Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bugun para yatirilmis olup, kargo bilgilerini elemana mail atmis bulunuyorum umarim sorunsuz bir sekilde elime ulasir, gelisme oldukca sizlere bilgi vericem

tskler
  • tºkler kardeºim
    selam

quote:

Orjinalden alıntı: excimert

Arkadaslar bugun para yatirilmis olup, kargo bilgilerini elemana mail atmis bulunuyorum umarim sorunsuz bir sekilde elime ulasir, gelisme oldukca sizlere bilgi vericem

tskler

• quote:

Arkadaslar bugun para yatirilmis olup, kargo bilgilerini elemana mail atmis bulunuyorum umarim sorunsuz bir sekilde elime ulasir, gelisme oldukca sizlere bilgi vericem

tskler

Teşekkür ederiz gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Tesekkurler Insallah En Kısa Surede Elımıze Sorunsuz Ulasır Gelısmelerı SAbırsızlıkla Beklıyoruzzz....
  • Teşekkürler umarım sorunsuz en jızlı şekilde elimizde olur
  • quote:

tskler

Hayırlısı olsun beyler :))))
  • Selam Arkadaslar Mert Acaba Herhangı Bır Gelısme Varmı Bu Arada Tum Arkadaslarımın Bayramını Kutlarım
  • quote:

tskler

Evet mert bir gelişme varsa bildir lütfen sabırsızlıkla bekliyoruz gelişmeleri, bende tüm arkadaşların kurban bayramını kutlarım.
  • slm Beyler aranıza yeni 1.1.2 zede katıldı bu olaydan geç haberim oldu bu oaya dahil olma şansım nedir veya fazladan getirten arkadaşlar bana bir iyilik yapabilirlermi.
  • bende varım
  • Arkadaşlar hepinizin kurban bayramını kutluyorum. İyi bayramlar herkese. Stealth lar geliyor inşallah ama merak ettiğim şu, gönderecek firma bunları ne zaman kargoya verecekti? Ve en kötü ihtimal olarak düşündüğüm şey gümrük olayı, burada bi aksaklık olursa ne yapabiliriz?
  • beyler kartlardan haber yok mu dhl tracking number fln?
  • Arkadaşlar Öncelikle Herkesin Bayramını kutlarım,

gelelim esas konuya dün akşam stealtsimden aldığım maile göre ürünleri bugün için kargoya vereceğini ve tracking numarasınıda gönderdikten sonra yazacağını bildirdi, gelen yazıdan alaşıldığı üzere ürün stoklarında hiç kalmamış ve yerin ürünleri üretirlerken aynı zamanda çalışıp çalışmadığını test ediyorlarmış artı olrakda kendisinin dediğine göre ürünü kargolamadan Western Uniondan parayı çekmiyorlarmış, maili copy+paste yapıyorum ;

Sorry for late reply, We are slightly slow on production due to machinery problems, and time consuming for testing every stealthsim by hand. But everything is back to normal now. Your order will be ship out tomorrow and tracking number will available too.
    *We don't withdraw your money, unless we are ready to ship.

genel olrak bende sizler gibi bekliyorum

• tekrar slm arkadaşlar gelicek olan kartlarda fazla olan varmı acaba eğer yoksa başka biryerlere bakalım.
  • quote:

Arkadaşlar Öncelikle Herkesin Bayramını kutlarım,

gelelim esas konuya dün akşam stealtsimden aldığım maile göre ürünleri bugün için kargoya vereceğini ve tracking numarasınıda gönderdikten sonra yazacağını bildirdi, gelen yazıdan alaşıldığı üzere ürün stoklarında hiç kalmamış ve yerin ürünleri üretirlerken aynı zamanda çalışıp çalışmadığını test ediyorlarmış artı olrakda kendisinin dediğine göre ürünü kargolamadan Western Uniondan parayı çekmiyorlarmış, maili copy+paste yapıyorum ;

Sorry for late reply, We are slightly slow on production due to machinery problems, and time consuming for testing every stealthsim by hand. But everything is back to normal now. Your order will be ship out tomorrow and tracking number will available too.
    *We don't withdraw your money, unless we are ready to ship.

genel olrak bende sizler gibi bekliyorum

Açıklaman için teşekkürler Mert biraz olsun içim rahatladı o zaman haftaya pzt,salı inşallah malı çekersin gibime geliyor.

• Arkadaşlar selam,

ürün bugün kargolanıyormuş (teyit geldi), gazamız mübarek olsun , umarım gümrükte bir sorun olmaz

Sorry for delate, your order is shipped out today(it takes time to test the Stealthsim). FedEx will e-mail you a tracking number tonight

• hadi bakalım mertcim,
    Allah mahcup etmesin bakalım, dört gözle bekliyoruz.
    Teşekkürler.

quote:

Arkadaşlar selam,

ürün bugün kargolanıyormuş (teyit geldi), gazamız mübarek olsun , umarım gümrükte bir sorun olmaz

Sorry for delate, your order is shipped out today(it takes time to test the Stealthsim). FedEx will e-mail you a tracking number tonight

• quote:

Arkadaşlar selam,

Hediye paketi şeklinde paket yapıldıysa, fatura tutarı düşük gösterildiyse birşey olacağını sanmıyorum.
  • Hadi bakalım hayırlısı...
  • quote:

Arkadaşlar selam,

P.tesi ya da sali sana ulasir sanirim hadi bakalim hayirlisi olsun beyler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.