Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mert arkadasim seninde yeni yilin kutlu olsun ,

herkesin oncelikle saglikli , mutlu , basarili nice yillar gecirmesini dilerim
  • Arkadaşlar Selam,

yarın 14:00 gibi havaleyi yapıyorum güncel liste bilginize;

son hali;

excimert /5 ok
    activexx / 1 ok
    p206 /2 ok
    belmont/1 ok
    Kivankk/ 2 ok
    FIRLAMA85/ 1 ok
    Konuk6/1 ok
    Saka/ 2 ok
    hasumut/1 ok
    serdalmermer/2 ok
    goxelin/ 1 ok
    balaa/ 1 (çarşlamba sabah yatıcak)
    khaseki/ 1 (çarşlamba sabah yatıcak)
    Strider1980/1 ok

toplam: 22 adet
  • herkese selamlar

bendeki iphone'un 3. ve 4. rakamı 41, 45ten düşük yani.. versiyonu 1.1.1 olması lazım ama daha önce kırdırmaya çalıştığımda bunun versiyonu 1.1.2 kırılamaz dendi

benim de kafam karıştı, şimdi bu stealth sim'i alsam 1.1.1 olsa da, 1.1.2 olsa da kırabiliyomuyum jailbreak yükleyerek?
    eger seri numarasına göre 1.1.1se hiç stealth sim almama gerek yok mu? yoksa nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

biri cevap verebilirse çok sevinirim, ona göre ben de yarına kadar siparişe katılacağım ama şimdi yanlış bişey de yapmak istemiyorum, fazla bilgi sahibi olmadığım bir konu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reaper5

herkese selamlar

bendeki iphone'un 3. ve 4. rakamı 41, 45ten düşük yani.. versiyonu 1.1.1 olması lazım ama daha önce kırdırmaya çalıştığımda bunun versiyonu 1.1.2 kırılamaz dendi

benim de kafam karıştı, şimdi bu stealth sim'i alsam 1.1.1 olsa da, 1.1.2 olsa da kırabiliyomuyum jailbreak yükleyerek?
    eger seri numarasına göre 1.1.1se hiç stealth sim almama gerek yok mu? yoksa nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

biri cevap verebilirse çok sevinirim, ona göre ben de yarına kadar siparişe katılacağım ama şimdi yanlış bişey de yapmak istemiyorum, fazla bilgi sahibi olmadığım bir konu.

bazi 45 alti serilerde de 1.1.2 olabiliyor ve bunlar bazen yazilimsal olarak kirilabiliyor sana kirilamiyo diyen kisi senin icin sozune guvenilir tecrubeli biriyse bir sim edinmen lazim yok guvenmediysen icin rahat etmesi icin burda 1.1.1 kirilma olayini anlatan topicten kendin dene olmadiysa yine tercih sim ama bunu yarin 14:00 e kadar yapmaya calis cunku cok zaman kaybettik sparis icin , kolay gelsin

• özür dilerim aşkm fiyatı yeni görüdm mesajı editledim ii yıllar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalindromZero -- 1 Ocak 2008; 23:26:30 >
  • Değerli arkadaşlar merhaba

Öncelikle allah herkezi Bir Ipod sahibi yapar insallah
    gercekten cok şık bir cihaz ve araştırdıgım kadarıyla teknik donanımları harika

Bazı sorularım olacak eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun...
    1- Amerikadan 48.hafta imalatlı 04.02.13_G (1.1.2) versiyonlu bir Ipod getirttim,cihazın sim kartı haznesinde 1 adet AT&T sim kartı çıktı,anladığım kadarıyla amerikada bu kartla cihaz rahatlıkla kullanılabiliyor,acaba Turkcell kartımızı bu karta kopyalama şansımız mevcut mu?
    http://img127.imageshack.us/my.php?image=s6300479jf2.jpg

