Şimdi Ara

Onuryum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne oldu haberi olan gerçek adını bilen var mı? Hacettepeyi kazandım dedi ondan beri haber yok. Süresiz banlanmıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana çok yardımı dokunan bir abimdi teşekkür amaçlı pm gönderiyim dedim pmyide kapatmış.

• En son konuştuğumda hacettepedeydi hatta özel ders falan vermeye başlamıştı sonra bi ara numarasını sildim silmesem yazardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek adı Ümit. Üniversiteyi kazanınca forumdan ayrıldı dönmemek üzere.
  • 25 yaşında tıpa başlamak ahmaklıktır zaten 30 31 anca bitirirsin kısaca hayatı kararttı diyebilirim
  • Teşekkürler cevap yazanlara, o kadar konuştuk sene içinde. En azından bi yazsaydı keşke forumu bırakmadan Facebook'u da yok sanırım, amfi sayfasında Ümıt diye biri yok. Amfilerine gidip onuryum burda mı dıye bağırsam mi acaba

• Pearlk ? bakmiyorum orayada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOSFORCU 2000LİLER
    8 yıl önce açıldı
    turbolinea
    10 yıl önce açıldı
    turbolinea .
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam gercek adı ümit başarı diye biliyorum ben hatta sinav ssi nde öyleydi atmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-991671A40 -- 15 Aralık 2015; 12:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Banquet

Hocam gercek adı ümit başarı diye biliyorum ben hatta sinav ssi nde öyleydi atmıştı

Aynen ümit başarı. Bana da atmıştı hatta kpss sonucuydu.
  • Hacettepe tıpı kazandı kendisi whatsapptan da baya sohbetimiz oldu iyi bir insan.bana çok yardımı dokundu.en son yazın konuşmuştum sonra daha konuşmadık

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendP

Hocam google da kaç saatimi harcadım ulaşabilmek için cia ye döndüm resmen google a yazınca önceden tcsine kadar ulaşırdım ama hiçbir iz yok onuryumdan görürseniz zahmet olmazsa PearlK nin selamı var derseniz çok memnun olurum mezuna kaldığım ilk zamanlarımda sıkıntılı zamanlarımda bana çok yardımı olmuştu çünkü.

Bu arada hocam sizede çok teşekkür ederim sayenizde artık çok rahat çalışıyorum sıkıntım gitti :)

Değişik?

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

quote:

Orijinalden alıntı: LegendP

Hocam google da kaç saatimi harcadım ulaşabilmek için cia ye döndüm resmen google a yazınca önceden tcsine kadar ulaşırdım ama hiçbir iz yok onuryumdan görürseniz zahmet olmazsa PearlK nin selamı var derseniz çok memnun olurum mezuna kaldığım ilk zamanlarımda sıkıntılı zamanlarımda bana çok yardımı olmuştu çünkü.

Bu arada hocam sizede çok teşekkür ederim sayenizde artık çok rahat çalışıyorum sıkıntım gitti :)

Değişik?

Kayıp pearl ü bulduk :O

• quote:

Orijinalden alıntı: Che Guavara

25 yaşında tıpa başlamak ahmaklıktır zaten 30 31 anca bitirirsin kısaca hayatı kararttı diyebilirim

35 yaşında işe başladığında gençliğinden geriye hiçbirşey kalmamış olacak.Forumdakiler kızacak belki ama insan biraz da üniversite hayatını,sosyal arkadaşlık ortamını yakalamalı.Halam Hacettepede öğretim görevlisi sık sık yurtdışına çıkar.Dediği şey şuydu.Ders saatlerini minimum sürede ama çok yüksek verimde tutarak öğrencilerin sosyalleşmelerine imkan sağlıyorlarmış.Atıyorum geri kalan zamanlarda spor yapmak gibi.Bence de yanlış yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombastic7 -- 15 Aralık 2015; 13:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombastic7

quote:

25 yaşında tıpa başlamak ahmaklıktır zaten 30 31 anca bitirirsin kısaca hayatı kararttı diyebilirim

35 yaşında işe başladığında gençliğinden geriye hiçbirşey kalmamış olacak.Forumdakiler kızacak belki ama insan biraz da üniversite hayatını,sosyal arkadaşlık ortamını yakalamalı.Halam Hacettepede öğretim görevlisi sık sık yurtdışına çıkar.Dediği şey şuydu.Ders saatlerini minimum sürede ama çok yüksek verimde tutarak öğrencilerin sosyalleşmelerine imkan sağlıyorlarmış.Atıyorum geri kalan zamanlarda spor yapmak gibi.Bence de yanlış yaptı.

