Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: excimert

quote:

Orjinalden alıntı: P206

haydaa, ne olcek şimdi :))))
    ya kırılırsa, mümkün mü acaba?
    ben benim makinayı hiç ellemedim, o bana bakıyor bende ona :))
    el cevap bekliyoruz sizden bakalım ozaman

tşkler

quote:

Orjinalden alıntı: prot

Merhaba arkadaşlar,
    Size bir olay anlatacağım; dün akşama doğru tanıdığım bir telefoncu arkadaşımı arayıp "tanıdığın iphone kıran eleman biliyor musun?" diye sorunca Kızılay/Ankara'da bir yer tarif etti,telefonunu verdi.Bende o kişiyi aradım,durumumu izah ettim, 4. ve 5. rakamın 45'den yüksek olduğunu v1.1.2 olduğunu kırıp kıramayacağını sordum. Eleman bana "eğer telefonu hiç kurcalamadıysam yarın sabah(bu sabah) hazır olur" dedi, emin misin diye sordum,bütün dünya bunun kırılmasını beklıyor sen nasıl oluyorda kırıyorsun dedim,eleman bana "ben kırmıyorum,abd'den apple firmasında çalışan bir eleman var,60$ hesabına geçiyorum, o benim pc'ye bağlanıp itunes üzerinden kırıyor,şimdiye kadar 7-8 tane kırdık bu yöntemle" dedi. İyi o zaman telefonu sana getiriyorum ama işi bitirmeden para vermem ve makinaya herhangi birşey olursa seni sorumlu tutarım dedim, ok dedi. Makineyi götürmeden aleti merakımdan itunes'a taktım,bana upgrade sayfası açtı, hiç tecrübem olmadığı için "ok" dedim,baktım birşey olmuyor aleti çıkarttım elemana götürdüm.
    Bu sabah elemanı aradım "naptın halledebildin mi?" diye sorunca"hani kurcalanmamıştı bu alet" dedi, dedim ki "dün böyle böyle oldu,birşey yapmadım" diyince "modemin versiyonunu yükseltmişsin,şimdi bunu eski haline getirmem lazım ama 30 ytl'ni daha alırım, ama %100 olur diyemiyorum" dedi. İyi ok o zaman hallet yarın sabah alırım dedim.
    Bakalım yarın sabah eleman ne diyecek çok merak ediyorum

ARKADAŞLAR YARIN SABAHDAN YATIRIMYORUM, EĞER İPTAL EDEN VARSA ŞİMDİDEN SÖYLESİN BUNDAN SONRA GERİ DÖNÜŞÜ OLMAZ

ayrıca apple centerden USD 60 karşılığı yapan arkadaş ne kadar orda barınabilir siz düşünün çünkü dünyanın en büyük teknolijik üssü olan bi yer ve her çalışanın tek tek yaptığı kayıtlar databaselerde tutuluyordur yakında foyası ortaya çıkarsa şaşrırmam ama genede siz bilirsiniz

ARKADAŞLAR

""""""diyince "modemin versiyonunu yükseltmişsin,şimdi bunu eski haline getirmem lazım ama"""""""

akıl var mantık var itunesda modemim versiyonunu yükselticek update çıksa (arkadaşımız kendi telefonunu oob 1.1.2 olarak anlatıyor) dev team ztn software unlock u 1 haftada halleder.bir kere burası tamamen sallama!!! 30 ytl çöpe gibi geldi bana!

2.si de evet bu yöntemle almanyada bir adam daha kırıyo 1.1.2 leri.Bu mesajları atarken biraz açarsak insanlardan ne olduğunu bilirler. kısaca itunes un unlock yöntemini kendileri yapıyor ve sanki apple yapmış gibi her telefona özel bir kod yaratıyorlar bu kodu girince telefon unlock oluyor.Adam bu işlem işin 60-70 euro bi rakam alıyormuş.Ayrıca bu işlem 48 saate yakın sürüyormuş yaklaşık 12 haneli bir kodun kırılmasından bahsediyoruz.Tabi appledan biri varsa bunu 2 saatte de yapabilir.

