Şimdi Ara

Mobile legends oynarken aşırı kasma var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • strike of kings oynuyorum normalde ama oda mesela cihazıma uygun deil yazıyordu etab4 ile oynuyorum.strike of kingsi apk olarak indirdim ama şimdi mesela eşleş diyoruz sonra gelince hazır diyoruzya işte ordan karakter seçimi yerine çok geç baglanıyo ben baglandıgımdada herkez karakterlerini seçmiş oluyo.haliyle benim en sevdigim butterfly de alınmıs oluyo.bu yüzden strike of kingsi bırakmayı düsünüyorum.ama mesela mobile legends te o sorun olmuyor hemen giriyor ve benede hemen seçebiliyorum yunumu :D.ama oyun baslarken aşırı kasma var.yokmu bir çözümü?



  • yeni cihaz al
  • _Seyduna_ kullanıcısına yanıt
    cihazla alakası yok yorumlara bak birçok kişide öyle.normalde strike of kings in grafikleri felan daha iyi strike of kingste tek kasma yokkken mobile legenste 20 dk sonra oynanmayacak hale geliyor.oyunun kendinde hata var diye düşünüyorum.yokmu başka tavsiyen.
  • Grafikleri düşürüp de denedin mi?
  • _Seyduna_ kullanıcısına yanıt
    bildigim grafikler oyun anında değişiyo ordanda herşeyi en düşük yaptıgımı hatırlıyorum.peki sen mobile legends dısında önerebilecegin bir moba yokmu?en iyi moba sence hangisi androitte
  • Heroes evolved var.Hiç kasma yapmaz. Fizik motoru çok güzel ama tek sıkıntı türkçe dil desteği yok. Kasmadan moba oynamak istiyorum diyorsan bu oyunu tavsiye ederim. Bana göre grafik olarak da LoL ' e en çok benzeyen oyun.
  • bu adreste çözüm yolu verilmiş bi göz at istersen

    https://bilgidevi.com/mobile-legends-kasma-sorunu-ve-cozumu/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.