Şuan bahsettiğin şeyleri 50000 öğrencisi bulunan bir üniversitenin minimum 48000'i yapıyor. Bırakında 3 5 kişi hayatlarından ödün verip insanlığı dert edinsinler. Bu şekilde zaten karşılığını kat be kat alacaktırlar. Şimdi düşün bakalım. Hatta düşünme birgün bulunduğun şehirdeki üniversiteye git ve o ortamı gör. Şuursuzca, üniversite okuduğunu sanan yığınla insan göreceksin. Afedersin ama şu zamanda onların "neredeyse" tamamını çöpe atacak olsan ülke bir şey kaybetmez.
    Küçük görmek değil bu yanlış anlamayın. O insanların tek bir hedefi dahi yok. Acınacak bir hayatları olduğunu azıcık düşünen adam farkeder. En nihayetinde kendi hayatları ama sadece kendilerine zarar vermekle kalmıyorlar.
    Çok sinirlendim.
    Bırakın. Bırakın da şu toplumu biraz daha nasıl ileri götürebilirim diye hayatlarından vazgeçen insanlar da olsun.

• quote:

25 Yaşında mıydı gerçekten la o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

quote:

Orijinalden alıntı: boombastic7

quote:

Şuan bahsettiğin şeyleri 50000 öğrencisi bulunan bir üniversitenin minimum 48000'i yapıyor. Bırakında 3 5 kişi hayatlarından ödün verip insanlığı dert edinsinler. Bu şekilde zaten karşılığını kat be kat alacaktırlar. Şimdi düşün bakalım. Hatta düşünme birgün bulunduğun şehirdeki üniversiteye git ve o ortamı gör. Şuursuzca, üniversite okuduğunu sanan yığınla insan göreceksin. Afedersin ama şu zamanda onların "neredeyse" tamamını çöpe atacak olsan ülke bir şey kaybetmez.
    Küçük görmek değil bu yanlış anlamayın. O insanların tek bir hedefi dahi yok. Acınacak bir hayatları olduğunu azıcık düşünen adam farkeder. En nihayetinde kendi hayatları ama sadece kendilerine zarar vermekle kalmıyorlar.
    Çok sinirlendim.
    Bırakın. Bırakın da şu toplumu biraz daha nasıl ileri götürebilirim diye hayatlarından vazgeçen insanlar da olsun.

Bir yerlere gelebilmek için hayatlarından feragat edinmek zorunda değil kimse.Avrupada'da git eğitim saatlerini gör daha sonra Türkiye'deki eğitim saatlerini gör.Onlar daha az ders görmelerine rağmen bizden daha başarılılar.Neden biliyormusun? Ortada bir plan bir proje.Bırakınız lütfen demogoji yapmayı.Kimse hayatından vazgeçmek zorunda değil.Tamam belki çok fazla çalışması gerekebilir.Ama bu bazı şeylerden feragat etmek demek değildir.Yeri gelecek sporunuda yapacaksın.Yeri gelecek kız arkadaşında olacak.Doğa'nın kanunu zaten böyle.Onuryum bir iki defa konuştum çok iyi bir insan.Ama maalesef forumda böyle bir anlayış var.Bir çok insan hayatlarından vazgeçerek birşeyler başarmaya çalışıyor.Ama bir çoğu hormonlarının kurbanı olup iki gün sonra konu dışında ağlamaya başlıyor.Lütfen dengeyi kuralım kimse hayatından vazgeçmesin.Benim bahsettiğim eğlenmek içkili,alkollu kız peşinde koşan tipleme değil,benim istediğim sporunu yapan,okulda dersini dinleyen,varsa kız arkadaşına vakit ayıran birey istiyorum ben.Onuryumu tenzih tutarım lafım meclisten dışarı.Kaldı ki kimsenin özel hayatını bilmilyoruz.Ama lütfen odaya hapsedilmiş hayatlar yerine artık sosyal bireyler yetişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Kane

quote:

22-23 falan galiba.o kadar yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum herkes mi hacettepeli bu forumda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Kane

quote:

22-23 falan galiba.o kadar yok

Evet bende 22 diye hatırlıyorum. İzni olmadan adını vermek ne kadar doğru bilmiyorum fakat üstteki arkadaşların verdiği isim doğru.

• Onuryum üni sınavına 4 sene mi hazırlandı.onuryumu tanıyanlar cevap verebilir mi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.