yinede telefonu ankaraya yollamak(!) yada bu yöntemle kırmak gibi bi niyetim yok

paşalar gibi alcam stealthsim imi bir kerelik kurtulcam

• Arkadaşlar, başımdan geçen bu olayı anlatırken amacım sadece "bilgi" amaçlıydı. kimseye "gelin buraya yollıyalım" demedim, kendi telefonumu verdim olumlu ya da olumsuz bir sonuçta sizi bilgilendirmek istedim. elemanla aramızdaki dialoğu bire bir anlatmaya çalıştım,tamamen iyi niyetli yazdığım mesaja bu gereksiz eleştrileriniz beni gerçekten üzdü.
  • yav stealthsim kullanan bırılerı yok mu gg den olan arakdasa bır sorsak ama patlamasın kartlar sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: jonywayt

yav stealthsim kullanan bırılerı yok mu gg den olan arakdasa bır sorsak ama patlamasın kartlar sonra

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=19184

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=19575

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=18953

• türkiyede kullanan varmı ben bilmiyorum mutlaka alan vardır ama bizdede çalışıcak...

dünyanın pek çok ülkesinde onaylandı çalıştığı...

saygılar
  • activexx ve stealthsim vb. alacak tüm arkadaşlar:

stealthsim kullanabilmek için OTB 1.1.2'yi önce 1.1.1 e indirip jailbreak yapacaksın, sonra octoprep yükleyip 1.1.2ye yükselteceksin ve sonra tekrar jailbreak yapacaksın. detaylar forumda mevcut.

ÖZET:
    aksilik olmazsa yarın 2 adet stealthsim benzerini alıp deneyeceğim, sonuçları size yazacağım, böylece herkesin içi rahat eder, kanadadan riske girmek istemeyenlere de arkadaşın msn'ini veririz gider alırsınız, 30 kişi alacağız dedim diye 100 dolara bıraktı adedini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

activexx ve stealthsim vb. alacak tüm arkadaşlar:

stealthsim kullanabilmek için OTB 1.1.2'yi önce 1.1.1 e indirip jailbreak yapacaksın, sonra octoprep yükleyip 1.1.2ye yükselteceksin ve sonra tekrar jailbreak yapacaksın. detaylar forumda mevcut.

ÖZET:
    aksilik olmazsa yarın 2 adet stealthsim benzerini alıp deneyeceğim, sonuçları size yazacağım, böylece herkesin içi rahat eder, kanadadan riske girmek istemeyenlere de arkadaşın msn'ini veririz gider alırsınız, 30 kişi alacağız dedim diye 100 dolara bıraktı adedini.

selam dunyao

excimert zaten yarın sabah ödeme yapıcam dedi bu sebepten senin denemen biraz geç kalıcak gibi, bunları okuyan tüm arkadaşlar lütfen siparişinizi onaylayın ki excimert arkadaşımız zor durumda kalmasın ödemenin yarısını kendi cebinden yapacağını biliyorsunuz.

ayrıca 1.1.1 den 1.1.2 ye yükseltmek mutlaka gerekli değil 1.1.1 de kullanıbilirsiniz.

saygılar..

