Yüzbaşı
31 Ekim 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 442 (Bu ay: 4)
Gönderileri
Merhaba,

Yaşım 23, sakallarım sık da değil çok seyrekte değil ancak uzayınca böyle alt kısım daha fazla olmak üzere kıvırcıklaşıyor yani hep kısa tutmak durumunda kalıyorum. Normal uzamak yerine kıvırcıklaşıyor diyebilirim özellikle boğaz kısmım. Önerebileceğiniz serum gibi bir şey var mı acaba ? Teşekkürler
Herkese merhaba, sql öğrenmeye baslayacagım fakat sormak istediğim birkaç soru var.

İzlemek istediğim eğitmen mssql kullanıyor ben de onu kullanarak öğrenmek istiyorum fakat m1 macbook kullanıyorum ve nasıl kuracağımı bilmiyorum.

Docker indirdim ordan terminale mssql kodları ekledim daha sonra azure data studio ile mssqle ulaştım ancak şimdi azuredan girmeye calıstıgımda cok uzun hata veriyor ve cok yavas calısıyor ayrıca.

Bana önereceğiniz daha farklı bi yöntem var mıdır acaba ? Veya baska türlü nasıl yapabilirim. Teşekkürler

Macbook için en uygun sql hangisidir bir fark var mıdır ayrıca diğerlerine göre ?
Merhabalar online kodlama finali var hocamız bilgisayarın ekran kaydını ve bilgisayar kamerasından yüzümüzün acık olmasını istiyor, sınavdan sonra ekran kaydını mail olarak yollayacağız.

Sorum şu,

Macbook bilgisayarım var ve quicktime ile ekran kaydı almayı ögrendim fakat ekran kaydını .mov formatında kaydediyor. Bu ekran kaydını mail olarak veya baska türlü hocaya ulastırmamda bu format sıkıntı olur mu ?

Bilgili arkadaslar ne yapmamı önerir ?
Herkese merhaba,

Macbook m1 ve iphone kullanıcısıyım. Android uygulama kulanmam gerektiği için bilgisayara bir emulatör kurmak emulator kurmak istiyorum ancak bluestacksi kuramıyorum. M1 işlemci macbooklara desteklenmediğine dair bir hata alıyorum. Nox player diye bir şey demedim onda da kurulum %99da kalıyor kullanamadım. Ne yapmamı önerirsiniz acaba ?
Örümcek adamın son filmini anlamamız için tüm seriyi bastan sona izlememiz mi gerekiyor? Anlamamız için hangilerini izleyip filmle gitmemiz gerekiyor acaba ?
Herkese Merhabalar,

Üniversite öğrencisiyim ve odamda calısmak ve bilgisayar basında zaman geçirmek için rahat bir sandalye arıyorum. Ikea sandalyeleri çok pahalı geliyor. Tavsiye verebileceğiniz sandalyeler var mıdır acaba?
Herkese merhaba,

Çatı katında oturuyorum ve asansör çalıştığı zaman internetim kesiliyor gelmesi 2 dakika falan sürüyor. Bu durumu daha önce yaşayan ve en kısa nasıl çözüleceğini bilen birileri var mı acaba ?
Merhaba arkadaslar discordda sesli konusurken youtube veya netflixdeki acık olan video sesleri arkadasa gidiyor. Laptop macbook pro. Bu problemi nasıl çözeriz?
Mutlaka izlemeniz lazım dediğiniz filmlerin isimlerini yazarsanız sevinirim.
Herkese merhabalar,

Samimi bir arkadaşım kitap okumayı cok seviyor ve ona doğum gününde bir kitap hediye etmek istiyorum. Ona almam için önerebileceğiniz kitap tavsiyelerinize açığım.
Hakkında
Forum İmzası:
Beni yarım bırakma, başkasına can olur.

Beni yarına da bırakma, can bu belli mi olur...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Apple MacBook pro 13.3
Mobil cihaz
Mobil cihaz
Apple iPhone 11
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.291
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.479)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 393 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.