Arkadaslar Benım Bu Sımlerden FAlan Hıc Bır Bılgım Yok Mert Ortaya Bır Fıkır Attı ve Bu Fıkırle Ilerleyen Kısılerdenız Canada dan Alanlardanım Yanı Benım Soyleceklerım Bunlar Burada Bırlesen 20 Kısı Var Ben Ise Yaramazsa Bıle Mertı Suclamam Herkes Calısıp Calısmayacagını Tam Olarak Bılmeden Sıparıs Verıyor Ama Bıldıgım Sukı Bu Kadar Dusunceden Sonra Calısır En Kotu Ihtımallede 20 Tane Turk Insanı Bırlestı Bırlık Oldu ve Aldılar Huzunlede Karsılansa Bırlestıler Derım MERT SENIN SONUNA KADAR ARKANDAYIM BANA SORMANA BILE GEREK YOK BUNDAN SONRA HER ZAMAN ARKANDAYIM Son Guncel Lısteyıde Yazarsan Sevınırım
quote:
Orjinalden alıntı: AbSari
Arkadaslar Benım Bu Sımlerden FAlan Hıc Bır Bılgım Yok Mert Ortaya Bır Fıkır Attı ve Bu Fıkırle Ilerleyen Kısılerdenız Canada dan Alanlardanım Yanı Benım Soyleceklerım Bunlar Burada Bırlesen 20 Kısı Var Ben Ise Yaramazsa Bıle Mertı Suclamam Herkes Calısıp Calısmayacagını Tam Olarak Bılmeden Sıparıs Verıyor Ama Bıldıgım Sukı Bu Kadar Dusunceden Sonra Calısır En Kotu Ihtımallede 20 Tane Turk Insanı Bırlestı Bırlık Oldu ve Aldılar Huzunlede Karsılansa Bırlestıler Derım MERT SENIN SONUNA KADAR ARKANDAYIM BANA SORMANA BILE GEREK YOK BUNDAN SONRA HER ZAMAN ARKANDAYIM Son Guncel Lısteyıde Yazarsan Sevınırım
absabri bende sana katılıyorum, çalışmaması gibi bi olasılığıda %0.001 olarak görüyorum, turbosim den sonra en çok tercih edilen sim çözümü stealthsim!
ayrıca fugitive9 un sattığı simlerin fiyatı internette 40 dolar olarak gözüküyor(kingsim ve benzerleri-hintli - çinli üreticiler satıyor bunları ) gg dan alıcak olanlar sıkı pazarlık yapsın bence
saygılar...
Arkadaslar Bundan Sonra Cıdden Bu Tartısmalar Yakısık Olmaz Bız Kararımızı Verdık Son Olarak Herkes Alıyorum Yada Almıyorum Desın Bıtsın Su Is Bu Kadar Insan Bosuna Almıyor Bu Sımı Calısmama Ihtımalı Dusuk Kararınızı Verın Alalım Su Urunlerı KıngSım Varmıs Su SIm Varmıs Bos Verın Bunları SAtısa Bakın Tanınmıslıga Bakın Hackıntosh Bıle Stealth Sımden Bahsedıyor Bu ADamlar Bır sey Bılıyorkı Bahsedıyorlar Bunlardan
quote:
Orjinalden alıntı: fugitive9
quote:
Orjinalden alıntı: mrtlms
baska bir topige yazdigim soru ve dusuncelerimi buraya da yazmak istedim...bilgisi olan varsa asagidaki sorularima cevap verebilirmi veya yanlis yazdigim yerleri...
stealthsim programlanabilir degil galiba (kingsim de oyle) ama turbosim programlanabilir (yanlis biliosam duzeltin)...bu durumda apple cikaracagi yeni surumlerde istedigi takdirde stealthsim ve kingsim gibi cihazlari kullanilamaz hale getirebilir, ama turbosim yeniden programlanabilir oldugundan ve arkasinda Bladox gibi bir firma var ve bu firma yeni bir sorun ciktiginda halledebilecek seviyede destege sahip diye dusunuyorum...ama ayni durum stealthsim ve benzeri yeniden programlanamayan kartlar icin gecerli degil daha oncede soyledigim gibi...
Insallah yanlis biliyorumdur cunku eger kesin ve uzun vadeli cozum turbosim ise bu kimsenin isine gelmiyor zaten turbosim satislari durmus vaziyette...
anlatmak istedigimi hackint0sh forumunda biri asagidaki sekilde ifade etmis...
