Şimdi Ara

ONLİNE FİLM İZLERKEN ÖNYÜKLEME ÇOK AZ YAPIYOR VE DURUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç online film sitesinden film izlemek istediğimde önce filmi açıp yüklesin diye DURAKLATIYORUM fakat hangi siteden denediysem ufak bir parça yükleme yapıyor daha sonra yükleme yapmıyor.Sonra oynat diyince yükleme devam ediyor ama bu da yetmiyor tabii ki....

google chrome kullanıyorum ama yandexte kullanabilirim yeterki filmi durdurunca yükleme tam olarak yapılabilsin...

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    Sistem bilgilerini yazman gerek marifet ram de ve internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Sistem bilgilerini yazman gerek marifet ram de ve internette

neden tam yükleyemiyor ramimde yeterli sanırım ama anlayamadım internetim normalde 10 mb ama kotayı doldurduğum için 3 mbite düştüm ancak kotayı geçeli çok oldu daha öncede 3 mbit internet ile full olarak yükleme yapıyordu videoları durdurduğum halde.Hatta partları arka arkaya açıp duraklatıyordum ve yüklüyordu tam olarak ama şimdi olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 19 Ocak 2016; 18:52:10 >

Sistem bilgileri gayet yeterli internet hızı sorunun var hız testi birde kotana bak alacağın değer belli edecektir
  • quote:

Sistem bilgileri gayet yeterli internet hızı sorunun var hız testi birde kotana bak alacağın değer belli edecektir

mesela bu resimde yaklaşık 13 dk lık videoyu yüklemiş ama daha sonrasında duruyor videoyu izlemeye başlamadan daha fazla yüklemiyor kesinlikle , ama play dediğimde veri transferi tekrar başlıyor hızlı olarak.Neden video duraklatılınca bütün partı yüklemiyor belli bir süre sonra veri transferi duruyor anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 19 Ocak 2016; 19:14:57 >

Bahsettiğiniz hız olayından değil youtube de öyledir gereksiz veri transferinin önüne geçmektir esas niyet download hızı düşmüş izlediğinizde 1080 normaldir biraz donması
  • quote:

Bahsettiğiniz hız olayından değil youtube de öyledir gereksiz veri transferinin önüne geçmektir esas niyet download hızı düşmüş izlediğinizde 1080 normaldir biraz donması

1o mbit internet hızı varken bu sıkıntı olmuyor zaten kurtarıyor videoyu ama 3 mbit iken hazır hale getirip öyle izlemek istiyorum hepsini önyükleme yapsın diye ayarlıyorum ama sanırım dediğiniz gibi gereksiz veri transferinin önüne geçmek için yapıyorlar peki bunu düzeltebilecek bir program var mıdır ne tavsiye edersiniz...1080 p değilde 144 p bile yapsam belli bir süreden sonra durdurulmuş videoyu önyükleme yapmıyor kesinlikle , yapmayıncada 3 mbit yetmiyor sürekli durdurup ara vererek izleyebiliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Program vs ile çözülemez karşı tarafın sunucu üzerinden yapılmaktadır.
  • quote:

Program vs ile çözülemez karşı tarafın sunucu üzerinden yapılmaktadır.

ok bu olay normalse yapabileceğim birşey yok 3 mbit ile film lzlemek işkence oluyor çünkü bu şekilde....

yardım ve destek için teşekkürler
    Sanırım uydu net kullanıyorsun
  • quote:

Sanırım uydu net kullanıyorsun

evet uydu net
    Konu dışında ama kablo tv dahil fiyat mı performans hizmeti memnun ediyor mu ?
  • quote:

Konu dışında ama kablo tv dahil fiyat mı performans hizmeti memnun ediyor mu ?

valla beni memnun ediyor normalde 10mit 25 gb akk var ama şu anda 80 gb indirdim ama hızım 3 mbit tabii :) yanında birde kablo tv var 3 tv de bundan faydalanıyor ödediğim toplam ücret aylık 29 tl :)
    TTNET tekelini kırmak için biraz yaygın olsa avantajlı hiç olmassa devletin elin arabına para kaptırıyoruz :)
  • quote:

TTNET tekelini kırmak için biraz yaygın olsa avantajlı hiç olmassa devletin elin arabına para kaptırıyoruz :)

aynen öyle genel olarak memnunum yani ...
  • Merhaba bu problemi ben de yaşıyorum. Önceleri film izlerken filmi dondurduğumda yüklemeye devam ederdi ama artık ne yazık ki yüklemeyi kesiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • firefox kullan bazı sitelerde kesmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.