Şimdi Ara

opel araçlardaki cd çalarlarının kendiliğinden açılması problemını hallediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (opel )araçlardakı cs30 ve cd30 mp3 modelleri cd çalarlarında kendiliğinden açılma arızasını hallediyorum blaupunkt yetkili servisim problemı olan arkadaşlara yardımcı olurum

tel :0216.389.70.12

iyi günler dilerim

opel araçlardaki cd çalarlarının  kendiliğinden açılması problemını hallediyorum
    opel araçlardaki cd çalarlarının  kendiliğinden açılması problemını hallediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locked13 -- 23 Kasım 2016; 15:51:4 >

• nasıl bi sorun açıklayabilirmisiniz, bizde bi sorun yok şimdilik ama olursa bilelim en azından
  • quote:

Orjinalden alıntı: dctcagri

nasıl bi sorun açıklayabilirmisiniz, bizde bi sorun yok şimdilik ama olursa bilelim en azından

Merhaba
    proglem şu siz akşamdan cd nizi kaparıyorsunuz sabah geldınızmı cd açık çalışır halde buluyorsunuz tabı akuyude bıtırıyor sabaha kadar çalıştığı için
    ben o arızayı yapıyorum garantili vede yetkılı servısım BLAUPUNKT un

iyi günler
  • dostum bende imzamdaki araç var ama cd player yok ben aynısından taktırmak istiyorum cd player ın philps bilgin var mı fiyat ve nerde satıldığı hakkında yetkili servisler çok pahalı satıyorlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra-Elegance -- 1 Ağustos 2008; 22:09:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

dostum bende imzamdaki araç var ama cd player yok ben aynısından taktırmak istiyorum cd player ın philps bilgin var mı fiyat ve nerde satıldığı hakkında yetkili servisler çok pahalı satıyorlarda

merhaba
    opel cd çalarlar sadece opel yetkili serviste satılır pıyasadan bulmanız zor sadece 2.el bulabılırsın
    iyi günler
  • bencede biraz arastır
    quote:

Orjinalden alıntı: locked13

quote:

Orjinalden alıntı: astra-Elegance

dostum bende imzamdaki araç var ama cd player yok ben aynısından taktırmak istiyorum cd player ın philps bilgin var mı fiyat ve nerde satıldığı hakkında yetkili servisler çok pahalı satıyorlarda

merhaba
    opel cd çalarlar sadece opel yetkili serviste satılır pıyasadan bulmanız zor sadece 2.el bulabılırsın
    iyi günler
  • Hocam Aracım Vectra C 2004 Model,CD Çaları Sanırım Sadece Track Parçaları (Yani Audio) Çalıyor Doğrumudur?
    Ben Kendim Nero ile CD Çektim,Elimdeki MP3'leri Audio Yaptım Ama CD Çalar Okumadı Error Verdi,Halbuki Elimde Hande Yener'in Orjinal CD'si Var Onu Okuyor O da Track (Yani Audio). Acaba Nerede Hata Yapıyorum Yardımcı Olursan Sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreloK

Hocam Aracım Vectra C 2004 Model,CD Çaları Sanırım Sadece Track Parçaları (Yani Audio) Çalıyor Doğrumudur?
    Ben Kendim Nero ile CD Çektim,Elimdeki MP3'leri Audio Yaptım Ama CD Çalar Okumadı Error Verdi,Halbuki Elimde Hande Yener'in Orjinal CD'si Var Onu Okuyor O da Track (Yani Audio). Acaba Nerede Hata Yapıyorum Yardımcı Olursan Sevinirim...

merhaba
    aracın orjınal cd çalarları kopya cd okumama hatası yapıyor... nedenide şu cd ye yazarken enduşukte yazdırın 8x ve kaliteli cd alın problem ortadan kalkması lazım yine olazsa cd kopya okumuyor demekdir lazer okuyucu gözün gücü düşüyor göz değişmesi gerekecek

iyi akşamlar
  • quote:

quote:

Hocam Aracım Vectra C 2004 Model,CD Çaları Sanırım Sadece Track Parçaları (Yani Audio) Çalıyor Doğrumudur?

merhaba
    aracın orjınal cd çalarları kopya cd okumama hatası yapıyor... nedenide şu cd ye yazarken enduşukte yazdırın 8x ve kaliteli cd alın problem ortadan kalkması lazım yine olazsa cd kopya okumuyor demekdir lazer okuyucu gözün gücü düşüyor göz değişmesi gerekecek

iyi akşamlar

Tavsiyeler için teşekkür ederim peki herhangi bir CD tavsiyeniz varmı kaliteli CD kullanmak açısından soruyorum ?? (Ben princo marka kullanıyorum kalitesi konusunda bir fikrim yok maalesef)