• selam arkadaslar,
    gittigidiyordaki çin üretimi malı getiren benim.
    dunyao ile msn de konustuk biraz.
    sizlere bir miktar açıklama yapmak istiyorum:
    öncelikle hackint0shtaki arkadaslar ile sürekli olarak temas halindeyiz.
    son gelişmeler, telefonun nor dump denen, tüm içerigi telefondan alınması başarılmış durumda. fakat, bildiginiz gibi telefon iki işlemci ve iki kısımdan oluşuyor.
    birinci kısım işletim sisteminin oldugu bölüm , ki bu kısımda bsd tabanlı osx 10.4.10'un ufaltılmış bir versiyonu var. bu kısımda jailbreak ile geçmek mümkün.
    diger kısım ise gsm, wireless, bluetooth gibi bölümlerin oldugu baseband kısmı.
    her iki bölümde ayrı ayrı işlemciler ile çalışmakta ve bagımsız hareket etmekteler.
    aralarında da bootloader denen, işletim sisteminden baseband'a geçişi saglayan bir ufak "yükleyici" var.
    önceki dönemlerde yapılan işlemlerde, jailbreak metodlarından herhangi biri ile işletim sistemine giriş saglayıp, read write hakkı kazanıp (normalde telefon dışardan dosya transferi ve okuma yazmaya izin vermiyor), inferno firması tarafından yapılan 3.9 versiyonlu bootloader'daki bir açık kapıdan girip , baseband ta bulunan At&T sim kartlara ait ICCD numara kontrolünü kaldırmaktan ibaretti.
    şimdi ise inferno 4.6 bootloader'i çıkarttı ve bu bootloaderda tüm açıklar kapatıldı. bu bootloader 'i geçebilmek için 1.1.3 update'i içinde baseband upgrade'i de olması gerekiyor. ki böylece bu kısım dump edilip, seczone isimli güvenlik bölümü alınıp, eskisi ile farkı belirlenecek ve gerekli patch yazılacak.
    bu da öyle çok kolay bir iş degil. kaldı ki eger 1.1.3 update te baseband upgrade yoksa yine beklemeye devam edecegiz.
    bu arada neden şuana kadar kırma işlemi olmadı derseniz, aslında bir kırma metodu teorik olarak var, ama bunun telefona konabilmesi için, bootloader'a uygun encryption dan geçirilmesi gerekiyor.
    bilindigi gibi şifreleme sistemi bir public bir de private anahtar ile gerçekleştiriliyor. ve elimizde public anahtar var. ama private anahtar sadece apple da var.
    brute force vs gibi metodlar ile denemek faydasız .

diger yandan gelecek update te neler olacagı belli degil. zira elite team anysim'in kaynak kodlarını yayınladı. farkettiyseniz 2 hafta önce çıkması gereken 1.1.3 güncellemesi çıkmadı hala. tahminimce bu kodu inceleyip yeni bir güncelleme gelecek.

diger tarafta, bazı arkadaslar apple'dan birilerinin baglandıgını falan söylüyor. bu kısmen dogrudur. şöyleki
    almanyada savcılık, kişilerin mal edinme özgürlügünü kısıtladıgından dolayı, aldıgı karar ile, iphone ların komple açık versiyonunun satılmasına karar verdi. 999 euro ya komple açık iphone satışı avrupada mevcut.
    bu sistemde, standart bir telefon alıyorsunuz, dükkandaki elemana imei numaranızı söylüyorsunuz, telefonla apple'ı yada call center'ini arıyor.
    bu esnada 24-48 saat süresi boyunca itunes'a kesinlikle telefonu takmıyorsunuz. bu sürenin sonunda, apple imei numaranıza özel bir unlocker'i itunes aracılıgı ile telefonunuza işliyor. bu bekleme periodu sonunda telefonunuzu itunes ile sync ettiginizde telefon açılıyor.
    fakat her sim kart degiştirdiginizde, bazı reset işlemleri yapıp bu 24 saatlik süreyi beklemek gerekiyor.
    şimdilerde yeni dava konusu , 999 euro ödedigim telefonda neden istedigim zaman istedigim simi kullanamıyorum olarak görülüyor.

ingiltere de, aldıgınız telefonu isterseniz 100 euro ödeyerek, aynı işlemi official ve legal olarak yaptırabiliyorsunuz.
    fakat avrupa iphone larının bootloader'i amerikan versiyonlarından farklı. dolayısı ile amerikadan gelen telefonları avrupada bu işlemi yaptıramıyorsunuz.
    ayrıca bu işlem amerikada yasak oldugundan, amerikada apple da çalışan biri bunu yapamaz.

