Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parayı yarın öğlene kadar yollasam olur di mi,seyahatten bugün döndüm.
  • ben bu kingsime sipariş veriyorum isteyen varsa yarına kadar pm atsın, 1 stealthsim fiyatına nerdeyse 2 tane kingsim alınıyor riskine girmeye değer gördüm.
  • bence çin malına güvenmeyin ucuz diye atlamayın o kadar para verip iphone almışsınız madem az daha verin sağlamını alın her zaman için çin malı tehlikelidir bence...
  • !!!!! ÖNEMLİ !!!!!

Arkadaşlar herkese selam...

bugün forumu takip ettiyseniz gelişmeleri görmüşsünüzdür, işler biraz çorba oldu

bu başlığı excimert nickli arkadaşımız stealthsim almak için açtı ve birçok insan toplanıp mert e para ödedik o da yrn sipariş vereceğini bugün bize belirtti
    ama fugitive9 nickli arkadaş ( biraz sert çıktık birbirimize / kusura bakmasın ) bize başka bir yol gösterdi ve bizde " kingsim " i dunyao nickli arkadaşımızla araştırdık ve türkiyede çalıştığını ( fugitive9 onayladı kendisi denedi ve sattı türkiyede ) fiyatının da 40-45 dolar arası olduğu öğrendik.ayrıca hackint0sh dada onaylandı sizde araştırabilirsiniz.

dunyao satıcıyla temasa geçti ve toplu alımda daha ucuza bırakacağını, stoklarında olduğunu, dhl ile express yolladıklarını kargonun 53 dolar tuttuğunu ve 4 günde elimize geçiceğini öğrendi.ayrıca paypal kullanarak kredi kartıyla ödeme yapabiliyoruz yani havale komisyonu ödemek zorundada değiliz.

şimdi bu bilgiler ışığında dunyao ve ben toplamda 75 euro verip 1 stealthsim almak yerine 40 dolar (artı adam başı kargo parası 5 dolar civarı ) verip " kingsim " almanın çok daha karlı ve mantıklı olduğunu düşünerek excimert e ve hepinize kingsim almayı teklif ediyoruz böylece yatırdığınız 50 ytl civarı parayla iphone unuzu unlock edebilirsiniz.dunyao satın alma işleminde kendi kredi kartını kullanabileceğini ifade etti (eğer mert ok demezse )...

eğer mert ok derse ödemeyi kimin yapıcağını konuşalım, demez ise ben mert e paramı geri havale etmesini rica edicem ve dunyao ile birlikte başka bir başlık açıp katılmak isteyen arkadaşları beklicez ve en geç yarın akşama kadar sipariş vermiş olucaz.. bu başlığı daha fazla kirletmenin anlamı yok stealthsim olarak açıldı zaten.. amacım toplanan herkesin en ucuza bu işi halletmesi..

mert ten ve hepinizden tepkilerinizi bekliyoruz sonuçta yarı fiyatına bu iş hallolabilir..

herkese sevgi ve saygılar..

amonramses & dunyao

• quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

bence çin malına güvenmeyin ucuz diye atlamayın o kadar para verip iphone almışsınız madem az daha verin sağlamını alın her zaman için çin malı tehlikelidir bence...

sevgili apple store

şu anda kullanmakta olduğun bilgisayardan giydiğin ayakkabıya hatta kırmak istediğin iPhone a kadar herşey ztn çinde üretiliyor

çin malı olmayan bişey yok gibi o yüzden bu msg pek anlamlı olmadı kusura bakma

saygılar...
  • @mrtslm

pm'ini aldım, ancak sitede hata var herhalde geri cevap yazamıyorum.

evet çocuktan cevap geldi, amonramses olayı özetlemiş. v1,v2 kusursuz çalışıyor dedi. 10 rakamına ulaştığımız anda (hatta ulaşamasak bile) siparişi veriyoruz, msn eklersen beni daha rahat konuşuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunyao -- 26 Aralık 2007; 11:02:53 >
  • dunyao eğer yarın hemen sipariş vermek isterseniz yaz beni yeni listeye 2 tane alırım. telefon gelmezse 2 gün sonra forumdan satarız birilerine başkasının işi görülür.
  • ok, mert'ten gelecek cevabı bekliyoruz, herkes hemfikirse hiç olayı karıştırmayıp bütün parayla kingsim alırız, yok ben stealth isterim diyenler varsa, herkes siparişi ayrı verir, ama mutlaka yarın sipariş verilecek senle beraber 8 adet oldu, 2 adet daha isteyen olsa iş tamamdır, fazlaya gerek bile yok açıkçası.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

@mrtslm

pm'ini aldım, ancak sitede hata var herhalde geri cevap yazamıyorum.

evet çocuktan cevap geldi, amonramses olayı özetlemiş. v1,v2 kusursuz çalışıyor dedi. 10 rakamına ulaştığımız anda (hatta ulaşamasak bile) siparişi veriyoruz, msn eklersen beni daha rahat konuşuruz dunyao@yahoo.com

