Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: balaaa

Siparişi ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz? Ve bir önceki siparişi verdikten tam olarak kaç gün sonra elinize ulaştı acaba? Ben de bir tane almak istiyorum ama çok da geciksin istemiyorum artık.

Stealthsim Turkiye dealer'ı en ucuz 135 dolara yolladığını belirtti bilginize...

selam balla , parayı hesabına yatırdıktan ertesi gün kargoya veriyor ve 2-3 gün içinde elimizde oluyor, önemli olan gerekli sayıya ulaşmak

bu arada akşam güncel listeyi göndericem
  • Arkadaşlar bu stealthsim'i amerikadan getirtriyosunuz sanırsam.. Ameirakanın neresinden tam olarak? şundan sebep soruyorumki; ocak 4'te amerikaya gidiyorum ben ve ocak 14te bi arkadaşım gelicek ordan türkiyeye.. ben alıp ordan yollayabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurbey

şimdi elime ulaştı telefon çalışıyor hehehe:)

beyler şimdi herkes 1.1.2 nin çalıştığını söylüyor ozaman 1.1.2 versiyon artık kırıldı diyebilirmiyiz uygulayanlar yeni bir topic açıp ordan nasıl yaptıklarınıda anlatsın olmazmı
  • henuz daha ben deneyemedım elıme ulasmadı fakat arkadasım bu yazılımsal olarak degıl donanımsal olarak kırılıyor ılgıılı yazıda bu baslık altında var nasıl yapıldıgına daır vıdeolar falan bır daha yenı konu acıpta copluk yapmıyalım lütfen

quote:

Orjinalden alıntı: belmont

quote:

beyler şimdi herkes 1.1.2 nin çalıştığını söylüyor ozaman 1.1.2 versiyon artık kırıldı diyebilirmiyiz uygulayanlar yeni bir topic açıp ordan nasıl yaptıklarınıda anlatsın olmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: belmont

quote:

Olabilir ama stealthsimle olduuunu vurgulamak gerek çünkü moderatorler 1.1.2 kırıldı gibi topiclerden illallah ettiler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferdihizal

Arkadaşlar bu stealthsim'i amerikadan getirtriyosunuz sanırsam.. Ameirakanın neresinden tam olarak? şundan sebep soruyorumki; ocak 4'te amerikaya gidiyorum ben ve ocak 14te bi arkadaşım gelicek ordan türkiyeye.. ben alıp ordan yollayabilirim..

ürün canada dan geliyor :)
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Benim telefon Stealth Sim ile Avea ile problemsiz çalışıyor.
    Aşağıda resmi gönderiyorum.

Selamlar.

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ
  • Slm Beyler hiç uzaklara gitmenize gerek yok 150 ytl gelip deneyip alabilirsiniz.
    dreamlost@hotmail.co.uk
  • tacu34 maıl attım görüşelim
  • bence elinizi hızlı tutun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacu34 -- 26 Aralık 2007; 14:31:05 >
  • selam tacu34,

nerden temin edebiliyoruz 150 ytl'ye?
    teşekkürler..
  • yoğun uğraşlarım sonucunda iphone'umu çalıştırmayı başardım. simkart kesmekten gına geldi, kart kalpazanı gibi hissediorm ama olsun sonunda başardım:) mert'e ve emeği geçen herkese teşekkürler. Mertcim tekrar tekrar saol yukarıdaki turkcell yazısını görmek çok güzel:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaseki

yoğun uğraşlarım sonucunda iphone'umu çalıştırmayı başardım. simkart kesmekten gına geldi, kart kalpazanı gibi hissediorm ama olsun sonunda başardım:) mert'e ve emeği geçen herkese teşekkürler. Mertcim tekrar tekrar saol yukarıdaki turkcell yazısını görmek çok güzel:)

kemal Selam,

rica ederim nedemek , sadece Ön ayak olduk :)

çok sevindim
  • misafir olarak geleyim size bari biraz,

24 saattir kingsim kullanıyorum dikkatimi çeken nokta:

ilk kez telefonla konuştuğum için acaba iphone mu böyle yoksa simlerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama, sinyal bence zayıf, yani başka bir telefon full çekerken iphone 2 çekiyor, bazen de gidip geliyor, belki de turkcell'le ilgilidir. yorum yapabilecek olan var mı?

bunun dışında herhangi bir problem yok çok memnunum hele de bu fiyata aldık ya, mesutum...
  • sinyal zayıflıgı tamamiyle sebeke yada telefondan kaynaklanan bir sorundur. sim de herhangi bir sorun oldugu zaman sebekeden koparsın yada hic baglanamazsin

quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

misafir olarak geleyim size bari biraz,

ilk kez telefonla konuştuğum için acaba iphone mu böyle yoksa simlerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama, sinyal bence zayıf, yani başka bir telefon full çekerken iphone 2 çekiyor, bazen de gidip geliyor, belki de turkcell'le ilgilidir. yorum yapabilecek olan var mı?

bunun dışında herhangi bir problem yok çok memnunum hele de bu fiyata aldık ya, mesutum...

• 90$ 110ytl yapar 130ytl yapmazki...110ytl den 2 tane alırım...
  • kargo masrafı da var abilgen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Never_Ends

sinyal zayıflıgı tamamiyle sebeke yada telefondan kaynaklanan bir sorundur. sim de herhangi bir sorun oldugu zaman sebekeden koparsın yada hic baglanamazsin

quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

misafir olarak geleyim size bari biraz,

bence kingsimden olabilir çünkü turkcell pek de öyle 2 falan çekmez

• Arkadaşlar sim kart konusunda duyduğum birşeyi sizinle paylaşayım. Forumlardan birinde yada burada okudum tam hatırlamıyorum ama sim kartı yenileyince tel.un hat sinyalini alma şiddeti artıyormuş, normal olarak mantığı olmadığını söylüyorlar ama, işe yaradığını da birkaç kişi onaylıyor bilgilerinize. Eğer aranızdan birisi bunu denerse sonucu burada lütfen paylaşsın ki bizlerde faydalanıp ona göre sim yenileme olayına girelim.
  • arkadaşlar aldım şimdi stealtlhsimi ve calıstı ama eski telefondaki ve simdeki kontakları nası gecirebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.