2- Türkiye de fabrika çıkışları önceki versiyonlara ait cihazlarda hardware bir aparat gerektirmeden unlock işlemi ve aktivasyon gerçekleştirilebiliyor, ancak bu son versiyonlarda 04.02.13_G (1.1.2)Turbosim,Kingsim,Stealthsim gibi aparatlar olmadan Ipod kullanılabilir hale gelmiyor,bukonuda teyidinizi rica ediyorum.
    3- Turbosim,Kingsim,vb. aparatları satılan bir web sitesinde aşağıdaki bilgilere ulaştım, lütfen inceleyip teyid ediniz...
    Instructions to Unlock
    *Downgrade to firmware 1.1.1
    *Install "oktoprep"
    *Use itunes to re-update to 1.1.2
    *Run jailbreak.gar
    *Install iworld, and select your SIM provider location
    *Cut a corner on your SIM and stick together with the unlock SIM card, insert to the iPhone

*Bununla birlikte nasıl kırıldığını izlemek isteyenlere youtube da “Unlock Iphone Turbosim Instruction Video 1 of 3” yazarsanız nasıl yapıldığını da görürsünüz.( Not: video 3 bölümdür.)

4- Bu işin sıralamasından emin değilim,Türkiye den temin edeceğimiz Turbosim yada Stealthsim cihaz unlock olduktan hemen sonra mı kullanılacak,yoksa bu aparatlara kendi sim kartımızı taktığımız anda hiç jailbreak,oktoprep yada versiyon düşürme işlemi yapmadan rahatlıkla amerikadaki birisi gibi telefon olarak kullanıp,mevcut güncellemeleri cihaza yükleyebilecek miyiz?

5- Eğer aktivasyon ve unlock işlemleri için
    oktoprep,jailbreak.gar,iworld gibi dosyalar gerekliyse, nereden bulabiliriz?

Şimdiden İlginiz ve sabrınızı için teşekkür ederim,Hepinize iyi seneler
    İyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superfender -- 1 Ocak 2008; 23:19:06 >

• bana bitane iphone geldi kırmam için oda week 44 dü fakat 1.1.2 bootloader 4.6 çıktı ilk önce firmware i kontrol etmen lazım eğer 04_01_13_G ise software unlock edebilirsin firmware baktınmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: reaper5

herkese selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: superfender

Değerli arkadaşlar merhaba

Öncelikle allah herkezi Bir Ipod sahibi yapar insallah
    gercekten cok şık bir cihaz ve araştırdıgım kadarıyla teknik donanımları harika

Bazı sorularım olacak eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun...
    1- Amerikadan 48.hafta imalatlı 04.02.13_G (1.1.2) versiyonlu bir Ipod getirttim,cihazın sim kartı haznesinde 1 adet AT&T sim kartı çıktı,anladığım kadarıyla amerikada bu kartla cihaz rahatlıkla kullanılabiliyor,acaba Turkcell kartımızı bu karta kopyalama şansımız mevcut mu?

Kartı karta koyalama diye birşey yok içiden çıkan o kart telefonu activate etmeye yarıyor onun dışında bir özelliği yok.

http://img127.imageshack.us/my.php?image=s6300479jf2.jpg

2- Türkiye de fabrika çıkışları önceki versiyonlara ait cihazlarda hardware bir aparat gerektirmeden unlock işlemi ve aktivasyon gerçekleştirilebiliyor, ancak bu son versiyonlarda 04.02.13_G (1.1.2)Turbosim,Kingsim,Stealthsim gibi aparatlar olmadan Ipod kullanılabilir hale gelmiyor,bukonuda teyidinizi rica ediyorum.

evet şuan elinizdeki telefonu software olarak kırılmıyor bunun içinde yazdığınız aparatlardan birini almanız gerekiyor.şuanda eximert arkadaşımız bize stealthsim getirttiriyor onun sayesinde telefonumuzu turkiyedeki hatlarla kullanır hale getireceğiz.