tamam durum anlaşıldı dunyao...dediğim gibi ben varım...ödeme işini zaten konuşuruz aramızda..daha fazla beklemenin bi anlamı yok...haber bekliorum sizden...
  • biraz kararsız bir durum.ben de sabahtan para yollamayı planlıyordum ama bu da ayrı bi opsiyon.herşeyden önce bazı çin firmaları ucuz mallar üretiyor bazı firmalar ise dünya markaları için mecburen o standartta üretim yapıyor,iyi ayırmak lazım.
    Türkiyede satılan mallar sorunsuz kullaılmaya devam ediyor mu acaba?
    Aklıma takılan, kart kısa zamanda bozulursa aynı parayı başka markaya vermek durumu.ne diyorsunuz bu görüşe?
  • Merhabalar Arkadaşlar
    Bende Sizler gibi İPhone 1.1.2 madurlarından bırıyım cıhazı 1.1.1 e dusurerek dıger butun ozellıklerını kullanabılıyorum ama malesef Telefon ozellıgı hariç.
    Şimdi bu elımızdekı İphone 1.1.2 ler elbette bır sekılde UNLOCK edılıcek bu konuda kımse sıkıntı yaratmasın ama Yazılımla ama turbosım,sonıcsım,stealth vs. yazılım ıle kırılıp kırılmayacagı 1.1.3 cıktıktan sonra bellı olucak bunu hepımız bılıyoruz herkes 1.1.3 e kılıtlenmıs durumda su an ama turbosım,sonıcsım,stealthsım yada dıger cıhazlarla İphone kırıldıgı ıle ılgılı ortada bir rivayet geziyor youtube de vs videoları gezıyor fakat TR de bu işi yapan ve kanıtlıyan yok kişisel fikrim şudurki TR de de bu cıhazları alıp sım kartımızı içine gomdukten sonra ıphonemız calısıcaktır.Yapmamız gereken bu cıhazlardan alınıcaksa bırlık ve beraberlık ıcınde hareket edıpı cıhazların artık hangı modelını alıyorsak alıp takıp huzurlu bıcımde ıphonemızı kullanmaktır.Sımdı bu cıhazları almak ıcın ıletısım kuran arkadas yada arkadaslar bı lıste cıkarsın arık alalım derım ben.
    Tesekkur Ederim.

• Arkadaşlar Selam,

öncelikle alışkanlıkları yerine getirlim bendeki son liste şöyledir;

OK verenler;

excimert (4), 4
    activexx (2), 2
    amonramses (2), 2
    zetec (1), 1
    unalsi (1) 1
    p206 (1), 1
    khaseki(3), 3
    gsirin (1) 1
    zopik (2), 2
    absari (1) 1
    dhaydar (1) 1

İptal edenler;
    prot (3), 3
    dunyao (2), 2

2.olrak yazışmaları okudum ve gerçekten söylemek gerekirse bugün bankadan tüm parayı çektim EUR çevirdim ve şuan yanımda duruyor :), Yetkili bana westenunian hesabını verdi ve parayı yatırıp tarafına WesternUnionun verdiği numarayı mail attıktan itibaren aynı iş günü içersdinde fedex ile göndereciği bildirdi, YARIN İSE PARAYI SABAHDAN YATIRICAM

bu arada HYPER-CARD ile ilgili bazı araştırmalarım oldu ( zaten bu kartıda tanıyorum ve sadece biraz daha karmaşık sistem çünkü simkartı etrafından çok dikkatili bir şekilde kesiyorsunuz aparatın üstüne taktıktan sonra çalışmaya başlıyor

son olrak diyeceğim bana göre hava hoş isteyen arkadaşlara paralarını tüm samimiyetimle hemen yatırabilirim (örnek olrak dün DUNYAO isimli arkadaşımız gece bana iptal ettiğini söyledi ve şimdi kendisine havale yapıyorum, PROT arakadaşımızınkini şimdi gördüm fakat onunkinide en kısa (iş tempom çok yoğun) en kısa sürede parayı YTL çevirip göndericem

sonuç olrak sanırım ben STEALTSIMI denicem neden derseniz, okuduğum yazışmalar var ,referansları iyi, ama tabiki diğer arkadaşlardan cevaplarını acil bekliyorum

not: bu arada her ne kadar DonanimHaberde çok uzun süredir üye olmama rağmen ,sırf bu konu yüzünden sizlerle tanışmış olduğum için çok memnum :)

• Arkadaşlar bu Kingsim olayının fiyatı iyiymiş. Eğer yer varsa benide yazın listeye. 1 adetde ben almak isterim.
  • çok özür diliyorum ALP arakadaşı unuttum

revize liste

OK verenler;

excimert (4), 4
    activexx (2), 2
    amonramses (2), 2
    zetec (1), 1
    unalsi (1) 1
    p206 (1), 1
    khaseki(3), 3
    gsirin (1) 1
    zopik (2), 2
    absari (1) 1
    dhaydar (1) 1
    deepdarque(1) 1

İptal edenler;
    prot (3), 3
    dunyao (2), 2
  • excimert para konusnda yazdığıma cevap vermedin.para yollama imkanı var mı?
  • ARKADAŞLAR ARTIK BU KONUYU BİR KARARA BAĞLAMA AŞAMASINA GELDİĞİMİZ DÜŞÜNEREK BEN SAAT TAM 00:20 A KADAR BURADA BEKLİCEM EĞER PARASINI YATIRAN ARKADAŞTAN BU SAATE KADAR İPTAL CEVABI GELMEZ İSE GERİ DÖNÜŞ OLMAYACAKTIR

SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIN BİLGİSİNE
  • Arkadaşlar Allah işinizi rast getirsin biz de şansımızı kingsim ile deneyecez. Artık kendimize yeni konu açma vaktimiz geldi.
  • Mert ben ok veriyorum şahsım adına 2 adet istiyorum.....
    umarım yarın sabah siparişi geçersin ve biran evel siparişler elimize geçer....
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurbey

excimert para konusnda yazdığıma cevap vermedin.para yollama imkanı var mı?

SAAT 00:20 ye kadar dekontu bana gönderebilirsen listeye dahil edebilirim aksi taktirde artık diğer arkadaşlara haksızlık olacağını sanıyorum çünkü burada 5 gündür bir organizasyon yapıyoruz ve sonuna geldik

herkese saygılarla
  • mert pm attım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.