Mert arkadaşım Eft yaptım sanada mailde attım, pm verirsen sevinirim.
excimert..2.sinin de eft.sini çıkarttım. Teşekkürler tekrar..
Merhaba,
Ben de 2 adet stealthsim istiyorum.
Serdal
2 Adet için eftyi gönderdim. Ve şimdiden sabırsızlanmaya başladım bile :)
Arkadaşlar selam,
eftsi gelmiş arkadaşların yanında OK yazmaktadır, listeden çıkacaklar lütfen bilgi versin ona göre önümüzü görelim :)
************************************** excimert /4 ok activexx / 1 ok p206 /2 iphone 1980 / 2 shodowsuz411 / 1 balaa/ 1 angelusxd/ 1 belmont/1 ok Extremebjk/ 3 Kivankk/ 2 ok FIRLAMA85/ 1 ok abilgen73/ 2 Konuk6/1 ok msto5/ 1 Saka/ 2 ok hasumut/1 serdalmermer/2 ok Strider1980/1 ok
toplam : 29 eft gelen: 15
Arkadaşlar beni listeden çıkarabilir misiniz?
Arkadaşlar güncel liste bilginize; tekrar ediyorum , listeden çıkmka isteyen arkadaşlar lütfen bilgi versin
ok dediklerimin gemiştir
************************************** excimert /4 ok activexx / 1 ok p206 /2 shodowsuz411 / 1 balaa/ 1 angelusxd/ 1 belmont/1 ok Extremebjk/ 3 Kivankk/ 2 ok FIRLAMA85/ 1 ok abilgen73/ 2 Konuk6/1 ok msto5/ 1 Saka/ 2 ok hasumut/1 ok serdalmermer/2 ok Strider1980/1 ok
toplam : 27 eft gelen: 16
hadi arkadaşlar sizleri bekliyoruz , bu hafta içine kartların gelmesini sağlayalım gümrük sorunu yaşamamak adına
Ödeme için kesin tarih belirtelim bence, bu tarihe kadar ödeme yapmayanlar vazgeçmiş sayılsınlar. Yoksa gümrük avantajının olduğu bu güzel günleri kaçıracağız.
mert az evvel eft yaptım 1 tane için
Arkadaşlar kusurabakmayın bir kaç sorundan dolayı bu seferki siparişte yer alamıyacağım. Mert benide listeden çıkarabilirmisin sana zahmet. Teşekkürler.
Selam güncel liste ; yoruldum artık
************************************** excimert /5 ok activexx / 1 ok p206 /2 ok balaa/ 1 angelusxd/ 1 belmont/1 ok Extremebjk/ 3 Kivankk/ 2 ok FIRLAMA85/ 1 ok abilgen73/ 2 Konuk6/1 ok msto5/ 1 Saka/ 2 ok hasumut/1 ok serdalmermer/2 ok goxelin/ 1 ok Strider1980/1 ok
toplam: 28 adet gelen: 20 adet
bu arada listeye girmek isteyen arakdaşlar varsa şuan kabulümüzdür
tşkler
arkadaşlar 2 adet stealthsim demiştim ama ben turbosim aldım....beni silin lütfen...kusura bakmayın....
mert bende 1 adet ile listeye girmek istiyorum. mümkünmü
Mert bende mail aldınmı? sana gönderdiğim mail geri döndüde
quote:
Orjinalden alıntı: aba24
mert bende 1 adet ile listeye girmek istiyorum. mümkünmü
tabiki hemen havale yapabilirseniz sizde listeye alalım
detaylar sitede var
quote:
Orjinalden alıntı: hasumut
Mert bende mail aldınmı? sana gönderdiğim mail geri döndüde
bugün canadaya transfer işlemi yattı gibi gözüküyor , para göndermeyen arkadaşlardan da ses yok , artık çarşamba gitse transfer diğer hafta içine kartlar gelir ozamanda gümrükte ne olur bilinmez
selam arkadaslar bende iphone aldim 1.1.2 amerikadan yeni geldi. turbosim v.s. alirsam sorun kesin cozulecek degilmi? bu arada 1.1.3 ciktiginda update edersem bu kartlarla sorun yasarmiyim ? bende siparis vermek istiyordum ama internet sitelerinde artik satildigini gordum(sahibinden) en azindan deneme sansim olacak diye simdilik sansimi oradan bir deneyecegim
ÖNCELİKLE HERKESİN YENİ YILINI KUTLARIM UMARIM SEVDİKLERİNİZLE EN GÜZEL ŞEKİLDE GEÇİRİRSİNİZ
çarşamba öğlen saat 14:00 gibi parayı yatırıyorum; bu saate kadar isteyen varsa ve EFT sini göndereiblirse listeye dahil edeiblirim
son hali;
excimert /5 ok activexx / 1 ok p206 /2 ok belmont/1 ok Kivankk/ 2 ok FIRLAMA85/ 1 ok Konuk6/1 ok Saka/ 2 ok hasumut/1 ok serdalmermer/2 ok goxelin/ 1 ok balaa/ 1 (çarşlamba sabah yatıcak) Strider1980/1 ok