gelelim donanımsal kırma metodlarına,
    türkiyede teneke sim diye geçen aletler var, eskiden tek simde çift hat diye yapılan işlemde kullanılan simlere deniyor. siz onu turbosim, stealthsim zart sim diye biliyorsunuz. bunların üstünde ufak bir 16f pic serisi 16kb lik bir işlemci var, buna bir software yükleyip çift sim kart takabiliyordunuz.
    türkiyede bu teneke simlerin fiyatları 1$ civarı. ben bunların hepsinden denedim. hatta sim kart kesme aleti bile var elimde. ama malesef turbosim vs gibi metodların hiçbiri burda işe yaramadı.
    diger yandan, silversim denen bir metod var, bu da sim kartınızdaki bilgileri kopyalayıp , başka bir sim karta yazma metodu. bu sim kartlar da tahtakale yıldız handaki tüm uydu receiver işi yapanlarda var. 5 ytl karşılıgı bu silverkartlardan alabiliyorsunuz.
    ben bunu da aldım, fakat 2003 ten önceki sim kartlarda kullanılabilen bu metod, 2003 ten sonra gsm operatörlerimiz comp128v2 ye geçtiginden, sim kartlardaki KI numarası kopyalanamıyor. eger yapılabilseydi, 20-30 ytl ye kırma işlemi yapacaktım. herkes te faydalanacaktı. 1-2 arkadasımda eski sim kart vardı ve onlara bu metodu uyguladık ve başarı ile çalıştı.

diger yandan bladox bu konuda en iyi çözüm. ama iyi bilgisi olmayan yine yapamıyor. kartlar programlanabiliyor ama bi ton compile ve yükleme işlemleri yapmak gerekiyor.

iphonesimfree deki vatandaslar da zaten elite teami bekliyor.

stealthsim ise 89$ ve indirim yapmıyor.
    bir sürü sim sim sim var falan derken, tesadüfen çinde bunların asıl üreticisi olan vatandasi buldum. bence uygun bir fiyattan anlaştım. ve ilk siparişleri alıp satışı gerçekleştirdim. bir sürü metod var , bir sürü üretici var. isteyen istedigini deneyebilir.

gelelim ben ne yaptım:
    heran bir kırma metodu çıkabilir diye, 100 lerce degil, 20 li paketler halinde kartlardan alıyorum. böylece herkes rahat ediyor.
    fakat görüyorum ki talep çok.. ama alıcı yok. herkes soruyor ama foss..

ben jailbreak vs işlemlerini yapmıyorum. ben sadece test ettigim ve çalıştıgını gördügüm kartlarımı satıyorum. gerisi size kalmış. kendi sim kartınızı keserken bozarsanız vs benim problemim degil. ama benden aldıgınız sim kart %100 çalışıyor.
    sürekli sorular soruyorlar anlat vs vs diyorlar.

yok ya çalışmazsa, yok emin misin, yok markası ne, yok kimden alıyorsun, uygun fiyat yap alalım,getiriim çalıştır göriim,indirim yap,çinden alıyosan ucuz alıyosundur bize niye pahalı falan.. anlayacagınız hasta insan dolu..

benim işim cep telefonu satıcılıgı yada simkart kırıcılıgı degil, ben sadece bu kartlardan getirdim. gg de yazdıgım yazıya bakarsanız 3-4 satır. anlayan ve bilen adam gelsin alsın istiyorum. ne resim koydum ne detay..
    anlamayan vatandasla ugraşmak istemiyorum.
    ben yazılım uzmanıyım ve kendi işim zaten yeterince beni mutlu ediyor.
    bunu da sırf bu telefonları çok sevdigim için kafama esti de getirdim.
    ama daha fazla soru vs soran olursa bu işten vazgeçecegim.

şimdi, bu koşullarda, isteyen ve gerçekten almak isteyen buyursun, gittigidiyorda satıyorum ordan alsın. yada aranızda toplaşın, paranızı bir kişide bütünleştirin, gelin toptan alın. onun fiyatını da söyledim arkadasınıza. aksi takdirde, tek tek elden satış yoktur. bilginize

ps: merak edenler chip.com.tr de iphone ile ilgili makalelerime bakabilir.

iyi günler

• merakla bekliyorum sonucu
  • no problem

ben 1.1.2 olması gerek diye biliyorum, en azından forumlarda böyle diyor, stealthsim websitesine de bakarsınız yine öyle diyor, neyse deneyip görülür zaten.

