Şimdi Ara

FOSFORCU 2000LİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda yoklar galiba adam gibi adam 2000liler nerde

• Evet arkadaşlar bugün sizlere ders çalışırken kullandıgım renkli kalemleri tanıtıcam yaklaşık bu kalemlerden 10ar çift aldım 500tl para tutu ama değer beni ilk 1k içine sokucak kalemler bunlar.(Ekim Ayı)
    Arkadaşlar cok çalıştım ama olmadı 760k dan mezuna bırakıyorum inşallah seneye ilk 1k herşeye sil baştan yeni insta hesabım Fosforlu.İlkBin (Temmuz Ayı)
  • Fosforcu "tayfa"ya karşıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benaydinlatamadimgeceyi -- 8 Ağustos 2017; 12:16:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. bu imzada okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. yapacak başka işlerin yok mu? hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? okuman gereken her şeyi okur musun? düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? apartmanından dışarı çık. karşı cinsten biriyle tanış. lüzumsuz alışverişi bırak , yaşadığını kanıtla. eğer insanliğini ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksin. artık uyarıldın.
    - Çok Beğendim Alırntı Yaptım-
  • Yallah üniversiteye forum artık 2000'lilerindir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar bugün sizlere ders çalışırken kullandıgım renkli kalemleri tanıtıcam yaklaşık bu kalemlerden 10ar çift aldım 500tl para tutu ama değer beni ilk 1k içine sokucak kalemler bunlar.(Ekim Ayı)
    Arkadaşlar cok çalıştım ama olmadı 760k dan mezuna bırakıyorum inşallah seneye ilk 1k herşeye sil baştan yeni insta hesabım Fosforlu.İlkBin (Temmuz Ayı)
    geçen yıl açıldı
    twitter yks mentalitesi grubu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

Canim istedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.