Bildirim
CS:GO Herşeyde gecikme var ,(PİNG YOKKEN)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu anlattıklarının hepsi ping e giriyor net_graphtan bir foto atsana. -
-
Normalde FPS 60-70 buluyor bi kaç ayarlarıyla oynadığımdan beri böyle hep -
45 fpsn var normal. -
Sorun fps değil zaten oyunda gecikme olması belirttiğim gibi herşey 5-10 saniye gecikiyor ve pingim yok. -
Sorun fps işte in çık yapıyordur 40-50 fpsde zaten csgo oynanmaz. -
Bilginiz yoksa yazmayın 40 fps ile güzel şekilde oynuyorum arkadaştaki sorunlar olmadan. net graphtaki up ve cmdler 32de kalmış 64te olması gerekiyor.Var =8.3 ms çok fazla oyundaki internet hızı ayarlarını değiştirin belki etkisi olur -
Bende de bu sıkıntı var ping 45 50 filan ama oyuna birkaç saniye gecikme oluyor -
ramleri bi kontrol edin arızalı yada uyuşmayan ramdan kaynaklı yapabiliyor -
*Çözüm yok hala yardım edebilicek yok mu?* -
Bende yaşıyorum bunu anlık bir anda karakter ileri gidip eski haline geri geliyor -
Benim anlık değil mesela koşuyorsam elimi çekiyorum daha 5 saniye felan gidiyor karakter sorun bu. -
2 yıldır 25-70 fps arası oynuyorum oyunu. Piyasa boşken 70 civarı, piyasa karısınca çatısmalarda 25-40 fps
ben ne yapayım direk sileyim oyunu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X