"and what if Apple decides not only to check for the ICCID and the IMSI two times in the beginning of the bootprocess? You would have to buy a new one again... "
stealthsim ve kingsim gibi onceden programlanmis kartlar icin soylemis eleman...
dedigim gibi bladox bu konudaki en iyi çözüm. fakat adamalar o kadar yogun satış yapıyorki. tüm stoklar site açıldıktan 1-2 saat sonra tükeniyor. en son evelsi gün gece 3 civarı 1 saat açıktı. o sırada sipariş verenler aldılar. turbosim (bladox) , programlanabiliyor. gerekli programları telefona atarak yada linux üzerinde kolayca yada windows üstünde biraz daha ugraşarak compile edebilir ve karta yükleyebilirsiniz. klasik yöntem, hazır compile edilmiş paketi, telefona atıp, telefon aracılıgı ile cihaza yüklemek. fakat telefonda bu özellikler de kapatılırsa, normal kullanıcılar bunu da başaramaz.yani "meraklısına" etiketini koymak lazım turbosim için. stealthsim, kingsim, falan filan bunlar ise hiç ugraştırmadan, direkt tak-çalıştır-unut özellikli cihazlar.
kaldıki, mart sonunda yeni model çıkıyor, 5mpixel kamera, video editing-recording, farklı gsm formatları destegi, mms vs , 16 gb memory ile satılacak, tahmini fiyat 499$ olacak. apple zannedersem, bu modelde güvenlige daha önem verecek, bizdekiler maximum 1.1.4 'e kadar firmware görür. şuan 1.1.2 ile birlikte çok az eksik kaldı. mms,video kayıt, file over bluetooth, copy-paste falan filan.. diger özellikler zaten üçüncü parti olarak yazıldı ve işimizi görüyor.
acikcasi martta yeni modelin cikacagina inanmiorum...bu kadar kisa surede beklemiorum daha dogrusu...daha iphone bile cok yeni bence ve daha yeni yeni kapasitesi kesfediliyor...2009 ilk ceyrege kadar yolu var bence...
quote:
Orjinalden alıntı: amonramses
@ fugitive9
quote:
yok ya çalışmazsa, yok emin misin, yok markası ne, yok kimden alıyorsun, uygun fiyat yap alalım,getiriim çalıştır göriim,indirim yap,çinden alıyosan ucuz alıyosundur bize niye pahalı falan.. anlayacagınız hasta insan dolu..
arkadaşım o hasta insan benim lütfen doğru düzgün konuşalım forumda! bu bir!
ikincisi burda anlattığın herşey zaten bilinen şeyler bizde takip ediyoruz hackint0sh u bizde düşündük silversim almayı 5 gündür yazdığım şeyleri teknik detaya girip anlatıyorsun, sadece sen bilmiyorsun bunları bu civcivli laflar tamamen reklam amaçlı..
üçüncüsü biz burda 25 kişi toplandık paraları yatırdık anlaştık sana niye para kazandıralım madem herkesin iyiliğini düşünüyosun ver 20 paketlik aldığın adamın mailini, web sitesini bizden senin aldığın fiyattan alalım 20 tane bizim elimiz ayağımız yokmu adamlar bi telefon çıkardı bissürü insana gün doğdu ne ala memleket... 5 gündür bu konu burda konuşuluyo yrn sipariş vericez gelmiş şimdi mesaj atıyosun kimse almıyosa senin kartını gg da bize ne bundan reklamını başka yerde yap...
bu kadar da olmaz artık!
:)) sevgili "hasta arkadas" (zira kendin öyle oldugunu söylemişsin) , madem bu kadar biliyorsun ne diye bi ton soru soruyorsun bu bir. iki, "bizde" derken kimleri kastettigini bilmiyorum. ama bilmeyen ve bana onlarca mesaj atan insanı görseydin, sanırım sende böyle bir açıklamayı yapma geregi duyardın bu iki. "sana niye kazandıralım" zihniyetin için seni tebrik ederim, gidip elin amerikalısı yada çinlisine para verebilirsin, bu da senin tercihin buna da bi itirazım yok,ayagına kadar gelmiş cihaz, kendin ugraşmak istiyorsan elbette bu senin tercihin bu üç. bu bir fırsat ayrıcalıgı, 20 tane alacak adamınız varsa tabiki araştırıp en uygun yerden gidip alın buna da kimsenin itirazı yok,ama neden sana satın aldıgım yeri söyleyeyimki? babamın oglu musun? bu dört. adamlar telefonu zorla satmıyor hatta "satmıyor" senin ve benim yaşadıgımız ülkede, biz zorla almak için didiniyoruz bu beş. istedigin gibi sipariş ver, herhalde paralar sende toplanıyor, kar eden sensin herhalde, zoruna gitti sanırım, günlerdir burda toplanırken ugraşırken , benim gibi biri çıkıp tavugunuza kışt demiş gibi oluyor, özür dilerim bu da altı.