karışıklık olmaması açısından son kez liste alırsanız iyi olur, ben 2 adet siparişimi iptal ediyorum, buradan alacağım, beklemeye tahammulum kalmadı :)kolay gelsin.
  • @ fugitive9

quote:

yok ya çalışmazsa, yok emin misin, yok markası ne, yok kimden alıyorsun, uygun fiyat yap alalım,getiriim çalıştır göriim,indirim yap,çinden alıyosan ucuz alıyosundur bize niye pahalı falan.. anlayacagınız hasta insan dolu..

arkadaşım o hasta insan benim lütfen doğru düzgün konuşalım forumda! bu bir!

ikincisi burda anlattığın herşey zaten bilinen şeyler bizde takip ediyoruz hackint0sh u bizde düşündük silversim almayı 5 gündür yazdığım şeyleri teknik detaya girip anlatıyorsun, sadece sen bilmiyorsun bunları bu civcivli laflar tamamen reklam amaçlı..

üçüncüsü biz burda 25 kişi toplandık paraları yatırdık anlaştık sana niye para kazandıralım madem herkesin iyiliğini düşünüyosun ver 20 paketlik aldığın adamın mailini, web sitesini bizden senin aldığın fiyattan alalım 20 tane bizim elimiz ayağımız yokmu adamlar bi telefon çıkardı bissürü insana gün doğdu ne ala memleket...
    5 gündür bu konu burda konuşuluyo yrn sipariş vericez gelmiş şimdi mesaj atıyosun kimse almıyosa senin kartını gg da bize ne bundan reklamını başka yerde yap...

bu kadar da olmaz artık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonramses -- 18 Aralık 2007; 15:39:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: amonramses
    türkiyede kullanan varmı ben bilmiyorum mutlaka alan vardır ama bizdede çalışıcak...
    saygılar

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?p=142759 bu linke tıklayın ve sayfanın en altında Valkyrie nicknameli şahısın yazdıklarını okuyun.
    (sayfanın en sonunda 60 nolu mesaj)

Stealthsim kullanarak Iphoneda Türkceli çalıştırdığını söylüyor.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 18 Aralık 2007; 15:44:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gsirin

quote:

Orjinalden alıntı: amonramses
    türkiyede kullanan varmı ben bilmiyorum mutlaka alan vardır ama bizdede çalışıcak...
    saygılar

http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?p=142759 bu linke tıklayın ve sayfanın en altında Valkyrie nicknameli şahısın yazdıkalrını okuyun.
    (sayfanın en sonunda 60 nolu mesaj)

Stealthsim kullanarak Türkcelli çalıştırdığını söylüyor.

Selamlar.

süpersin gsirin!

• gittigidiyordaki ilanın linkini verebilir misiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: fugitive9

selam arkadaslar,
    son gelişmeler, telefonun nor dump denen, tüm içerigi telefondan alınması başarılmış durumda. fakat, bildiginiz gibi telefon iki işlemci ve iki kısımdan oluşuyor.
    birinci kısım işletim sisteminin oldugu bölüm , ki bu kısımda bsd tabanlı osx 10.4.10'un ufaltılmış bir versiyonu var. bu kısımda jailbreak ile geçmek mümkün.
    her iki bölümde ayrı ayrı işlemciler ile çalışmakta ve bagımsız hareket etmekteler.
    aralarında da bootloader denen, işletim sisteminden baseband'a geçişi saglayan bir ufak "yükleyici" var.
    önceki dönemlerde yapılan işlemlerde, jailbreak metodlarından herhangi biri ile işletim sistemine giriş saglayıp, read write hakkı kazanıp (normalde telefon dışardan dosya transferi ve okuma yazmaya izin vermiyor), inferno firması tarafından yapılan 3.9 versiyonlu bootloader'daki bir açık kapıdan girip , baseband ta bulunan At&T sim kartlara ait ICCD numara kontrolünü kaldırmaktan ibaretti.
    şimdi ise inferno 4.6 bootloader'i çıkarttı ve bu bootloaderda tüm açıklar kapatıldı. bu bootloader 'i geçebilmek için 1.1.3 update'i içinde baseband upgrade'i de olması gerekiyor. ki böylece bu kısım dump edilip, seczone isimli güvenlik bölümü alınıp, eskisi ile farkı belirlenecek ve gerekli patch yazılacak.
    bu da öyle çok kolay bir iş degil. kaldı ki eger 1.1.3 update te baseband upgrade yoksa yine beklemeye devam edecegiz.
    bu arada neden şuana kadar kırma işlemi olmadı derseniz, aslında bir kırma metodu teorik olarak var, ama bunun telefona konabilmesi için, bootloader'a uygun encryption dan geçirilmesi gerekiyor.
    bilindigi gibi şifreleme sistemi bir public bir de private anahtar ile gerçekleştiriliyor. ve elimizde public anahtar var. ama private anahtar sadece apple da var.

