lgbt yürüyüşüne karşı furkan vakfının yürüyüşünü destekliyorum |
Onur yürüyüşü zihniyeti = Tarikat zihniyeti

-
-
Furkan Vakfının yürüyüşüne karşı, LGBT yürüyüşünü destekliyorum .
-
Her ikisi de tehlikeli oluşumlardır.Birine karşı birini desteklemek anlamsız.
-
-
Onur yürüyüşünün tehlikesi ne? Ben mesela çocuğa tecavüz eden yüzlerce müslüman hacı tarikatçı duymama rağmen hiç bir çocuğa tecavüz eden bir lgbt üyesi duymadım.
-
İkiside böğk diye bir his uyandırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şeriatçılar, tariklatçılar ve diğer tüm gruplar yürüyebiliyorsa lgbtliler de yürüyebilir.
-
Göremezsin çünkü gözlerin ile bakmak istemiyorsun
3 sayfalarda gezen haberler de bakmiyorsun
Onur yürüsu nedir ?
Kendi yedikleri pislikleri onurluyuz diye yürüyüş mu yapılır ?
Sen duydun mu hiç ? Çocuk gay Lezbiyen?
Bunu çocuğa dersen pedofoli dersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikisi de boş.
-
Bugün Sedat Peker twitter da üst düzey muhafazakar tayfadan bir adamın 2 erkekle grup sx videosunu yayınladı.
adam çok büyük bir holdıngte ceo ve eski akp mv adayı...
link vermeye terbiyem el vermiyor..
o yüzden kimse çıkıp ta namuslu rolü yapmasın...
-
Dilinize dolamışsınız bi çocuk tecavüzü kendinize kalkan olarak kullanıyorsunuz. LGBT enseste pedofiliye bile yol açacak kirlilikte bi zihniyet.
-
Her iki yürüyüşü yapan tayfayi marsa yollasak dünya daha guzel bir yer olur
Bu radikal pislikler yüzünden bizim gibi isinde gucunde insanlar rahat olamiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben LGBT'lilerden ne ensestlik ne de pedofililik gördüm. Ama müslümanlardan çok gördüm.
-
Her ikisinden de nefret ediyorum.
-
Sen görmemiş olabilirsin ama ben gördüm. Aşırı uçlarda gezinen her türlü düşünce tehlikelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 27 Haziran 2022; 8:36:35 > -
her turlu takintili radikal zihniyet dunya ustunden silinmesi gerekir..kimseye faydasi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
furkan vakfının lgbt lilerin önünde yürüyüşünü destekliyorum
-
Burada ABD'ye ve Avrupa'ya gitmek için yırtınan muhaliflerin konu LGBT'ye gelince "ıyyy igrençlik, ıyyyy pislikler" tavrı o kadar komedi ki
Şu an yaşadıgınız ortam bile çok size emin olun. Anca kendi ideolojinize kadar özgürlük. Tam ortadogu zihniyeti.
-
kesinlikle ikiside tencere kapak misali
Furkan Vakfının yürüyüşüne karşı, LGBT yürüyüşünü destekliyorum . |
Dilinize dolamışsınız bi çocuk tecavüzü kendinize kalkan olarak kullanıyorsunuz. LGBT enseste pedofiliye bile yol açacak kirlilikte bi zihniyet. |
Her ikisi de tehlikeli oluşumlardır.Birine karşı birini desteklemek anlamsız. |
Her iki yürüyüşü yapan tayfayi marsa yollasak dünya daha guzel bir yer olur
Bu radikal pislikler yüzünden bizim gibi isinde gucunde insanlar rahat olamiyor |
Onur yürüyüşünün tehlikesi ne? Ben mesela çocuğa tecavüz eden yüzlerce müslüman hacı tarikatçı duymama rağmen hiç bir çocuğa tecavüz eden bir lgbt üyesi duymadım. |
Göremezsin çünkü gözlerin ile bakmak istemiyorsun 3 sayfalarda gezen haberler de bakmiyorsun Onur yürüsu nedir ? Kendi yedikleri pislikleri onurluyuz diye yürüyüş mu yapılır ? Sen duydun mu hiç ? Çocuk gay Lezbiyen? Bunu çocuğa dersen pedofoli dersin |
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- japonya kürt sorunu
- iş bulamıyorum
- carrefour su yorumları
- ev satışları durdu
- togg beyaz
- apple yüz tanıma davası nasıl açılır
- e devlet bilgileri sızdırıldı
- togg ortakları
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X