ben elimdeki kartları kimseye zorla vermiyorum, aksine o kadar talep patlaması varki (bu thread teki arkadaslar sadece soruyor, başka thread ten alan arkadasalar oldu) yeniden sipariş verdim.
reklam yapmıyorum, yapıyor olsam da, bundan sana ne? almak isteyen ve bekleyen varsa neden ögrenmelerini kısıtlıyorsun?. sadece sana mı özel bu forum? senin stealthsim ile anlaşman mı var ki o üründen başkası burda bahsedilince sinirleniyorsun?
niye bu kadar asabiyet yapıyorsun bu da ilginç tabi bi yandan..
neyse maksadımız bagcıyı dövmek degil, üzüm yemekse, paşa gönlü arzu eden istedigi yerden alabilir, istedigi foruma da istedigi yazıyı yazabilir. sakıncalı ise gerekli yetkili şahıslar entryleri siler.. bunda sinirlenecek gücenecek bir şey yok.. öyle degil mi?
bu arada merak ediyorsan yaşım 34.. konusurken ve yazarken elbette saygı çerçevesinde istedigini söyleyebilirsin.. kimsenin sana itirazı yok..
Yenı Versıyon Apple Cıkartmaz Marta Cunku Daha Bu Modelını Dunyaya Yaymadı LEgal Olarak Bır Kac Ulkede Var Bunun Acıkları Kapanır Ustunden Zaman Gecer Suskunluk Baslar Bır Anda Yapar Arakdasımıza Katııyorum 2009 Gıbı Cıkartır Kolay Isler Degıl Bunlar Bır Yandan Versıyon Yap Bır Yandan Yenı Telefon Cıkart Zannetmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: AbSari
Yenı Versıyon Apple Cıkartmaz Marta Cunku Daha Bu Modelını Dunyaya Yaymadı LEgal Olarak Bır Kac Ulkede Var Bunun Acıkları Kapanır Ustunden Zaman Gecer Suskunluk Baslar Bır Anda Yapar Arakdasımıza Katııyorum 2009 Gıbı Cıkartır Kolay Isler Degıl Bunlar Bır Yandan Versıyon Yap Bır Yandan Yenı Telefon Cıkart Zannetmıyorum
umalım dedigin gibi olsun :) ama analistler pek öyle demiyor..
biraz daha araştırma yaptım, bilgi olsun diye yazıyorum:
kingsim----stealthsim benzeri bir kart çinden geliyor adedi 40 dolar.
kargo 57 dolarmış, cesur 10 kişi aranıyor!!!! (45 dolara gelir böylece) yani %60 indirim olmuş olur paralar cepte kalır
arkadaşlar stres yapmaya gerek yok,
alternatif olsun diye biz rica ettik adama (fugitive)
o da açıklama yapmış, serbest piyasa ekonomisi fiyatını söylemiş, isteyen alır isteyen ithal eder, isteyen ihraç eder kime ne, ne faydanız var laf dalaşından?
quote:
Orjinalden alıntı: fugitive9 "sana niye kazandıralım" zihniyetin için seni tebrik ederim, gidip elin amerikalısı yada çinlisine para verebilirsin, bu da senin tercihin buna da bi itirazım yok,ayagına kadar gelmiş cihaz, kendin ugraşmak istiyorsan elbette bu senin tercihin bu üç.
Şimdi bu kartları senden alanlar hem sana hem de elinin çinlisine amerikalısına para kazandırmış olmuyor mu ? Bizim direkt ameikadan almamızla senin çinden alman arasında ne gibi fark var acaba ? Sen de elin çinlisine para kazandırmamışmısın ? Burada almaya hazır 20-30 tane müşteri sana para kazandırmayacak hepsi bu. Selamlar.