3- Turbosim,Kingsim,vb. aparatları satılan bir web sitesinde aşağıdaki bilgilere ulaştım, lütfen inceleyip teyid ediniz...
    Instructions to Unlock
    *Downgrade to firmware 1.1.1
    Activation
    Jailbreak 1.1.1
    *Install "oktoprep"
    *Use itunes to re-update to 1.1.2
    *Run jailbreak.gar
    turbosim,stealthsim vs.vs.
    *Install iworld, and select your SIM provider location
    *Cut a corner on your SIM and stick together with the unlock SIM card, insert to the iPhone

*Bununla birlikte nasıl kırıldığını izlemek isteyenlere youtube da “Unlock Iphone Turbosim Instruction Video 1 of 3” yazarsanız nasıl yapıldığını da görürsünüz.( Not: video 3 bölümdür.)

4- Bu işin sıralamasından emin değilim,Türkiye den temin edeceğimiz Turbosim yada Stealthsim cihaz unlock olduktan hemen sonra mı kullanılacak,yoksa bu aparatlara kendi sim kartımızı taktığımız anda hiç jailbreak,oktoprep yada versiyon düşürme işlemi yapmadan rahatlıkla amerikadaki birisi gibi telefon olarak kullanıp,mevcut güncellemeleri cihaza yükleyebilecek miyiz?

Aparatsız bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.bu işlem sırasında telefonun içinde bulunan at&t kartını kullanacaksınız.

5- Eğer aktivasyon ve unlock işlemleri için
    oktoprep,jailbreak.gar,iworld gibi dosyalar gerekliyse, nereden bulabiliriz?

Şimdiden İlginiz ve sabrınızı için teşekkür ederim,Hepinize iyi seneler
    İyi çalışmalar...

SORULARINIZIN ALTINA CEVAPLARINI YAZDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msto5 -- 1 Ocak 2008; 23:39:37 >

• baktım, 1.1.2 ymiş benim versiyonum da...
    beni de ekleyebilir misiniz listeye, şuan eft yapıyorum hesabımıza
    teşekkürler
  • ilginiz için teşekkür ederim
    * getirmeyi planladığınız stealthsim in maliyeti nekadar?
    * versiyon 1.1.1 e düşürme için ilgili dosyalar, oktoprep,jailbreak.gar,iworld, bunları nereden temin edeceğiz?birde itunes için özellikle indirmemiz gereken bir versiyonu varmı?sonuncusunu indirsek olurmu?
    teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: excimert

Arkadaşlar Selam,

yarın 14:00 gibi havaleyi yapıyorum güncel liste bilginize;

son hali;

excimert /5 ok
    activexx / 1 ok
    p206 /2 ok
    belmont/1 ok
    Kivankk/ 2 ok
    FIRLAMA85/ 1 ok
    Konuk6/1 ok
    Saka/ 2 ok
    hasumut/1 ok
    serdalmermer/2 ok
    goxelin/ 1 ok
    balaa/ 1 (çarşlamba sabah yatıcak)
    khaseki/ 1 (çarşlamba sabah yatıcak)
    Strider1980/1 ok

toplam: 22 adet

+1 reaper5 / 1 (eft emrini verdim, para yarın hesabınıza geçmiş olur, teşekkürler)
  • bende 5 tane kart almak istiyorum.
    beni de eklerseniz listeye yarin parayi cikarabilirim.
    tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: AllenIII

bende 5 tane kart almak istiyorum.
    tesekkurler

selam eft yi saat 12:00 kadar çıkarabilirsen listeye eklerim sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: excimert

quote:

Orjinalden alıntı: AllenIII

bende 5 tane kart almak istiyorum.
    tesekkurler

selam eft yi saat 12:00 kadar çıkarabilirsen listeye eklerim sorun yok

selam mert transfer bugün gidicekmi 14:00 de?
  • Selam Tayfun,

bugün ödemeyi kesin yapıyorum , ayrıca dün kanadaki elemanla teyitleştim ödemeyi çıkarttığım gün içinde kargoya verebileceğini söyledi

not: eftsi gelmeyen arkadaşlar için saat 13:00 e kadar vaktiniz vardır

bilginize
  • Arkadaşlar Selam 10:52 itibariyle güncel liste bilginize ; saat 13:00 kadar bekliyorum

excimert /5 ok
    activexx / 1 ok
    p206 /2 ok
    belmont/1 ok
    Kivankk/ 2 ok
    FIRLAMA85/ 1ok
    Konuk6/1 ok
    Saka/ 2 ok
    hasumut/1 ok
    s.mermer/2 ok
    goxelin/1 ok
    khaseki/1 eft yapacak
    msto5/1 eft yapacak
    balaa/ 1 eft yapacak
    AllenIII/ 5 eft yapacak
    reaper5/1 ok
    Strider1980/1 ok
  • merhabalar,

