Şimdi Ara

Onuryum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

Olum herkes mi hacettepeli bu forumda?

Konu ygs lys bölümünden buraya taşındı niyeyse. Ondan öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombastic7

quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

quote:

Orijinalden alıntı: boombastic7

quote:

Orijinalden alıntı: Che Guavara

25 yaşında tıpa başlamak ahmaklıktır zaten 30 31 anca bitirirsin kısaca hayatı kararttı diyebilirim

35 yaşında işe başladığında gençliğinden geriye hiçbirşey kalmamış olacak.Forumdakiler kızacak belki ama insan biraz da üniversite hayatını,sosyal arkadaşlık ortamını yakalamalı.Halam Hacettepede öğretim görevlisi sık sık yurtdışına çıkar.Dediği şey şuydu.Ders saatlerini minimum sürede ama çok yüksek verimde tutarak öğrencilerin sosyalleşmelerine imkan sağlıyorlarmış.Atıyorum geri kalan zamanlarda spor yapmak gibi.Bence de yanlış yaptı.

Şuan bahsettiğin şeyleri 50000 öğrencisi bulunan bir üniversitenin minimum 48000'i yapıyor. Bırakında 3 5 kişi hayatlarından ödün verip insanlığı dert edinsinler. Bu şekilde zaten karşılığını kat be kat alacaktırlar. Şimdi düşün bakalım. Hatta düşünme birgün bulunduğun şehirdeki üniversiteye git ve o ortamı gör. Şuursuzca, üniversite okuduğunu sanan yığınla insan göreceksin. Afedersin ama şu zamanda onların "neredeyse" tamamını çöpe atacak olsan ülke bir şey kaybetmez.
    Küçük görmek değil bu yanlış anlamayın. O insanların tek bir hedefi dahi yok. Acınacak bir hayatları olduğunu azıcık düşünen adam farkeder. En nihayetinde kendi hayatları ama sadece kendilerine zarar vermekle kalmıyorlar.
    Çok sinirlendim.
    Bırakın. Bırakın da şu toplumu biraz daha nasıl ileri götürebilirim diye hayatlarından vazgeçen insanlar da olsun.

Bir yerlere gelebilmek için hayatlarından feragat edinmek zorunda değil kimse.Avrupada'da git eğitim saatlerini gör daha sonra Türkiye'deki eğitim saatlerini gör.Onlar daha az ders görmelerine rağmen bizden daha başarılılar.Neden biliyormusun? Ortada bir plan bir proje.Bırakınız lütfen demogoji yapmayı.Kimse hayatından vazgeçmek zorunda değil.Tamam belki çok fazla çalışması gerekebilir.Ama bu bazı şeylerden feragat etmek demek değildir.Yeri gelecek sporunuda yapacaksın.Yeri gelecek kız arkadaşında olacak.Doğa'nın kanunu zaten böyle.Onuryum bir iki defa konuştum çok iyi bir insan.Ama maalesef forumda böyle bir anlayış var.Bir çok insan hayatlarından vazgeçerek birşeyler başarmaya çalışıyor.Ama bir çoğu hormonlarının kurbanı olup iki gün sonra konu dışında ağlamaya başlıyor.Lütfen dengeyi kuralım kimse hayatından vazgeçmesin.Benim bahsettiğim eğlenmek içkili,alkollu kız peşinde koşan tipleme değil,benim istediğim sporunu yapan,okulda dersini dinleyen,varsa kız arkadaşına vakit ayıran birey istiyorum ben.Onuryumu tenzih tutarım lafım meclisten dışarı.Kaldı ki kimsenin özel hayatını bilmilyoruz.Ama lütfen odaya hapsedilmiş hayatlar yerine artık sosyal bireyler yetişsin.

Bu zaten mümkün değil. Ben hayatlarından vazgeçen insanlar da olsun derken robot yetiştirmeyi kastetmiş olamam öyle değil mi? İnsanlığı dert edinen insanlar dedim. Bu adam elbette ihtiyaçlarını giderecek, elbette vaktinin bir kısmını eğlenerek geçirecek. Ancak diğerlerinin yaptığı gibi olmamalı. Bahsettiklerimin onuryum ile ilgisi yok, sen 25 yaşında üniversiteye başlamayı gençliği zayi etmek olduğunu söylediğin için biraz çıkıştım. Ayrıca foruma da bakma. Burada 2 saat ders çalışınca nefessiz kalan insanlar da var. Çünkü onlara göre bu hayatlarından vazgeçmek. Daha fazla uzamasını istemiyorum. Benim bildiğim yalnızca bir şey var ki bugün ne ektiysek yarın muhakkak onu alacağız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @onuryum

• quote:

Orijinalden alıntı: floki20

Onuryum üni sınavına 4 sene mi hazırlandı.onuryumu tanıyanlar cevap verebilir mi ?