Birde sormak istediğim benim aracımda AUX girişi varmı yani dışarıdan MP3 player yada ona benzer birşeyi bağlayarak kullanma imkânım varmıdır,servisin bu konuda çok fazla bilgisi olduğunu hiç sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 5 Ağustos 2008; 21:36:17 >

• quote:

quote:

quote:

merhaba

iyi akşamlar

Tavsiyeler için teşekkür ederim peki herhangi bir CD tavsiyeniz varmı kaliteli CD kullanmak açısından soruyorum ?? (Ben princo marka kullanıyorum kalitesi konusunda bir fikrim yok maalesef)

Birde sormak istediğim benim aracımda AUX girişi varmı yani dışarıdan MP3 player yada ona benzer birşeyi bağlayarak kullanma imkânım varmıdır,servisin bu konuda çok fazla bilgisi olduğunu hiç sanmam

merhaba
    cd tavsiyem sony,maxel kullanmanız bide sizin cihazın aux girişi yok malesef ancak fm transmıterle mp3 dinleyebilirsiniz oda randuman vermıyor
    radyodan mp3 dinlendiği için çekmeyen yerlerde cızırtı yapıyor
    iyi günler

• Hocam tekrar merhabalar daha önce track parçaları okutamama ve AUX meselesi hakkında bilgi vermiştiniz tekrar teşekkürler.Bir sorum daha olacak,araçta kendi istediğimiz parçaları dinleyebilmek için ya şu kaset+mp3 player olayına girmek gerek yada tansmitter kullanmak gerek ama ikisininde ses kalitesi sanırım çok iyi olmuyor.Bu konuyu araştırırken bazı araç sahiplerinin AUX girişi yaptırdığını okudum,acaba Vectra C aracıma bu işi bilen bir yerde AUX girişi yaptırmam mümkün olurmu?En azından kaliteli bir MP3 player tarzı bir cihazı direk teybe bağlayıp işi çözmek niyetim ama.....

(Transmitter olayına girsem İst. büyük şehir,frekans bulmak zor performans almak pek mümkün olmaz,diğer kaset ve mp3 çalar olayındada ses kalitesi konusunda şüphelerim var)

Şimdiden Teşekkürler....
  • quote:

Hocam tekrar merhabalar daha önce track parçaları okutamama ve AUX meselesi hakkında bilgi vermiştiniz tekrar teşekkürler.Bir sorum daha olacak,araçta kendi istediğimiz parçaları dinleyebilmek için ya şu kaset+mp3 player olayına girmek gerek yada tansmitter kullanmak gerek ama ikisininde ses kalitesi sanırım çok iyi olmuyor.Bu konuyu araştırırken bazı araç sahiplerinin AUX girişi yaptırdığını okudum,acaba Vectra C aracıma bu işi bilen bir yerde AUX girişi yaptırmam mümkün olurmu?En azından kaliteli bir MP3 player tarzı bir cihazı direk teybe bağlayıp işi çözmek niyetim ama.....

(Transmitter olayına girsem İst. büyük şehir,frekans bulmak zor performans almak pek mümkün olmaz,diğer kaset ve mp3 çalar olayındada ses kalitesi konusunda şüphelerim var)

Şimdiden Teşekkürler....

merhaba
    aux giriş cıhazın orjınalınde yoksa olması zor teyibe uydurma bağlantı yapılarak yapılıyor ama netice de alınamıyor çünkü cıhazın aux girşi olmadığı için kaset bolumunden aux girişi yapılıyor cihazıda bozabılıyor yada parazit yapabiliyor
    ben şahsen tavsiye etmiyorum

iyi günler

• güncellll
  • quote:

Benim araç, astra 2001 orjinal cd çalma sorununu bende yaşıyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.Çözüm bulduysanız lütfen yazarmısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbak

quote:

Benim araç, astra 2001 orjinal cd çalma sorununu bende yaşıyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.Çözüm bulduysanız lütfen yazarmısınız.

Merhaba
    cd çalmama sorunu lazer okuyucu gözden yapar arızalı olursa okumaz ama tamırı yapılır garantili

iyi günler

• güncellll
  • Merhaba, konuyla alakası yok ama 2013 meriva b için dvd ve koltuk başlıkları için çalışma yapabilecek bir yer varmıdır bildiğiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.