Mert bey, bende 1 adet istesem listeye ekliyebilirmisin, hesabın akbankta olduguna icin EFT beklemeye de gerek yok havale hemen hesapta belirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunal59

merhabalar,

Mert bey, bende 1 adet istesem listeye ekliyebilirmisin, hesabın akbankta olduguna icin EFT beklemeye de gerek yok havale hemen hesapta belirir.

ok bekliyorum hemen gönderebilrisiniz , havale açıklmasına nickname yazmayı unutmayın
  • Arkadaşlar,
    STEALTH SIM doğru seçim.
    Aşağıda KING SIM ile ilgili bir arkadaşımızın başına gelen bir durum var. Bu topik de de paylaşmak istedim.

mrtlms
    Teğmen

2 Ocak 2008; 10:19:00
    --------------------------------------------------------------------------------

daha bu sabah elime gecen kingsim i 1-2 saat icinde kirmayi basardim ...karti alete taktim sorun cikmadi ama bir islem icin cikarmam gerekince olan oldu...o siyah kalin kisim icinde kaldi aletin...kartlar bariz bicimde aletin icinde sikisiyor...hatta ilk denedigimde hic bi sekilde acilmicak zannettim...biraz zorlayinca da elimde kaldi kart...biz simdi bu karti takinca bi daha cikaramayacakmiyiz yahu?...ayrica ben bu karti tamir edebilirmiyim?o siyah zimbirtinin legimleri koptu...tekrar legimlesem bi sorun olurmu?

2 Ocak 2008; 11:14:16

--------------------------------------------------------------------------------

sorun sadece lehim ise yapilir ya..ama profesyonel mudahale olsa daha iyi olur bence..legimi elektronikci birine yaptir yani..tv tamircileri filan olabilir..

AbSari
    Çavuş

2 Ocak 2008; 11:24:06

iste arkadaslar forumda tartısılan bır konu stealth sım kıngsım sorunu herkes neden stealth aldın dıye sordu bende kalıteye guvendım dedım su anda kullanıyorum sureklıde cıkartıp takıyorum hat degısıyorum hıc bır sorun yok ıste sıze cın malı problemı

mrtlms
    Teğmen

2 Ocak 2008; 11:59:28

kingsim le stealthsim i karsilastirmak icin diger arkadaslarin da yorumlarina bakmak lazim...dogru benim basima bole bisey geldi ama diger kingsim kullanicilari memnunmu acaba? bendeki gibi cikarip takarken zorlanma oluyormu kart yuvasinda?eger oluyorsa hakkaten cok kullanissiz...

P206
    Çavuş

2 Ocak 2008; 12:04:41

Bende STEALTH kullanıyorum, zaten king ile stealt sim in yapıları farklı, elektronikçiler bilir, king main board olarak daha kalın bir malzemeden yapılmış resimlerinden anladığım kadarıyla. stealth ince. şeffaf jelatin gibi bir çok esmek bir malzemeden yapılmış. bende çıkarttım takdim stealth simi bir çok defa. o kadar güzell ve kolay takılıyor ki problem yok. tabi yine de en sağlıklı olanı, bir defa takdıktan sonra, mümkünse çıkartmamak. sonuçta, 1 sim kartının girebileceği kadar yer üretilen iphone yuvasına biz, zorla bir kart daha sokmaya çalışıyoruz.

selamlar.

• Havaleyi yaptım, mail ile diger bilgilerimi gönderiyorum. Tesekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.