diger yandan gelecek update te neler olacagı belli degil. zira elite team anysim'in kaynak kodlarını yayınladı. farkettiyseniz 2 hafta önce çıkması gereken 1.1.3 güncellemesi çıkmadı hala. tahminimce bu kodu inceleyip yeni bir güncelleme gelecek.

diger tarafta, bazı arkadaslar apple'dan birilerinin baglandıgını falan söylüyor. bu kısmen dogrudur. şöyleki
    almanyada savcılık, kişilerin mal edinme özgürlügünü kısıtladıgından dolayı, aldıgı karar ile, iphone ların komple açık versiyonunun satılmasına karar verdi. 999 euro ya komple açık iphone satışı avrupada mevcut.
    bu sistemde, standart bir telefon alıyorsunuz, dükkandaki elemana imei numaranızı söylüyorsunuz, telefonla apple'ı yada call center'ini arıyor.
    bu esnada 24-48 saat süresi boyunca itunes'a kesinlikle telefonu takmıyorsunuz. bu sürenin sonunda, apple imei numaranıza özel bir unlocker'i itunes aracılıgı ile telefonunuza işliyor. bu bekleme periodu sonunda telefonunuzu itunes ile sync ettiginizde telefon açılıyor.
    fakat her sim kart degiştirdiginizde, bazı reset işlemleri yapıp bu 24 saatlik süreyi beklemek gerekiyor.
    şimdilerde yeni dava konusu , 999 euro ödedigim telefonda neden istedigim zaman istedigim simi kullanamıyorum olarak görülüyor.

ingiltere de, aldıgınız telefonu isterseniz 100 euro ödeyerek, aynı işlemi official ve legal olarak yaptırabiliyorsunuz.
    fakat avrupa iphone larının bootloader'i amerikan versiyonlarından farklı. dolayısı ile amerikadan gelen telefonları avrupada bu işlemi yaptıramıyorsunuz.
    ayrıca bu işlem amerikada yasak oldugundan, amerikada apple da çalışan biri bunu yapamaz.

türkiyede teneke sim diye geçen aletler var, eskiden tek simde çift hat diye yapılan işlemde kullanılan simlere deniyor. siz onu turbosim, stealthsim zart sim diye biliyorsunuz. bunların üstünde ufak bir 16f pic serisi 16kb lik bir işlemci var, buna bir software yükleyip çift sim kart takabiliyordunuz.
    türkiyede bu teneke simlerin fiyatları 1$ civarı. ben bunların hepsinden denedim. hatta sim kart kesme aleti bile var elimde. ama malesef turbosim vs gibi metodların hiçbiri burda işe yaramadı.
    diger yandan, silversim denen bir metod var, bu da sim kartınızdaki bilgileri kopyalayıp , başka bir sim karta yazma metodu. bu sim kartlar da tahtakale yıldız handaki tüm uydu receiver işi yapanlarda var. 5 ytl karşılıgı bu silverkartlardan alabiliyorsunuz.
    ben bunu da aldım, fakat 2003 ten önceki sim kartlarda kullanılabilen bu metod, 2003 ten sonra gsm operatörlerimiz comp128v2 ye geçtiginden, sim kartlardaki KI numarası kopyalanamıyor. eger yapılabilseydi, 20-30 ytl ye kırma işlemi yapacaktım. herkes te faydalanacaktı. 1-2 arkadasımda eski sim kart vardı ve onlara bu metodu uyguladık ve başarı ile çalıştı.

