Mert yılbaşı nedeni ile yurt dışındaydım hemen havale yapıp makbuzu mail yada fax layabilirim umarım geç kalmadım acil cevap verirsen sevinirim pm de attım
quote:
Orjinalden alıntı: excimert
Arkadaşlar Selam 10:52 itibariyle güncel liste bilginize ; saat 13:00 kadar bekliyorum
excimert /5 ok activexx / 1 ok p206 /2 ok belmont/1 ok Kivankk/ 2 ok FIRLAMA85/ 1ok Konuk6/1 ok Saka/ 2 ok hasumut/1 ok s.mermer/2 ok goxelin/1 ok khaseki/1 eft yapacak msto5/1 eft yapacak balaa/ 1 eft yapacak AllenIII/ 5 eft yapacak reaper5/1 ok Strider1980/1 ok
Arkadaşlar selam,
birazdan yatırmaya gidiyorum, Hepimiz adına hayırlı olsun, sağ sağlim gelsin diyorum :)
activexx / 1 ok p206 /2 ok belmont/1 ok Kivankk/ 2 ok FIRLAMA85/ 1ok Konuk6/1 ok Saka/ 2 ok hasumut/1 ok smermer/2 ok goxelin/1 ok khaseki/2 ok balaa/ 1 ok AllenIII/ 5 ok sunal59 / 1 ok aba24/ 1 ok reaper5/1 ok Strider1980/1 ok
hadi hayirli olsun bir an once elimize ulasir isallah.buhafta gelmez sanirim
sağsalim gelsinde 1- 2 gün gecikme olur , benimde tahminim pazartesi bulur
Sağolasın excimert, uğraştırdık seni..
tabi cnm gelsinde 2 gun daha dişimiizi sıkarız:) kargo için beklemicem nasılsa mertle komsuymusuz:)
Slm Excimert, ne durumdayız?..
canada kartları kargoya vermişmi ?
selam arkadaşlar
dün canadan gelen bilgiye göre ödemeyi aldığını ve ürünlerin kargoya verileceği yönündeydi bende tracking numberı bekliyorum
bilginize
quote:
selam arkadaşlar
dün canadan gelen bilgiye göre ödemeyi aldığını ve ürünlerin kargoya verileceği yönündeydi bende tracking numberı bekliyorum
bilginize
teşekkürler mert
Süper haber...P.tesi cargo işlemlerine başlanır gibi gözüküyor.
mert arkadaşımızın iyi haberlerini beklicez artık
İlk gruba baktım. Siparişi verdikten yaklaşık 4 gün sonra ellerinde olmuş kartlar. Hadi bakalım Şafak 4 :)
Arkadaşlar sizleri daha da sabırsızlandırmamak adına
kargo şuanda AMerikada , yarın parise geçse araya kimsenin istemeğim hafta sonu girmesi sebebiyle pazartesi inşallah , bir aksilik olmadan :) bana ulaşmış olur
herkese iyi akşamlar dilerim
bu arada önemli bir not vericem, stealhsimi kartı kesmeden önce orjinal sim kartınızı (TURKCELL,AVEA VB.) mutlaka zımpara ile yarı yarıya incelltin ondan sonra köşesinden kesin ve çok rahat zorlanmadan iphone takabilirsiniz ben ilk inceltmenden sokmuştum tabiki biraz zorlanıyor ama zımparalayıp taktıktan sonra sanki berber olmaları için yaratılmışlar çok rahat takaiblirsiniz
arkadaslar herkese slm. yazıların cogunu okudum. ben daha apple iphone sahıbı olamadım cok kararsız kaldım acıkcası getırmesı bı dert acması bıdert ama lamaya karar verdım kasıntım tuttu:) ogrenmek ıstedıgım abd de kuzenım var o bana kargo yapsa gumrukte takılırmı gift olarak yollatsam? ama kesın bılen veya getırten varsa yardımcı olursa sevınırım.burdakı fıyatı 700 den baslıyor acıkcası getırtme gıbı bı sansım varken onu kullanmak ıstıyorum. ılgınıze sımdıden tesekkurler.
quote:
Orjinalden alıntı: sirzo
arkadaslar herkese slm. yazıların cogunu okudum. ben daha apple iphone sahıbı olamadım cok kararsız kaldım acıkcası getırmesı bı dert acması bıdert ama lamaya karar verdım kasıntım tuttu:) ogrenmek ıstedıgım abd de kuzenım var o bana kargo yapsa gumrukte takılırmı gift olarak yollatsam? ama kesın bılen veya getırten varsa yardımcı olursa sevınırım.burdakı fıyatı 700 den baslıyor acıkcası getırtme gıbı bı sansım varken onu kullanmak ıstıyorum. ılgınıze sımdıden tesekkurler.
bazi topiclerde bu konuya cok deginildi kisaca ozetlemek gerekirse gumrukte takiliyor (cep telefonu icki ve tutun mam.) farzet takilmadi geldi gumruge 800 YTL ye kadar bir rakkam ancak ordan tr ye sokmana yeter. Bulasma hic bulasmis arkadaslar yazdi anlatti, incele topicleri, onu gumrukten geriye gondermesi bile dert acicak, varsa gelen giden biris abd den oyle getirt.
quote:
Arkadaşlar sizleri daha da sabırsızlandırmamak adına
kargo şuanda AMerikada , yarın parise geçse araya kimsenin istemeğim hafta sonu girmesi sebebiyle pazartesi inşallah , bir aksilik olmadan :) bana ulaşmış olur
herkese iyi akşamlar dilerim
bu arada önemli bir not vericem, stealhsimi kartı kesmeden önce orjinal sim kartınızı (TURKCELL,AVEA VB.) mutlaka zımpara ile yarı yarıya incelltin ondan sonra köşesinden kesin ve çok rahat zorlanmadan iphone takabilirsiniz ben ilk inceltmenden sokmuştum tabiki biraz zorlanıyor ama zımparalayıp taktıktan sonra sanki berber olmaları için yaratılmışlar çok rahat takaiblirsiniz