|
Üniversitelerin güz dönemi biterken bu konuda bir şeyler yazmak ve görüşlerinizi almak istedim. Bu dönem tamamıyla online geçti ve bu yüzden çok kısır bir dört ay geçirmişim hissine kapılıyorum. Normal bir günüm derse kalkıp sonrasında boş boş internette gezmeyle geçiyordu. Sosyalleşme açısından lise arkadaşlarımla -telefonda elbette- konuşmak dışında pek bir şey yapmadım. Üniversiteden Wp ile birkaç kişiyle tanıştığım oldu ama bu arkadaşlıklar da pek meyve vermedi, belki de online olduğundan dolayı. Çoğu lise arkadaşım da mezuna bıraktığından üniversite hakkında konuşacak, dersleri tartışacak birisini bulamadım :D (burada küçük bir parantez açayım, bu demek değil ki tek konuşmak istediğim konu üniversite ve sınavlar, burada belirttiğim konuşmak istediğim birçok konudan üniversite hayatıyla ilgili olanın muhatabının olmaması.). Bu rutinden biraz bıktım açıkçası. Normalde MUN kulübüne katılmak isterdim de online MUN biraz itti beni, gelecek dönem belki. Yurtta iki hafta kadar kalmıştım, vizeler ve kayıt için. O iki hafta çok güzel geçmişti ya. Öyle pijamalarla sınava girmektense sınıfa gitmek, sınavdan önce oradaki kişilerle konuşmak falan çok güzel bir şeymiş. Oda arkadaşı falan da derken tamamıyla yalnız kalmak çok mümkün olmuyordu, bir de bu bağımsızlık hissiyle takviye olduğunda cidden güzel günler geçirmiştim. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu dönem sizin için nasıl geçti? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 15 Ocak 2021; 0:54:19 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
-