Şimdi 3 çocukluk arkadaşı sahilde takılıp içiyorduk. Kaç seneler geçti hiç kopmadık kardeşten öteyiz başka arkadaşlarım da var ama hiç biri bunlar gibi olmuyor. Her türlü hovardalık eğlenme her bir anı o kadar güzel yaşıyoruz ki zaman nasıl sabah oluyor anlamıyorum. Diğer arkadaşlarla buluşunca lan bitse de gitsek modundayım hep. Neyse sahilde takılırken, belki bir çoğunuza inandırıcı gelmeyebilir ama iki Ukraynalı hatunla tanıştık. Uzun uzadıya anlatmayacağım detayları, muhabetten sonra açıkçası olaylar çok hızlı gelişti, ben elini tutacak duruma geldim. Tuttum elinden yürüyoruz, sevgili gibi. Sonra arkadaşlara hadi rakı balık yapalım dedim herkes tamam. Gittik işte, çok güzel denize karşı bir yer, yemin ediyorum 1 dakika eli elimden ayrılmıyor. Kafam da iyi olunca ben de döktürüyorum kız da Türkçe anlaşacak kadar biliyor. Balık kalamar karides ne varsa söyledik, kendi elleriyle yediriyor orda sahiplenilme duygusunu yaşayınca içim gidiyor. Gözlerinin için bakıyorum lan geberiyorum çok da güzel benim için. Neyse sonra barlara gittik ettik hayatımdaki en güzel günü yaşadım. Neyse telefonunu aldım ettim tabi biraz ilişkiye döndü, 5 yıldızlı otelde çalışıyordu haftada bir anca görüşebiliyorduk uzak mesafe olunca. 6-7 ay böyle takıldık sonra her şey bitti iş için başka ülkeye gitmesi gerekti beni tercih etmedi, tabi hayat bu. Engelledi sildi bir de sanki çok büyük halt yemişim gibi. Haliyle hiç unutamıyorum hayatıma çok kadın girdi etti ama bu çok farklı düşünmeyi bırakamıyorum. Geçen sene Şubat'ta mesela barda bankacı bi kızla tanıştım çok güzeldi cidden. Kültürlü, entel öyle bar kızı değil, eşinden yeni boşanmış o gün üzgündü ama gülümsemeye çalışıyordu, bar çıkışı öpüştük bir de onla denedim 1 süre, bu kadın aklıma geldikçe hiç biriyle olmadı. Sonra Alanya'da buldum birini o da Rus o da olmadı bu Ukranyalı hatun aklıma geldikçe hiçbiri onun gibi olmuyor. Her gün o sahile gidip yürüyüş yapıyorum kulaklığı takıp, kurtulamıyorum onu düşünmekten. |
Bildirim