ama iki tarafa da yaptıkları için aracınızı tanıyan birisi kasten yapmıştır. İş yerinde ya da komşularınız arasında son zamanlarda sürtüştüğünüz birileri var mı? Ya da park yeri için tartıştığınız birileri?
  • Aracınıza birileri vurmuş kaçmış , sorunu başka yerde aramak çok komik
  • Konuya girip göçükleri görünce şok oldum.

Bu kadar büyük göçüklerin olması bana da birinin kasten yaptığını düşündürdü.Direk kısımları çok sert oluyor,bu kadar net göçüklerin kendiliğinden oluşamayacağı kanaatindeyim.

• sizin problemin çözümü 24 saat kayıt yapan araç içi kamera hocam, farklı zamanlarda olmuşsa yapan adam bi daha gelecektir diyorum. kendi kendine hemde birden bire olacak şey değil bunlar.

• Kendiliğinden olacak bir iş değil bu.Kendiliğinden oluşacak göçük hondadaki gibi olur.Bu darbe ile olmuş.
  • Şerefsizin biri elini yumruk yapıp altıyla vurmuş gibi geldi banada. Aracı hep aynı yere mi parkediyorsunuz? Site içindemi yoksa sokaktamı? Bence oraya bırakmayın artık. Göcükçüler boyasız hallederler.

• Babası belirsiz şahsıyetin birisi soğan cücüğünü çıkarmak için soğana vurur pozisyonda yumruk şekliyle vurmuş gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veya harekete duyarlı kamera alıp bırakın aynı yere. Tabi videoyu izleyince şahsiyeti en yakın acile gönderecekseniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.