diger yandan bladox bu konuda en iyi çözüm. ama iyi bilgisi olmayan yine yapamıyor. kartlar programlanabiliyor ama bi ton compile ve yükleme işlemleri yapmak gerekiyor.

bir sürü sim sim sim var falan derken, tesadüfen çinde bunların asıl üreticisi olan vatandasi buldum. bence uygun bir fiyattan anlaştım. ve ilk siparişleri alıp satışı gerçekleştirdim. bir sürü metod var , bir sürü üretici var. isteyen istedigini deneyebilir.

gelelim ben ne yaptım:
    heran bir kırma metodu çıkabilir diye, 100 lerce degil, 20 li paketler halinde kartlardan alıyorum. böylece herkes rahat ediyor.

ben jailbreak vs işlemlerini yapmıyorum. ben sadece test ettigim ve çalıştıgını gördügüm kartlarımı satıyorum. gerisi size kalmış. kendi sim kartınızı keserken bozarsanız vs benim problemim degil. ama benden aldıgınız sim kart %100 çalışıyor.

benim işim cep telefonu satıcılıgı yada simkart kırıcılıgı degil, ben sadece bu kartlardan getirdim. gg de yazdıgım yazıya bakarsanız 3-4 satır. anlayan ve bilen adam gelsin alsın istiyorum. ne resim koydum ne detay..

şimdi, bu koşullarda, isteyen ve gerçekten almak isteyen buyursun, gittigidiyorda satıyorum ordan alsın. yada aranızda toplaşın, paranızı bir kişide bütünleştirin, gelin toptan alın. onun fiyatını da söyledim arkadasınıza. aksi takdirde, tek tek elden satış yoktur. bilginize

iyi günler

• Bu iş ile en çok sen uğraşmışsın sana bir iki sorum olacak. Elindeki sim readerlar ile bu turbo sim yada o tarz kartların (sim eklenmeden) bire bir dump edilip senin teneke kartlara kopyalanma ihtimali var mı acaba? eğer bu tarz birşey yapabilirsen teneke simlere bu fake simleri kopyalayarak diğer iccd numaralarıyla uğraşmadan kolay bir yöntem edinmiş oluruz.

quote:

Orjinalden alıntı: fugitive9

selam arkadaslar,

gelelim ben ne yaptım:

iyi günler

• Rica ederim ne demek. Artık siparişimizi verelimde bu gereksiz tartışmalara bir son verelim.
    Ben gg den değil Canada'dan almak istiyorum. Para benim değil mi istediğim yerden alırım
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 18 Aralık 2007; 15:49:25 >
  • baska bir topige yazdigim soru ve dusuncelerimi buraya da yazmak istedim...bilgisi olan varsa asagidaki sorularima cevap verebilirmi veya yanlis yazdigim yerleri...

stealthsim programlanabilir degil galiba (kingsim de oyle) ama turbosim programlanabilir (yanlis biliosam duzeltin)...bu durumda apple cikaracagi yeni surumlerde istedigi takdirde stealthsim ve kingsim gibi cihazlari kullanilamaz hale getirebilir, ama turbosim yeniden programlanabilir oldugundan ve arkasinda Bladox gibi bir firma var ve bu firma yeni bir sorun ciktiginda halledebilecek seviyede destege sahip diye dusunuyorum...ama ayni durum stealthsim ve benzeri yeniden programlanamayan kartlar icin gecerli degil daha oncede soyledigim gibi...

Insallah yanlis biliyorumdur cunku eger kesin ve uzun vadeli cozum turbosim ise bu kimsenin isine gelmiyor zaten turbosim satislari durmus vaziyette...

anlatmak istedigimi hackint0sh forumunda biri asagidaki sekilde ifade etmis...

"and what if Apple decides not only to check for the ICCID and the IMSI two times in the beginning of the bootprocess? You would have to buy a new one again...
    "

stealthsim ve kingsim gibi onceden programlanmis kartlar icin soylemis eleman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtlms -- 18 Aralık 2007; 15:54:35 >

• Orjinalden alıntı: gsirin

süpersin gsirin!

