Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appdelisi -- 4 Ocak 2008; 21:47:59 >
  • Merhaba,
    Bende 1 adet stealth sim satın almak istiyorum ,
    fazla olup satmayı düşünen varsa sevinirim
  • arkadaşlar bana da 2 adet lazım...

satmayı düşünen varsa pm den yazışalım...
  • Ya ben biraz korkuyorum zımparalarken ya da keserken yanlış birşey yapacağım diye. Bir tane daha sim kart alsam ikisi de çalışır mı? Ya da zımparalanmış ve kesilmiş sim'i iphone u bozduğum takdirde (ki genelde telefonlara hiç acımıyorum malesef :) ) baska bir telefonda da kullanabilir miyim?
  • arkadaslar ılgınıze tesekkurler. stealth sim bende almak ıstıyorum.yardımcı olursanız sevınırım.
  • zımparaladığın kart bayaa bir inceliyor. öbür taraftan metali görünüyor.
    ve ucu kesiliyor. bu şekilde yapışkanından çıkarsan bile normal bir cep telefonuna takman zor olabilir
    çalışır mı onu da hiç bilemem

ben bu şekilde kingsim taktığım kartı, bugun eşkart çıkarttığım için dikkatlice söktüm ve yeni zımparaladığım eşkart'a taktım.
    problemsiz çalıştı.

resimler burada:

http://forum.donanimhaber.com/m_20096111/tm.htm
  • Merhaba,
    bir daha siparis olacak mı?
    olursa 2 tane stealthsim almak istiyorum..
  • mert bildiğin gibi bende alıyorum 2 taane istiyorum gümrüğe falan takılmaz dimi
  • eğer bir daha alırsak ben de 2 tane istiyorum arkadaşlar. özel mesajla ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar Merhaba,

3.stealhsim organizasyonunu pazartesi günü rünler elime inşallah gelirgelmez başlıyorum bilginize
  • arkadaslar slm. çin den ıthalat yapıyoruz ve ordakı arkadasa bı arastırma yaptırdım kıngsım buldum 90 ytl tanesı kendıme getırtmeyı dusunuyorum eger ılgılenen olursa getırtebılırım.
  • demın kıngsımle ılgılı getırebılecegımı yazmıstım yanlıs anlamayın amacım getırıp para kazanmak degıldı arkadasların ısını cozumlemektı ancak ben çin dekı arkadastan 90 ytl fıyat aldım ama forum sıtesınde gezınde 50 ytl ye getıren var galıba oyle bıseyler yazmıslar ben bırazdaha sıkı bı arastırma yapıyım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: legeandra

zımparaladığın kart bayaa bir inceliyor. öbür taraftan metali görünüyor.
    ve ucu kesiliyor. bu şekilde yapışkanından çıkarsan bile normal bir cep telefonuna takman zor olabilir
    çalışır mı onu da hiç bilemem

ben bu şekilde kingsim taktığım kartı, bugun eşkart çıkarttığım için dikkatlice söktüm ve yeni zımparaladığım eşkart'a taktım.
    problemsiz çalıştı.

resimler burada:

http://forum.donanimhaber.com/m_20096111/tm.htm

Cok tesekkurler!

• selam mert bugun kargonun son durumu hakkinda bir bilgi edinebildinmi?
  • selam arkadaslar

Kargo istanbula gelmistir, bi aksilik olmaz ise pazartesi gunu elimde
    Teslimat haberini pzt ogleden sonra veriyorum (ilk parti saat 5 de teslim edilmisti
  • ya arkadaşlar stealthsim ile kullanabilmemiz için yapılacak işlemleri detaylı anlatan bir site var ise yardımcı olurmusunuz..en baştan olayın nasıl yapılacağını resimler ile detaylı anlatan bir site vardı ama aklıma gelmiyor şimdi..teşekkürler..
  • bi şey yapmanıza gerek yok, çok basit, fotolar küçük ama anlaşılıyor. Siminizi bu şekilde kesiyorsunuz. Sonra, installer dan iworld programını kuruyorsunuz. Ülke seçeneğinden Turkey 'i seçiyorsunuz.
    GÜle güle kullanın..

http://www.stealthsim.com/product.htm

quote:

Orjinalden alıntı: abilgen73

ya arkadaşlar stealthsim ile kullanabilmemiz için yapılacak işlemleri detaylı anlatan bir site var ise yardımcı olurmusunuz..en baştan olayın nasıl yapılacağını resimler ile detaylı anlatan bir site vardı ama aklıma gelmiyor şimdi..teşekkürler..

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ

• ARKADAŞLAR GÜNAYDIN

HAFTAYA İYİ BAŞLAMANIZ ADINA İYİ HABERLERİ VERMEK İSTERİM ÜRÜN DAĞITIMA ÇIKMIŞ OLUP GÜN İÇİNDE TESLİM EDİLECEKTİR, GÖZÜMÜZ AYDIN :)

AŞAĞIDA "OK" DEDİKLERİM BUGÜN ARAS KARGOYA ALICI ÖDEMELİ OLARAK VERİLECEKTİR,

activexx / 1 ELDEN
    p206 /2 BİLGİ BEKLİYORUM
    belmont/1 BİLGİ BEKLİYORUM
    Kivankk/ 2 OK
    FIRLAMA85/ 1OK
    Konuk6/1 OK
    Saka/ 2 OK
    hasumut/1 OK
    smermer/2 OK
    goxelin/1 OK
    khaseki/2 BİLGİ BEKLİYORUM
    balaa/ 1 OK
    AllenIII/ 5 ELDEN
    sunal59 / 1 OK
    aba24/ 1 OK
    reaper5/1 OK
    Strider1980/1 BİLGİ BEKLİYORUM
  • 3. STEALHSIM ORGANIZASYONUNA BUGÜN BAŞLIYORUM

İSTEYEN ARKADAŞLAR BURDAN MESAJ ATSINLAR LÜTFEN
  • selam mert bilgi maili attım , elden yazdıklarınla buluşma yerini bildirirmisin uygun olursa bende elden alabilirim.

herşey için emeklerin için çok çok teşekkürler ,
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.