Yıldız Teknik'te mühendislik kazanıp ikinci sınıfta tekrar hazırlandı diye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: floki20

Onuryum üni sınavına 4 sene mi hazırlandı.onuryumu tanıyanlar cevap verebilir mi ?

Yıldız Teknik'te mühendislik kazanıp ikinci sınıfta tekrar hazırlandı diye hatırlıyorum

teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Kane

quote:

25 yaşında tıpa başlamak ahmaklıktır zaten 30 31 anca bitirirsin kısaca hayatı kararttı diyebilirim

25 Yaşında mıydı gerçekten la o?

22-23 falan galiba.o kadar yok

Evet bende 22 diye hatırlıyorum. İzni olmadan adını vermek ne kadar doğru bilmiyorum fakat üstteki arkadaşların verdiği isim doğru.

Profilinde yazıyordu zaten ismi kapatmadan önce. Ama doğru olduğunu bilmiyordum, zaten bi faydası yok. Sosyal medya kullaıyor demek ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Kane

quote:

25 Yaşında mıydı gerçekten la o?

22-23 falan galiba.o kadar yok

Evet bende 22 diye hatırlıyorum. İzni olmadan adını vermek ne kadar doğru bilmiyorum fakat üstteki arkadaşların verdiği isim doğru.

Profilinde yazıyordu zaten ismi kapatmadan önce. Ama doğru olduğunu bilmiyordum, zaten bi faydası yok. Sosyal medya kullaıyor demek ki

Doğru hocam bana sonucu atmıştı orada yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bi haber var mı?

• Up

• Che Guavara C kullanıcısına yanıt
    25 yaşında değildi ki, 22 yaşındayım demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

25 yaşında değildi ki, 22 yaşındayım demişti.

sen 22 yaşında tıpa başlarmısın kardeş
  • .

• Onuryum nuriye kalkmaz olmasın????

• quote:

Orijinalden alıntı: Mericuls

Onuryum nuriye kalkmaz olmasın????

Sırf ilgi çekmek için yapsa kendini banlayıp ortadan kaybolmazdı bence, ama neden olmasın Forumu kandırdıysam tüm ülkeyi de kandırırım deyip hedef büyütmüş olabilir

• quote:

Knk bana onuryum ve legolas deme ayar oluyorum bu 2 sine. Bi de Bruce banner mi ne vardı ona da aşırı ayar oluyordum ama sonra sempatik tavırlar gösterdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

quote:

Knk bana onuryum ve legolas deme ayar oluyorum bu 2 sine. Bi de Bruce banner mi ne vardı ona da aşırı ayar oluyordum ama sonra sempatik tavırlar gösterdi

Eski gümlerden kimler kaldı be ..

bruce banner , opethci veled , onuryum
    Cancanlakop , burjuva9 , reisdicenn , koseoglulas, legolas
    Başka kimler vardı ?

Onuryum ilk başlarda benden az net yapıyordu bana sorularını çözdürüyordu birden açıldı mk Diyarbakır beygiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçkur ayna -- 12 Eylül 2017; 2:28:14 >

• onuryum bıyıklı bi foto atmıştı onu hatırlıyorum :D

Legolas:ın bilkent ee sevdasıyla ilgili hergün konu açması ve tıppa gitmesi ulan ne günlerdi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: uçkur ayna

quote:

quote:

Başka kimler vardı ?

Onuryum ilk başlarda benden az net yapıyordu bana sorularını çözdürüyordu birden açıldı mk Diyarbakır beygiri

Tm talebesiyim 145 net yapıyorum sjshsjshbsbxhs

• quote:

newler bu ne diyor oldların gözü yaşlı

• quote:

Orijinalden alıntı: uçkur ayna

quote:

quote:

Başka kimler vardı ?

knk ben :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.