Şimdi Ara

OPEL ASTRA CLASSİC 1.6 ALINIRMI? (ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • astra nın en full modeli aldığım fiyat 32.500 tl sizce alınırmı yoksa bu fiyatlara daha iyi alternatiflerim varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emevi -- 14 Ağustos 2010; 14:59:04 >

• Bence guzel sanirim astra h i kastediyorsunuz 32.5 e. Guzel kasa 2 ci eli iyi aracin kendide guzel alinabiilr bence. O fiyata zaten yeni kasalarin b sinifini zar zor aliyorsun bazilarini ise hec alamiyorsun :) en azindan c sinifi aracin olur satarkende bence cok zarar etmezsin. Bu arabaya 1.6 motorun az kaldiginida yeni duydum 1.6 motor nasil yetmiyor 115 hp degilmi motor. bende astra g var 105 bg lik motor gayet iyi hic sikayette duymadim ilk kalkis biraz agir olmasi disinda.
    bende 2005 te astra g nin sifirini 26.5 a almistim. E baktik ettik 2 ci el arastirdim kac ay az km olan az duzgun olan zaten 21 22 idi e dedim o kadar para veriyorum gider sifirini alir kafamda rahat olur. sonuc olarak 2 ci el aracin basina ne geldigini bilemezsin sahibide malim kotu demez...
    Bence begendiysen al guzel guzel bin su an umursamasam parayi bende gider alirim birseye lazim olur diye nakit para vermek istemiyorum arabaya....

Orijinalden alıntı: emevi

astra nın en full modeli aldığım fiyat 32.500 tl sizce alınırmı yoksa bu fiyatlara daha iyi alternatiflerim varmı?

alınır gayet güzel arabadır tek eksisi eski kasa olması zaten eski kasa olduğu için ucuz fiyatı

Araç gayet yeterli performansa sahip. Uzunca sürede kullandım vede pişman olmadım.

Ha sonra 320d kullandıktan sonra astra yavaş gelebilir ancak bu çok önemli değil.

Tekrar söylüyorum normal kullanımda çok rahat vede yeterli performansa sahip bir aractir.

Fiyat gayet güzel. Uzun ömürlü vede sorunsuz bir aractir.
  • yorumlarınız icin teşekkür ediyorum dün itibari ile ordu ateş opel bayisinden 32.500 tl ye almış bulunmaktayım.araç haftaya geleceği için 1 hafta beklemek zorundayım artık.teslim aldığımda ilk izlenimlerimi aktarır fotolarınıda eklerim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.