bende izmirde almayı düşünüyorum barçında varmış galiba ama başka nerde vardır dayanıklılık konusunda şüphem var tamam marka kaliteli ama daha yeni yeni çıkıyor sizce nasıldır.1-2 yıl sonra converse gibi olacak bence
süper ayakkabı ama 180 lirada çok yaw. daha yeni 150 verdim deri converse aldım o bile çok oturdu içime. ama rahat ayakkabı olması çok önemli ve yorumlara göre f/p oranı iyi deniliyor. ne zaman indirime girer bu ayakkabılar ya da eski modelleri falan 100 civarında fiyata bulamaz mıyız ?
Hocam bence alma.Neden ?
Herkeste çakması var.İpini koparan çakmasını almış sonra da orjinal diye millete yutturmaya çaalışıyo.Neyse susayım.Kesinlikle "ALMA" derim.
Şimdi bazı arkadaşlar diyecek çakma da olsa zevk meselesi.Eyvallah ben ona bi şe demiiyorum.Sonuçta hoşuna gitmişse alacak.
Saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: DeLy56
Hocam bence alma.Neden ?
Herkeste çakması var.İpini koparan çakmasını almış sonra da orjinal diye millete yutturmaya çaalışıyo.Neyse susayım.Kesinlikle "ALMA" derim.
Şimdi bazı arkadaşlar diyecek çakma da olsa zevk meselesi.Eyvallah ben ona bi şe demiiyorum.Sonuçta hoşuna gitmişse alacak.
Saygılar..
Ben şahsen ona bakmam, başkasında çakmalarının tonla oldugu markaları giyerim ama herkes giyim tarzımdan vs çakma olmadıgını bilir bu böyle birşey işte. Fark yaratırsın bir şekilde
Bende bugün bundan alacağım. Çok hoşuma gitti diyebilirim. Ama rahatlığını bilemem, aldığım duyumlardan çok rahat olduğunu anladım. Neyse bunun görüntüsü de süper hem. Kesinlikle bundan almak istiyorum.
Super rahat bı ayakkabı kesınlıkle tereddut bıle etmeden alabılırsınız 3. eskıtıorum su anda ayagımda..
Oooo sevindim işte buna :)
bu foruma mesaj atmak için üye oldum sırf.3 sene falan önce getirmişti arkadaş amerikadan bana parayla almıştım ondan hoşuma gitmişti. sonra bi tane düz kırmızı aldım. sonra italyada bitane full altın rengi olanından aldım ve bitane de dümdüz beyaz aldım boğazlı, şimdi de raku gaki almayı düşünüyorum.yani anlatmak istediğim süper bi ayakkabı. çakması çok haklısınız ama orijinali belli edio kendini zaten. ama eğer superstar al havan olur mantığındaysan alma :) alırsan hayırlı olsun.
arkadaşlar 1 yıldır kar kış kıyamet giydiğim (alttaki model) modelin dışında full beyaz aldım geçen gün.
bu;
ben ürünü ykm sporttan aldım fiyatı normalde 179 tl ama üniversite öğrencilerine ( trabzon'da ktü'ye özel mi bilemiyorum ama) %20 ya da 25 indirim var toplamda 143tl ye 6 taksit şeklinde böldürdüm. Diğer illerde böyle bir kampanya var mı bilemiyorum ama almak isteyen arkadaşlar fırsatı kaçırmasın derim
1haftadır kullanıyorum çok rahat ve 99tl ayrıca daha kimsenin ayağında görmedim
bu marka kill bill filmi ile meshur oldu sanirim ondan once yuzune bakan yoktu.
Kim ne derse desin Onitsuka Tiger çok şık ve rahat bir ayakkabıdır. Ülkemizde çok fazla olmasa da yurt dışında çok fazla tutuluyor.
ONİTSUKA TİGER 2009 YAZ MODELLERİNDEN SEÇME MODELLERE BURADAN ve buradan BAKABİLİRSİNİZ
ayakkabıda hiç bir zaman orjinalden şaşmayacaksın çünkü ayak sağlığı önemlidir. ama gidipte bir ayakkabıya 180 tl vermem. max 70 tl dir o da çok beğenirsem...
o kadar piyasa araştırmasından sonra bugun tiger larıma kavusdum. renk olarak white dark brown aldım. 136 liraya aldım bu arada.
bende bunlardan var 2 haftadır giyiyorum aşırı derecede memnunum. 179tl biraz fazla gibi ama dikkat ceken cok rahat bi ayakkabı. tramvayda falan herkes ayaklarınıza bakıyor :D tigeri olanlar da bakıyo bu hangi rengi almış diye.... Bu tiger işi tamamen bir hayat tarzı oldu :D renk renk cıvıl cıvıl pek kimsede de yok millet hep kanvırs alıyo 60 tl ye düştüler ama gönüllerinde hep tiger var parası olan alsın kaçırmasın bu arada süet kısmı tek bir ayak darbesinde kirleniyor eger toplu taşıma kullanıyorsanız bir süreden sonra millete dalasınız geliyor :D:D
converseden daha güzel olduğu bi gerçek
Ben 50 ytl ye aldım çokta memnunum bikaç ay sonra bitane daha alıcam
izmirde uygun fiyata onitsuka tiger ayakkabıları nerden bulabiliriz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme