Öneri: TURK.net -> TIRT.net
-
-
Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Benim müdahalem ile çözülebilecek bir sorun olmadığı için sorunun biran önce çözümü için önceliğinizi ilettim. Kaydınızı da kontrol ettiğimde bugün yeni bir iş emri iletilmiş. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız. _____________________________ -
Katılıyorum. Bana kurulum ücretsiz ayrıca kardeşimide abone yaptığım için ilk iki ay ücretsiz dediler. Ses kayıtlarını dinlediler . Temsilci size böle dememiş diyolar şimdide. Biz sağırız ne söylendiğini bilmiyoz çünkü.
Ayrıca arıza çözümü sıfır. Ttnetten geçtim. Ttneti özlicem aklıma gelmezdi.
_____________________________ -
Bu anlayışla gidersek Türk Telekom ve Türkcell'e de ayar çekmek lazım. Bunlar da çok lekeliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt9417Katılıyorum. Bana kurulum ücretsiz ayrıca kardeşimide abone yaptığım için ilk iki ay ücretsiz dediler. Ses kayıtlarını dinlediler . Temsilci size böle dememiş diyolar şimdide. Biz sağırız ne söylendiğini bilmiyoz çünkü.
Ayrıca arıza çözümü sıfır. Ttnetten geçtim. Ttneti özlicem aklıma gelmezdi.
aynen, ttnet e rahmet okuttular. ttnet dalavereyle yeni bir taahhüt onaylatmıştı bizimkilere. ona çok kızmıştım ama en azından internete bağlanmamızda bir sorun yoktu. sorun olduğunda da 1-2 saatte çözüyorlardı. turk net 2 haftadır sorun tespit edecekler hala
Benim gözümde hepsi dolandırıcı ama illa birine abone olmak zorundayız. Arıza öncesi tek tek şunu şunu denedim diyom zaten sordukları şeyleri ezberledik yok splitter yok ankastre, modem. Bana hala sorun sizde farklı modem deneyin veya kablolu deneyin diyor.
Merhaba, eğer geçiş işlemi yapıyorsanız kurulum ücreti alınmıyor ama sıfırdan yeni abonelik başvurusu yaptıysanız kurulum ücreti alınıyor. Beğenmezseniz 1 ay içinde ücretsiz olarak iptal edebiliyorsunuz ya da arkadaşını getir kampanyası ile başvuru yaptıysanız şartları sağlamanız durumunda 1 aylık indirim tanımlaması yapılıyor. _____________________________ -
Hizmetinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? _____________________________ -
Yine türk net yine aynı sorunlar...
Destek kaydı olmayan bi konuya bile kaynama yapıyorlar... Bu utanmazlıkta nasıl bir level. Sanki kullanıcıyı internete bağlamak olan asıl işlerini yapmışlar da bir bu kalmış.
İnsanı bezdirmeyi amaç edinmiş bir firma. Kesinlikle uzak durun. Türkiye'de daha fazla barınamamalarını diliyorum.
Pardon hangi hizmeti kontrol etceniz. Siz ordan kayıt açıyoz gene sonuç aynı. Bence forumda böyle uğraşmayın. Acaba kaç kişinin gerçekten sorunu çözüldü.
Birinizde Allah için ezbere konuşmasın. Bunların hepsini sonradan öğrendim. İlk müşteri temsilcisine(beni abone yapan) ttnetin yanında kullancam dememe rağmen kurulum ücretsiz dedi. Ttnetin yanında kullanmak ne demek yeni kurulum demek. Müşteri temsilci kılığından çıkıp bir müşteri gibi düşünün lüften. Ayrıca sizin ekibe kaç kere dedim bilmiyorum. Kardeşimi abone yaptıktan sonra özellikle sordum ilk iki ay ücretsiz mi diye. Evet dediler. Turknet insanın sadece sabrını geliştiriyo hakaret etmemek için kendimi tutuyom. Lan birinizde desin. Evet müşteri temsilcimiz bir hata yaptı o yüzden size indirim sağlıcaz. Nerde sizdeki o kurumsallık.Şükür sağır değilim. Telefonda konuşurken karşıdakinin ne dediğinide anlıyorum. Hala bana kopyala yapıştır laflarla konuşuyonuz.
Merhaba, bu konuda oluşturduğunuz şikayet kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda arkadaşlarımdan bilgi talep edeceğim. _____________________________ -
Bende daha yeni geçtim ama akşamları çok hız sıkıntısı yaşıyorum.
_____________________________ SİYAH BEYAZ BEŞİKTAŞK!!!
ANA HAKKI BABA HAKKI ATİBA HAKKI ÖDENMEZ! -
Ben bundan 2-3 sene önce ttnetten turknete geçmiştim 1 hafta dayanabildim. ttnette aldığım 50mbps hızı turknet bana 100mbps hıza kadar demesine rağmen internet hızım 5 mbps hızı zor görüyordu. Bakın yanlış anlamayın 50 mbps demiyorum 5 mbps diyorum. talep açmama rağmen deneyin diyorlarda 15 mbps flan görüyordum 10 dk sonra yine kontrol ediyordum 5 mbps civarına düşüyordu.
1 Hafta sonra iptal edip ttnete geri geçtim ve 50mbps hızım geri geldi.
Allah kurtarsın hepinizi
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Merhaba, yaşadığınız sorunu hız testi sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Teknik uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir. _____________________________ -
Merhaba, maalesef ses kayıtlarını resmi merciler talep etmeden paylaşamıyoruz. Kardeşinizin hizmeti için de şikayet kaydı oluşturmanız durumunda yapılan görüşme incelenerek bilgi verilecektir. _____________________________ -
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? _____________________________ -
Sizin ekibin okuduğunu anlamada sorunu var bence. Kardeşimin interneti için ben konuştum. Bunu kaç kere yazdım bilmiyom. Ses kayıtları incelense nolcak gene cevapları aynı olcak. O kadar mesaj yazdım gene robot gibi cevap vermişsiniz. Sizin ekibi robot olarak eğitiyolar galiba. Lan bi okuyun anlayın cevap verin. Sizin hizmetinizede sizede...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt9417 -- 19 Kasım 2020; 17:22:1 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt