Şimdi Ara

Online sınavda yan sekme açmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
38.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MajorWindows kullanıcısına yanıt
    Yanında birisi otursun kameraya görünmesin okusun baksın söylesin ordan bizim zamanda öyle değildi 😁

• Eğer kamera isteniyorsa mikrofon da isteniyor hocam ses alabiliyorlar yani

Ne yapacaz o zaman 😁

• Kopyanin da zevki kalmamis artik. Ben eskiden hocayla konusarak kopya cekerdim hic heyecanlanmadan hocayla normal konusup 1-2 soru sorunca asla senden suphelenmiyor.

Tek kelime Almanca bilmeden 100 alirdim vaybe. Cok sukur hala tek kelime ogrenmemisim. Ich bein eine student.

• Kopya çekemicen 😂

• mümkün değil diğer sekmelerini okuyabilmesi öle bişey olsa instagram facebook falan gizlilik kalmaz her türlü hacking yapılır

ama siteye focus listener javascript kurmuslarsa sekmeden çıktıgını loglayabilirler.

onada dersin eklenti var kendisi açıyor reklam virüsü girdi falan ispatlayamazlar

Bizim zamanda böyle miydi vallahi ya 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: hynx

Hangi sistemi kullaniyorsunuz?

Yasak ise sekmeden cikmak yasaktir diye soylenmesi gerekir. Kopya cekecek adam ikinci bilgisayariyla ceker zaten.

bizim sistemimiz ekran ve kamera kaydida yapiyor sinav aninda ve sonrasinda izkeyebiliyotlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Team viewer kullanırlar ne gerek var yanında durmaya ?

• g70g G kullanıcısına yanıt
    Fikri ben vermedim hocam ama bizim düşündüğümüzü okul da düşünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

bizim sistemimiz ekran ve kamera kaydida yapiyor sinav aninda ve sonrasinda izkeyebiliyotlar

Alıntıları Göster

yüzünü filan kaydetmez ama ekranıda kaydetmez zaten hoca izlemez 1 saat sınavda 70 öğrenci girse 70 saat yapar 70 saat izlemekle kimse uğraşmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 9 Kasım 2020; 16:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

yüzünü filan kaydetmez ama ekranıda kaydetmez zaten hoca izlemez 1 saat sınavda 70 öğrenci girse 70 saat yapar 70 saat izlemekle kimse uğraşmaz

Alıntıları Göster

yuzumude kaydediyor ekranimida. sinav esnasinda arayip perdeyi kapat gunesden gozukmuyorsun dediler. ayrica sinavdan sonra sonuclarin aciklanmasi 1 haftayi buluyor kayitlar inceleniyor. bu asamada iptal edilende oldu ayrica . sinav esnasinda 10 kisilik bir komisyon yapiyor sinavi dekanlikda, tip fakultesi. bu sistem icin baya para vermisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 9 Kasım 2020; 18:5:0 >

• .koter. kullanıcısına yanıt

+bilgisayarı olmayan ne yapacak ?

-telefondan girsin

+telefonu olup da ön kamerası olmayan ne yapacak ?

-telefonu ters tutsun

+soruları nasıl görecek

-internet cafeye gitsin

.

.

.

hocalar da böyle cevap mı veriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmlpy

Log kayıtları tutuluyor bildiğim kadarıyla. O an girdiğin sekmeler görünüyor diye biliyorum. Ama 2.bilgisayar ihtimali için IP bazlı bir kontrol var mı bilmiyorum.

IP kaydının ne alakası var? Farklı cihazdan farklı IP lere olan bağlantını nasıl bilecekler? ISP den kullanım dökümünü almaktan başka herhangi bir şekilde bu mümkün değil, bu da ancak mahkeme kararıyla olur.

Aynı bilgisayarda bile farklı sekme açarsan JavaScript vasıtasıyla ancak window handler'inin focus değeri ile sadece başka uygulamaya geçilmiş olma ihtimalini öğrenebilirler, hangi sitede ne yaptığını bilemezler. Hatta aynı olayı tarayıcıyı pencere boyutuna getirip masaüstünde herhangi bir yere tıkladığın zamanda focus out oluyor o zamanda kopya çektin diyebilirler.

@crux07

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

yuzumude kaydediyor ekranimida. sinav esnasinda arayip perdeyi kapat gunesden gozukmuyorsun dediler. ayrica sinavdan sonra sonuclarin aciklanmasi 1 haftayi buluyor kayitlar inceleniyor. bu asamada iptal edilende oldu ayrica . sinav esnasinda 10 kisilik bir komisyon yapiyor sinavi dekanlikda, tip fakultesi. bu sistem icin baya para vermisler

Alıntıları Göster

• Aynı hatayı çok basit bir test sınavında ben de yaptım. Böyle bir uygulama olduğunu da bilmiyordum. Hocaların bir tanesi konuyla ilgili disipline vereceğim demiş. (diyen bizim hoca değil fakat diğer hocalari da bilgilendirecegim demiş) şimdi kara kara düşünüyorum ve bende okb var sınav okunana kadar gözüme uyku girmeyecek. Sistemde hiçbir uyarı Yan sekme yasak vs belirtilmedi.

• Siz müslümanlar neden böyle şeyler yapıyorsunuz. Bir de utanmadan yazmışsın. Niye dürüst değilsiniz. Neden kopya çekiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 13 Kasım 2020; 10:58:36 >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

herkesin kopya çektiği bir yerde ben kopya çekmezsem harf notum dc,cc gelecek belki de bu yüzden okulum uzayacak. kopya çekmek yasak ise herkese yasaklansın ben de okulumu sağlıklı şekilde bitirmek için 100 almak zorunda kalmayayım. ben bunu bilmediğim için yan sekme kullandım. bunu bilen adam da gider diğer bilgisayarından,tabletinden veya cep telefonundan bir yerden illa ki çeker. ya kamera sınav boyunca zorunlu tutulup herkes denetlenecek ya da böyle saçma bir uygulama olmayacak. burası lise değil herkesin 100 aldığı yerde ben 80 alsam harf notu dd gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasartasar -- 13 Kasım 2020; 11:10:51 >
  • yasartasar Y kullanıcısına yanıt

Sen de haklısın.  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.