Şimdi Ara

Düşük ping ve hızlı VPN Arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben okul yurdunda kalıyorum internet hızımız oldukca iyi ancak coğu yurttaki gibi buradada putun portlar kapalı o nedenle online hiçbir oyunu oynayamıyorum.

Buraya konu açmadan once internette birkaç araştırma yaptım your-freedom programını gordum ancak bu program Steam oyunlarında özellikle COD MW3 gibi action oyunlarda cok yuksek oingli kalıyor oynanmayacak derecede.WoW veya Knight gibi oyunlarda ise bir sorun yaratmıyor.Ancak ben daha cok Steam oyunları oynadıgım için benim için sıkıntı oluyor.

neyse cok uzatmadan önerebileceginiz düşük ping ve hızlı internetimi kullanabilecegim kaliteli bir VPN öneriniz varmı? veya daha başka bir şekilde okul firewall unu bypass edebilirmiyim?

• yokmu arkadaslar hiç bi bilginiz?
  • 3G kullanabilirsiniz ya da oyunun sunucusu neredeyse oradan bir VPN almaniz pingi oraya gore minimuma indirecektir ama buradan VPN'in lokasyonuna olan cikisiniz onemli olacaktir. Sonuc olarak VPN ile istediginizi alamazsiniz.
  • http://www.hotvpn.com/
    'u deneyebilirsiniz. farklı ülkelerde serverlaerı var Amerika, Almanya, Rusya, Hollanda vs.
    Amerika ve Rusya sunucuları üzerinde hız iyiydi.
    Bir aylık abone olarak deneyebilirsiniz. 10 USD /ay

Ancak, yurt firewall tarafında dışarıya VPN erişimi de engellenmiş olabilir.
    Bir araştırmanızda fayda var.
  • dostum arkadaşlarım dediği de bir yöntem ama bence en etkilisi kendin de dediğin bypass ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firewall a takılırsın yüksek ihtimal ile.Dsl hat üzerine Vpn server kurup test ederek deneyebilirsiniz.Eğer firewall u aşarsanız ücretli satın alırsınız.
  • arkadaslar ping sorunumu anladım mesele sana yakın olan yeri belirlemekten geçiyor cunku paralı her vpn nin yani en azından benim denediklerimin hepsi kaliteli o nedenle bana en uygunu tr lokasyonlu vpn hangisi oldugu farketmez ama ben hidemyass tercih edecek gibi duruyorum orada tr lokasyoonlu vpn var sanırım fiyat olarak biraz pahalı ama yapacak birşey yok firewallı ı en az ping ile bypass etmem lazım online oyunlar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 İndirme Hızı Çok Düşük
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba eğer ilgilenirseniz size CabukVPN den 1 ay ücretsiz hesap açabilirim denemeniz için.

info@cabukvpn.com mail adresine Mail atınız Buradan yazdığınızı ve nickinizi belirterek yardımcı olmaya çalışacağım.
  • Size kıbrıs/TR lokasyonlu bir VPN sunucusu açalım, tüm ping ve online oyuna girememe problemlerinizden kurtulun, düşünürseniz bize ulaşınhttps://batihost.com/vpn adresinde canlı destekteyiz.
  • Yaklaşık 13 tane vpn programını test etmiş biri olarak en hızlı vpn programlarını:
    1. IPVanish
    2. VyprVPN
    3. Express VPN olarak sıralayabilirim.

Bu programlar hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız makaleme buyurun:http://www.incele.co/en-iyi-7-ucretsiz-vpn-programi/
  • Reklamlar şekil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.