Şimdi Ara

Online Üniversite, Sosyalleşme, Bıkkınlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

    Evet. Okulda deyim yerindeyse kaşarlanılan yıl 3 falan. Yüksek ortalamalı 3. sınıflar artık seçmeli olarak alakasız bir şey bile alınca olayı herkesten önce çözüp yüksek alıyor dersten :)

  • Bu durumu ilk vize notu açıklanınca yaşadım. Bildiğim birinci sınıfların nerdeyse yüzde yetmişi falan 30-60 bandında bi not alırken daha sonradan öğrendiğim 2-3. sınıf olanların en düşüğü 85 civarı bir not aldıydı.
  • Okulda 4.yılım 3.sınıfım tam eğleniyoruz bir yanda staj yapacağız bir yanda üniversitenin en iyi dönemini yaşayacağız hayalleri kurarken eve tıkılı oturduk kaldık. Normalde aşırı aktif bir hayatım olması ve hayatımın anlamı olan kişiden uzakta olmak beni aşırı yıprattı. Para durumları da çok iyi olmadığı için aile evinden ayrılamaz oldum ve derin bir depresyondayım 2 tane staj ayarlamıştım yaz için ikisi de çok iyi kurumlardaydı ve iptal oldu stajı ötelediler sonra da beni almadılar ve aramadılar. Ne ders çalışma isteğim var ne okuma keyfim keyif aldığım 2 dersim var onlara çalıştım sadece harici bomboş notlar da düştü.
    Baya derin bir buhranda gibiyim kafayı yedim diyebilirim. Hocalarla aram iyi olmasa çok kötü patlayacağım bir dönem olabilir. Bir yandan uzun dönem staj bakıyorum en azından elime para geçerse belki Ankara'ya giderim diye.
    Şu ana kadar bir derste dahi not almadım. Arkadaşlardan not dileniyorum. Onun haricinde kafayı yemiş gibi her şirkete motivasyon mektubu ve cv gönderiyorum. Sevgilim bile içinde bulunduğum ruh halinden yıldı. Öyle her şey berbat.

    Ben baya kafayı yemişim ahsjsjjdjds neyse canım sağolsun.
    Bu arada yalnız hissetme bence kendini bir çok insan bu durumda. Nasıl bu durum düzelecek onu da bilmiyorum pandemi biterse falan belki. Ne ağladım be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 16 Ocak 2021; 12:43:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

    2.dönem yurtların açılma ihtimali var mı sence hocam ? ilk dönemi bir şekilde idare ettik de ikinci dönem de tamamen online olursa ne isteğim kalır ne de motivasyonum her gün aynı hayatı yaşamaktan fena halde baydım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 16 Ocak 2021; 13:46:55 >
  • Hocam bence bu seneyi böyle kabullenmekte fayda var. Bazı özeller hibritle açabilir belki ama kalabalık devlet okullarının açılması çok zor görünüyor.

  • savcınız kullanıcısına yanıt

    aynen hocam zaten yüzyüze eğitime imkan vermiyorum devletlerde fakat yurtlar açık olup eğitim online şekilde devam edebilir boğaziçi ilk dönem böyleydi isteyen dersleri yurttan takip ediyordu hatta yurtlar doluymuş arkadaşım demişti.yani ikinci dönem de aynı şekilde olursa kendi adıma konuşursam seneye sudan çıkmış balığa dönerim çoğu şeyi hazırlıkta atlatmak lazımdı fakat aksine evde rahatlığa alıştım

  • Çok riskli hiç sanmam açacaklarını bir çok hocamız 2 dönemde online devam ediyoruz dedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aktif bir kulübe girdiğim için biraz kapatıyor bu boşluğu ama tabii ki 4 senelik üniversite hayatımın 1'i çöpe gidiyor gibi hissediyorum. ayrıca mun ci olmanız şaşırttı hocam kaç deneyiminiz var?

  • theiceman07 kullanıcısına yanıt

    10 veya 11 olacak hocam. Sınavdan bir buçuk yıldır gidememiştim, üniversitede umarım yeniden başlarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 16 Ocak 2021; 22:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.