Şimdi Ara

'Onitsuka Tiger' Almayi Dusunuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
19.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lejyonerx

quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

quote:

Orjinalden alıntı: xx-mas

ben 2 gün önce bu modeli aldım gerçekten çok rahat çok beğendim ben

ne kadar sağlam onu ilerde görücez ama hem kibar hemde çok rahat

'Onitsuka Tiger' Almayi Dusunuyorum

nereden ve kaça aldın arkadaşım bu modeli hoşuma gitti. ?

aynen çabuk söyle de yarın alacam

fiyatı 160-180 lira arası. boynerde görmüştüm aynısını.

bu da benimki

• quote:

Orjinalden alıntı: LaFleur.

berbat git adidas superstar al binbasar + havan olur

Arkamla gülüyorum sana.

Konuya gelince, şu ana giydiğim en rahat ayakkabı yanısıra F/P oranı bakımından hakettiği değerlerde. Verilen parayı sonuna kadar hakeden, dayanıklı, kaliteli, şık ve çok rahat bir ayakkabı. Tavsiye ederim.
  • quote:

Arkadaşım cidden sana ne diyeyim bilemiyorum :) Neye dayanarak Onitsuka'ya berbat dedin çok merak ediyorum ben her 2 ayakkabıyıda kullandım. Superstar'ı al demendeki amaç hava ise her 3 kişiden 4'ünde olan bir ayakkabıyla nasıl hava atacan merak ediyorum. Ayrıca ayakkabıyı hava atmak için giyiyorsan bilemiyorum.

Öncelikle Onitsuka kendisine verilen parayı sonuna kadar hakediyor. Ben 1.5 yıl önce aldım ve yaz kış beyaz olmasına rağmen ayağımdan çıkarmadım bugüne kadar giydiğim en rahat ayakkabı diyebilirim. Dayanıklılık konusuna gelince annem 2 yada 3 kez makinaya attı yeni gibi oldu derisi biraz aşındı o kadar ama belli olmuyor yani.

Kısacası al ayakkabıyı bir daha ayağından çıkartmak istemeyeceksin.

• biri kahverengi şeritli ve burunlu;mavi kırmızı şeritli cırt cırtlı olmak üzere 2 tane onitsuka'm var..şuana kadar kullandığım en rahat ayakkabı,şıklığıda ayrı bir konu zaten
  • quote:

havan olur ha hava atmak amacında olan bir apaçisin, bunlar orjinal ayakkabılar sen çakma giy
  • quote:

quote:

havan olur ha hava atmak amacında olan bir apaçisin, bunlar orjinal ayakkabılar sen çakma giy

• Ucu sivri bulamadım.Hiçbir gün önce aldım çok rahat tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: efege

quote:

quote:

• cırt cırt lı olan onitsukalar cok hoş bence.
  • Güzel ama o paraya almazdım bunu
  • Ben de çok beğendim bu Onitsuka'ları.Gidicem ve ayağımda göreceğim sonra beğenirsem ben de alacağımBir de 1-2 tane Lacoste'un modeline baktım bayaa güzeldi.Fiyatlara göre karar vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_ahmet -- 14 Mayıs 2009; 17:39:04 >
  • 3 tane var
  •  'Onitsuka Tiger' Almayi Dusunuyorum

Bu ayakkabıların üstüne ayakkabı tanımam
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31495869/mpage_1/key_//tm.htm#31497914

uygun fiyata bulabileceğim yer bilenler var mi .?
  • bende şu ayakkabının yeşil çizgilisini almak istiyorum. istanbulda bunun yeşil çizgilisini nerden bulabılırım erkek için olalınını ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozz -- 14 Mayıs 2009; 18:14:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y_ahmet

Ben de çok beğendim bu Onitsuka'ları.Gidicem ve ayağımda göreceğim sonra beğenirsem ben de alacağımBir de 1-2 tane Lacoste'un modeline baktım bayaa güzeldi.Fiyatlara göre karar vereceğim

hocam eğer Lacoste u ortalama bir adidas alıyor gibi alabileceksen yani bütçeni zorlamadan, düşünmene bile gerek yok lacoste al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 14 Mayıs 2009; 19:53:59 >
  • ayakkabılar çok hış duruyor, adını ilk kez duydum ve bütün yorumlarda olumlu iltifatlar almış. Ama 180 çok geldi bana.
  • galeria'da bulabilirsiniz 160-180 aralığında fiyatlar sanırsam
  •  'Onitsuka Tiger' Almayi Dusunuyorum

ben bunu almayı düşünüyorum fiyatı da öyle çok değil dizayn da idare eder
  • Bir tane geçen yaz aldığım vardı dün yenisini de aldım.Amerika'dan 99$'a almıştım burada ise 179 TL'ye aldım.Ayakkabı çok rahat fakat ben hem içten hem dıştan tabanı eridiği için yenisini aldım.Fakat ayakkabıyla bir tek yüzmediğim kaldı.Basketbol,futbol,hentbol(okul takımındayım bir tek profesyonel yaptığım spor),yürüyüş,koşu,bisiklet falan filan.Sadece yerler ıslak olduğunda başka ayakkabı giyiyordum düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.