Arkadaşlar, tartışacaksanız gidin başka yerde tartışın, hem forumu hemde topici kirletiyorsunuz. Sizin yüzünüzden topic kilitlenecek ya da silinecek.
gsirin, müsade et o 20-30 kişi kendi karar versin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: amonramses
@ fugitive9
quote:
yok ya çalışmazsa, yok emin misin, yok markası ne, yok kimden alıyorsun, uygun fiyat yap alalım,getiriim çalıştır göriim,indirim yap,çinden alıyosan ucuz alıyosundur bize niye pahalı falan.. anlayacagınız hasta insan dolu..
arkadaşım o hasta insan benim lütfen doğru düzgün konuşalım forumda! bu bir!
ikincisi burda anlattığın herşey zaten bilinen şeyler bizde takip ediyoruz hackint0sh u bizde düşündük silversim almayı 5 gündür yazdığım şeyleri teknik detaya girip anlatıyorsun, sadece sen bilmiyorsun bunları bu civcivli laflar tamamen reklam amaçlı..
üçüncüsü biz burda 25 kişi toplandık paraları yatırdık anlaştık sana niye para kazandıralım madem herkesin iyiliğini düşünüyosun ver 20 paketlik aldığın adamın mailini, web sitesini bizden senin aldığın fiyattan alalım 20 tane bizim elimiz ayağımız yokmu adamlar bi telefon çıkardı bissürü insana gün doğdu ne ala memleket... 5 gündür bu konu burda konuşuluyo yrn sipariş vericez gelmiş şimdi mesaj atıyosun kimse almıyosa senin kartını gg da bize ne bundan reklamını başka yerde yap...
bu kadar da olmaz artık!
:)) sevgili "hasta arkadas" (zira kendin öyle oldugunu söylemişsin) , madem bu kadar biliyorsun ne diye bi ton soru soruyorsun bu bir. iki, "bizde" derken kimleri kastettigini bilmiyorum. ama bilmeyen ve bana onlarca mesaj atan insanı görseydin, sanırım sende böyle bir açıklamayı yapma geregi duyardın bu iki. "sana niye kazandıralım" zihniyetin için seni tebrik ederim, gidip elin amerikalısı yada çinlisine para verebilirsin, bu da senin tercihin buna da bi itirazım yok,ayagına kadar gelmiş cihaz, kendin ugraşmak istiyorsan elbette bu senin tercihin bu üç. bu bir fırsat ayrıcalıgı, 20 tane alacak adamınız varsa tabiki araştırıp en uygun yerden gidip alın buna da kimsenin itirazı yok,ama neden sana satın aldıgım yeri söyleyeyimki? babamın oglu musun? bu dört. adamlar telefonu zorla satmıyor hatta "satmıyor" senin ve benim yaşadıgımız ülkede, biz zorla almak için didiniyoruz bu beş. istedigin gibi sipariş ver, herhalde paralar sende toplanıyor, kar eden sensin herhalde, zoruna gitti sanırım, günlerdir burda toplanırken ugraşırken , benim gibi biri çıkıp tavugunuza kışt demiş gibi oluyor, özür dilerim bu da altı.
ben elimdeki kartları kimseye zorla vermiyorum, aksine o kadar talep patlaması varki (bu thread teki arkadaslar sadece soruyor, başka thread ten alan arkadasalar oldu) yeniden sipariş verdim.
reklam yapmıyorum, yapıyor olsam da, bundan sana ne? almak isteyen ve bekleyen varsa neden ögrenmelerini kısıtlıyorsun?. sadece sana mı özel bu forum? senin stealthsim ile anlaşman mı var ki o üründen başkası burda bahsedilince sinirleniyorsun?
neyse maksadımız bagcıyı dövmek degil, üzüm yemekse, paşa gönlü arzu eden istedigi yerden alabilir, istedigi foruma da istedigi yazıyı yazabilir. sakıncalı ise gerekli yetkili şahıslar entryleri siler.. bunda sinirlenecek gücenecek bir şey yok.. öyle degil mi?
bu arada merak ediyorsan yaşım 34.. konusurken ve yazarken elbette saygı çerçevesinde istedigini söyleyebilirsin.. kimsenin sana itirazı yok..
64 yaşında olsanda doğru konuşmayı öğreniceksin önce kimseye hasta diyemezsin!
madem patlama var burda nie satmaya çalışıyosun en azından git başka başlık aç orda dene şansını senden bişi öğreniceğim yok ne hakkında soru sormuşum?
git ticaretini gg da yap ilanın hala duruyo patlamayı gördük..
sattığın yeride buluruz kamboçyada mı yaşıorz bi senmi akıllısn? dünyada bunları satan 100 tane üreticimi var en fazla 4 -5 !!!
sen tekere çomak sokmaya çalışırsan tabi sinirlenirim git başka başlık aç satışını adam gibi yap bu başlığı okudunmu yazı yazmdan önce?? stealthsim çözümü diyor?
capish???
quote:
Orjinalden alıntı: gsirin
quote:
Orjinalden alıntı: fugitive9 "sana niye kazandıralım" zihniyetin için seni tebrik ederim, gidip elin amerikalısı yada çinlisine para verebilirsin, bu da senin tercihin buna da bi itirazım yok,ayagına kadar gelmiş cihaz, kendin ugraşmak istiyorsan elbette bu senin tercihin bu üç.
