Şimdi Ara

Onu unutamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her seyi denedim olmuyor. lisede çok sevdiğim bir kız vardi. Lise 2 den beri seviyorum yaklaşık 5 sene once en son geçen sene gördüm oda 1-2 saniye uzaktan. Unutamıyorum. Üni de bir çok kızla tanıştım birlikte oldum ama aklımda sadece o var. Onsuz yapamıyorum. Eskiden liseye koşarak giderdim. Şuan bir çok insanın istediği bir yerde okuyorum ama bulunduğum yerden nefret ediyorum çünkü o yok. Unutmak istiyorum ama olmuyor geçmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum o beni sevmiyor
  • Çözümü sizde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

• Tobiobito kullanıcısına yanıt
    Bizimmi onu sana aşık etmemizi istiyosun
  • o zaman bir rakı al eline ve benim gibi sago babayı dinle

• Tobiobito kullanıcısına yanıt
    Biliyorsunuz. Kabullenmek zor geliyor sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi unutamıyorum.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen onu böylesine düşünürken onun gününü gün ettiğini yada başka birisi için yanıp tutuştuğunu düşün. Aslında düşünmene de gerek yok zaten durum tam olarak böyledir büyük ihtimal.

• dragen kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünüyorum her şeyi düşündüm onu unutmak için yapamıyorum çok kötü durumdayım

• Hiçbir şey istemiyorum sadece onu seviyorun ve onu sevicem

• Harbi yapacak elinden gelebilecek bir şey yok. Sadece zaman. Belki 2 yıl belki 20.
  • Aynı durumdayım bende unutamıyorum sevdiğim kızı.
  • hg knk
  • O zaman unutmamaya devam et dostum ne desek boş bu sevgi falan değil saplantı emin ol onla sevgiliolsan birşeyler yasasan emin ol bu kdr kötü olmazdin.Sadece hissettiklerin bir boşluk.Beyninde onla ilgili çok mutlu şeyler kurgulamış.Beyni kolay kolay kandıramazsın.Şunu söyleyim onla kurduğun hayaller hiç biri kurguladığin kdr güzel olmayacaktır.Onun icin beynini yen kendine gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GergedanGörünümlüAyı -- 5 Temmuz 2018; 23:48:47 >
  • Çok çalış kendine bak zengin ve yakışıklı ol. Sonra arayı kapatmak için eski lise arkadaşlarınla buluştuğun gibi bir bahane ile kızla görüş. Kızı audi ile evinin önünden al. Muhabbet güzel geçsin ve kızı geri bırakırken onun dudaklarına kendinden emin istekli bir bakış at fakat sakın öpme. Kızın kapısına uzan kızı arabadan uğurla ve eve dönerken cebinden puronu çıkar yak. Sen puronu içerken kız seni düşünerek asılıyor olacak. Sonrasında arar zaten istemezsen açmazsın bile.

• UpTheIrons kullanıcısına yanıt
    Bizim iğrenç ask dizisi tadında olmuş

• Konuyu acan arkadaş ta enteresan gercekten ben max 5 aya unutuyorum. Hatta yeni birisinden hoslanirsam aninda unutuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.