Şimdi Ara

Oneplus Nord N10 5G (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
14
Favori
23.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hardday kullanıcısına yanıt

    Komşumda var, bu olmasaydı mi 6 arka camı kırık alacaktım. Galaxy s10lar var birde, hepsi akıl ve tamir maaliyetiyle 2000 oluyor. Redmi note 8 prolarda var da onlar ekrandan gidiyor ha bire tekrar tekrar uğraşmak iyi gelmez bana.

  • hardday kullanıcısına yanıt

    Hoca merhaba,


    Telefonun hızından memnunum demişsiniz ama bende durum tam tersi maalesef; günlük kullanımda uygulama geçişleri vesaire çok yavaş iyice hantallaştı telefon.

    Yani o eski OnePlus arayüzü akıcılığını vermiyor hiç.


    Bu cihazdan önce GM 9 Pro vardı belki bilirsiniz telefonun arayüzü saf android, ona bakarak karşılaştırma yapıyorum ama eski telefona hangi romu kurarsam kurayım gayet akıcıydı.

    Animasyon hızını falan 0,5'e çekmeme rağmen değişen bir şey olmadı.


    Ayrıca geliştirici seçeneklerinden "ekran yenileme hızını göster" ayarını açıp bir iki dakika arayüzde takıldığınızda göreceksiniz gösterge sürekli 90 olması gerekirken 60'a düşüyor çoğu zaman.


    Yeni gelen güncellemeler sonrası da memnun musunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalbakkal. -- 1 Haziran 2023; 18:19:57 >
  • geçen hafta 10.0.13 sürümüne geçmiştim, 1 yıla yakındır ilk geldiği sürümle kullanıyordum, yeni arayüz kötü değil fakat 2 sorun var, biri telefon sessizde dahi olsa çift tık ile uyandırıp şifre girecekken sanki biri arıyormuş gibi uzun titreşim yapıyor, sonra duruyor, 2. olarak hızlı sarjdayken sanki ekran daha fazla ısınıyor gibi

  • HBOB kullanıcısına yanıt

    Hocam demiştim uygulama diye öyle oluyor vs anlatmıştım. Bir kaç ay önce Oneplus 9 aldım ve AOD ekranında çift tık veya harf çizmeli hızlı hareketler çalışıyor, Nord N10'a özel bir durummuş meğerse. (Bunda da OxygenOS 11 kullanıyorum, 12 veya 13'e güncellemedim.)

  • nerden güncellediysek telefonu, 11.0.14 sürümünde bazen %70 sarjlarda bazen %25 civarında uygulamalarda gezerken kafasına göre reset atmaya başladı   

  • Bugün telefonum hiç yoktan yere tepki vermemeye başladı. Şarja takıp çıkarmak ses tuşu+ güç tuşu fonksiyonları gibi şeyleri denedim ancak telefon en ufak yaşam belirtisi vermiyor. Garantiye göndersem ücret çıkarırlar mı veya telefonu kendine getirmek için bir çözüm yolu var mıdır?

  • Dostlar merhaba. 1 yıl önce nasıl yaptı isem, arama geldiğinde arayan kişiyi rehberde nasıl kayıtlı ise sesli olarak uyarı veriyor telefon. Mesela x kişisi arıyor diyor sonra müzik devam ediyor. Bunu nasıl kapatacağım bulamadım. Bilen daha önce açıp kapatan var mı?
  • Yeniden başlatma şarj fullenince donma gibi sorunlar var. Garantiye göndermek çözüm olur mu?

  • hukumran H kullanıcısına yanıt
    Önce bir hard reset dediğimiz komple fabrika ayarlarına telefon ilk güne dönme olayını bir yapın Çünkü gönderdiğiniz de onlar aynısını yapacak sorun düzelmezse garantisi de devam ediyorken Bence gönderin
  • bi kaç gündür sim kartı tanımamaya başladı, kapatıp açıyorum bi kaç saat görüyor simi sonra kendiliğinden kayboluyor,

    2 sim kullanıyorum 1. yuvada sorun var, farklı sim taktım yine aynı,

    çıkardığım simi başka telefona taktım sorun görünmüyor,

    yazılımla mı ilgilidir çünkü yuvada sorun olsa hiç tanımaması lazım simi, yada temassızlık mı var çözemedim başına gelen var mı benden başka

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.