Şimdi Ara

turbolinea .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba hesabım sınırsız ban yedi.O yüzden size cevap veremedim.Ayrıca değerinizi bilin sırf size cevap verebilmek için yeni üyelik açtım. :) Ayrıca solculukla falan ne alakası var onuda anlamadım.Karşınızda solcunun kralı var çünkü :) Ayrıca insanları fikirlerinden ötürü yok görecek kadar aşağılık bir insan değilim.:) Vazgeçmemene sevindim. ;)

Bu arada özel mesajda atamıyorum.Çünkü çok sevgili DH telefon numarasi onayı istiyor.

Konuyu etiketlediğim arkadaş görene kadar silmezseniz sevinirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hesabım sınırsız ban yedi.O yüzden size cevap veremedim.Ayrıca değerinizi bilin sırf size cevap verebilmek için yeni üyelik açtım. :) Ayrıca solculukla falan ne alakası var onuda anlamadım.Karşınızda solcunun kralı var çünkü :) Ayrıca insanları fikirlerinden ötürü yok görecek kadar aşağılık bir insan değilim.:) Vazgeçmemene sevindim. ;)

Bu arada özel mesajda atamıyorum.Çünkü çok sevgili DH telefon numarasi onayı istiyor.

Konuyu etiketlediğim arkadaş görene kadar silmezseniz sevinirim. :)

Sonra zaten tamamiyle çekip gidecem buralardan.Ekşi sözlük ile aldatıyorum seni DH üzgünüm :)))

@hayko cepkin hüseyin

@hüseyinhayko cepkinci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykonaberya -- 10 Mayıs 2018; 1:42:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o mesajı sana atmamışımdır yanlışlıkla attım valla geri sana açıklamasınıda bir türlü yapamadım valla kusura bakma ya

bide şimdi kusura bakma biraz geç cevap veriyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOSFORCU 2000LİLER
    8 yıl önce açıldı
    Turbolinea'yı ifşa ediyorum
    9 yıl önce açıldı
    potur
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.