Merhaba arkadaşlar, online herhangi bir oyun oynarken aşırı pingim oluyor ama sadece kendi wifi'mizden bağlanırken. Örneğin telefonumdan bağlanıp Dota2 oynarken pingim 90-100 arası ama wifi'ye bağlanınca 3000'e çıkıyor bir anda. Sadece Dota değil bütün online oyunlarda. Tarayıcıdan oynananlarda dahil. Ama başka bir wifiye yada telefondan bağlanınca hiçbir sorun olmuyor. İnternet hızında bir sıkıntı yok aslında wifiden, video falan izleniyor kasma olmadan sadece online oyunlarda sıkıntı oluyor, çözüm bulun lütfen deliricem. Aslında ilk başta bir sorun yoktu ama DNS'lerle oynadım. Yine yoktu, birden olmaya başladı, otamatik yaptım şimdi bir sürü dns denedim yine çözüm bulamadım. Teşekkürler şimdiden. Bu arada 4 yıl sonra girmişim
modem yazılım güncellemeyi denemelisin aynısı olmuştu bana 3000 e kadar çıkmıyordu ama 70 80 olan oyunlarda 300 400 e çıkıyordu internet hızım 24 mbps olmasına rağmen. modemin arayüzüne girip güncellemeyi bir dene bakalım. modem marka modelin ne ise ona göre google dan arat bulursun nasıl yazılım güncelleme yapılacağını.
IIBurkiII
kullanıcısına yanıt
Girdim şimdi Tp link'in sitesine, modem kodunu falan yazdım ama neyi indiricem bilemiyorum yardımcı olur musun ?