Şimdi bu kartları senden alanlar hem sana hem de elinin çinlisine amerikalısına para kazandırmış olmuyor mu ? Bizim direkt ameikadan almamızla senin çinden alman arasında ne gibi fark var acaba ? Sen de elin çinlisine para kazandırmamışmısın ? Burada almaya hazır 20-30 tane müşteri sana para kazandırmayacak hepsi bu. Selamlar.
:)) haklısın.. sonuçta bende elin çinlisine ödedim.. siz topluca alabiliyorsanız sizin menfaatinize gelir. ama sizin gibi grup olamayan ve tek başına almak isteyenler ne olacak? bende onlara çözüm sunuyorum.. 20-30 kişi oldunuz ise, bence KingSim alın derim. hem ucuz hemde çabuk gönderir beebecn güvenilir ve düzgün satıcıdır. 35$ a kadar düşebilir fiyatı. 57$ da DHL fast delivery ile 3 günde elinizde olur. üstelik 30 tane aldıgınızda tanesi 36$ a gelmiş olur..
selamlar..
excimert bende listede varım senden alacağım ....
ayrıca fugitive9 sen bu kadar uğraşmısıın bişiler ortaya koymussun keşke biraz daha uğraşsaydında kendine yeni konu açıp bu yaptıklarını orda anlatsaydın .... işin yazılım uzmanıymış seni memnun da ediyomuş dahada memnun etsin, ancak senin bu kadar uğraşarak yaptığın işi bi anda , bizim toplanıp yazdığımız birleşerek bişiler yapmaya çalıştığımız formun ortasına kuyup bunun da adına " kafama esti " diyemezsin bunun adı resmen " ordan almayın gelin benden alındır "
bu formdaki insanlar sadece bu başlığa girmezler başka başlıklarada bakarlar, seninde bilgilerini okuyan çıkar....
lütfen sipariş veren tüm arkadaşlara sesleniyorum ben ne merti tanırım nede sizleri sadece forumlarda birbirimize bişiler soran fikir paylaşan insanlarız .... mert bir işe ön ayak oldu bizde toplanıp sipariş etmeye karar verdik. bunu biran evel sonlandıralım bir an evel iphone larımızı kullanalım..... sonuçta hepimiz bi şekilde maddi manevi bi caba gösterdik sonlandıralım...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gsirin
quote:
:)) haklısın.. sonuçta bende elin çinlisine ödedim.. siz topluca alabiliyorsanız sizin menfaatinize gelir. ama sizin gibi grup olamayan ve tek başına almak isteyenler ne olacak? bende onlara çözüm sunuyorum.. 20-30 kişi oldunuz ise, bence KingSim alın derim. hem ucuz hemde çabuk gönderir beebecn güvenilir ve düzgün satıcıdır. 35$ a kadar düşebilir fiyatı. 57$ da DHL fast delivery ile 3 günde elinizde olur. üstelik 30 tane aldıgınızda tanesi 36$ a gelmiş olur..
selamlar..
sizi tebrik ederim doğru olanda buydu!!!
forumlar bunun için var ztn...
lütfen pm lere arasıra bakalım.
Arkadaşı boş yere suçlamayın adam geldi burada ne bildiyse anlattı. sonuçta adam ortaya bir sermeye koyuyo ve ticaretini yapıyor. Yazılımcı olması ticaret yapmasını engellemez. Ayrıca bu konu dışında tek alacak olanlar neden ondan almasın ki aynı para cebinden çıktıktan sonra. Hep risk almayacaklar hemde sim bozuk çıkarsa değiştirme ihtimalleri olacak.
son olarak bu konudaki arkadaşlardan bende özür dilerim konu amacı dışında postlar attık.
arkadaşlar az önce gg de gördüm tam açıklamamış ama sanırım stealthsim ya da turbosim satıyor eleman beklemek istemeyenler için hazır alternatif olabilir bi bakın isterseniz
sabırsızlıktan ölecem şu anda bana iphone alınıp alınamadığını öğrenemiyorum 2 gün içinde netleşmesi lazım :) ondan sonra ikinci bir partiyi ben başlatabilirim dışardan sipariş için.