Rica ederim ne demek. Artık siparişimii verelimde bu gereksiz tartışmalara bir son verelim.
    Ben gg den değil Canada'dan almak istiyorum. Para benim değilmi istediğim yerden alırım
    Selamlar.

aynen bende gg dan değil canadadan almak istiyorum

zaten sattığı stealthsim falan değil kingsim yada benzeri bişey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonramses -- 18 Aralık 2007; 15:55:08 >

• Never_Ends bunu da denedim.
    fakat elektronik ile ilgilenen özellikle mikroişlemciler ile çalışan arkadaslar bilir.
    bu işlemcilerde adamlar içerik koruma koymuşlar. yani teknik olarak açıklarsak, read bacagı disable edilmiş durumda. içerigindeki data birebir kopyalanmıyor. yada en azından ben beceremedim. ama iyi bilgisi olan varsa, benden satın alıp denesin. teneke simleri de hediye ederim yanında.( bir torba dolusu var elimde onlardan.. eskiden bu klonlama işini yapan bir arkadasım deposundan aradı buldu. ondan aldım. hatta ilk denemelerde bir tane usb sim reader/writer da bozdum. kısadevre oldu.) devreler %95 aynı zira.. hatta bizim türkiyedeki teneke simler, hyper-card taki ile aynı, işlemcisine kadar.. sadece içindeki software farklı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtlms

baska bir topige yazdigim soru ve dusuncelerimi buraya da yazmak istedim...bilgisi olan varsa asagidaki sorularima cevap verebilirmi veya yanlis yazdigim yerleri...

stealthsim programlanabilir degil galiba (kingsim de oyle) ama turbosim programlanabilir (yanlis biliosam duzeltin)...bu durumda apple cikaracagi yeni surumlerde istedigi takdirde stealthsim ve kingsim gibi cihazlari kullanilamaz hale getirebilir, ama turbosim yeniden programlanabilir oldugundan ve arkasinda Bladox gibi bir firma var ve bu firma yeni bir sorun ciktiginda halledebilecek seviyede destege sahip diye dusunuyorum...ama ayni durum stealthsim ve benzeri yeniden programlanamayan kartlar icin gecerli degil daha oncede soyledigim gibi...

Insallah yanlis biliyorumdur cunku eger kesin ve uzun vadeli cozum turbosim ise bu kimsenin isine gelmiyor zaten turbosim satislari durmus vaziyette...

anlatmak istedigimi hackint0sh forumunda biri asagidaki sekilde ifade etmis...

"and what if Apple decides not only to check for the ICCID and the IMSI two times in the beginning of the bootprocess? You would have to buy a new one again...
    "

stealthsim ve kingsim gibi onceden programlanmis kartlar icin soylemis eleman...

dedigim gibi bladox bu konudaki en iyi çözüm. fakat adamalar o kadar yogun satış yapıyorki. tüm stoklar site açıldıktan 1-2 saat sonra tükeniyor. en son evelsi gün gece 3 civarı 1 saat açıktı. o sırada sipariş verenler aldılar.
    turbosim (bladox) , programlanabiliyor. gerekli programları telefona atarak yada linux üzerinde kolayca yada windows üstünde biraz daha ugraşarak compile edebilir ve karta yükleyebilirsiniz. klasik yöntem, hazır compile edilmiş paketi, telefona atıp, telefon aracılıgı ile cihaza yüklemek.
    fakat telefonda bu özellikler de kapatılırsa, normal kullanıcılar bunu da başaramaz.yani "meraklısına" etiketini koymak lazım turbosim için.
    stealthsim, kingsim, falan filan bunlar ise hiç ugraştırmadan, direkt tak-çalıştır-unut özellikli cihazlar.

kaldıki, mart sonunda yeni model çıkıyor, 5mpixel kamera, video editing-recording, farklı gsm formatları destegi, mms vs , 16 gb memory ile satılacak, tahmini fiyat 499$ olacak. apple zannedersem, bu modelde güvenlige daha önem verecek, bizdekiler maximum 1.1.4 'e kadar firmware görür.
    şuan 1.1.2 ile birlikte çok az eksik kaldı. mms,video kayıt, file over bluetooth, copy-paste falan filan..
    diger özellikler zaten üçüncü parti olarak yazıldı ve işimizi görüyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.